Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(julima @ 2008 09 08, 15:24)
Kaktuke o kokia tavo muiline?
Plugina galiu atsiust.Jei reikia.

julima, buciau labai dekinga jei atsiustum.
mano muiline canon power shot s3 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 09 08, 16:21)
Ka manot del slaptazodzio Benittai? Ji visgi susitikime dalyvavo, ir nori nuotraukas pamatyt. Slatazodis, tiesa, tas pat kaip interpretaciniu - o ji reikia nusipelnyt (kaip sakome). As cia per trumpai dalyvauju, kad nuspresciau... Ka mano pvz. Sayonara, ar BiteMaja, ar kiti ilgiau dalyvaujantys?

QUOTE(sayonara @ 2008 09 08, 16:34)
aš už, vis tik žmogus dalyvavo, fotkino, fotkinOSI, gal ką ir pati mums parodys.. be to, į piktybinę nepanaši biggrin.gif lotuliukas.gif

Ačiū labai už pasitikėjimą, man be galo malonu buvo Jus visas gyvai pažinti, pamatyti bent kruopelę kaip dirbate, kaip gera nuotaika užkrečiate viena kita, išties nuostabu good.gif smile.gif
Savo foto irgi sukelsiu, gal vėliau šįvakar, kai šeimyną nuolat reikalaujančią dėmesio sumigdysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, ačiū labai, kad skyrėt laiko ir pakomentavot mano peizažiukus. Pati suprantu, kad meninės vertės mano nuotraukose kol kas jokios.. Bet aš ir nesitikiu, kad per porą dienų pradėsiu laužti kokį tai meną biggrin.gif Kol kos koncentruojuosi į techniką, kompoziciją. Vis tik manau, kad tik įvaldžiusi techniką galėsiu pretenduoti pateikti daugiau mažiau vertus dėmesio darbelius smile.gif
O šį kart Jūsų kritikai portretukas:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinga: 08 rugsėjo 2008 - 19:39
QUOTE(pinga @ 2008 09 08, 19:25)
Merginos, ačiū labai, kad skyrėt laiko ir pakomentavot mano peizažiukus. Pati suprantu, kad meninės vertės mano nuotraukose kol kas jokios.. Bet aš ir nesitikiu, kad per porą dienų pradėsiu laužti kokį tai meną  biggrin.gif  Kol kos koncentruojuosi į techniką, kompoziciją. Vis tik manau, kad tik įvaldžiusi techniką galėsiu pretenduoti pateikti daugiau mažiau vertus dėmesio darbelius  smile.gif
O šį kart Jūsų kritikai portretukas:

user posted image

visu pirma tai mazokas, is tokio neina suprasti, kaip ten reikalai su fokusu. antram plane zalia man kiek per intensyvi, traukia demesi nuo veiduko. matosi isdegimai: antram plane tai tikrai (kairysis virsut kampas, prie akmens?), o ant veiduko tai nesuprasi del mazumo
Atsakyti
padidinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 09 08, 08:35)
Evitafoto, labai įdomu bus pažiūrėti tavo vestuvių foto  smile.gif Čia gal ta pati nuotaka kur mergvakaris geišų tema buvo  g.gif Ten tai puikiai padirbėjai, man labai patiko  thumbup.gif

Ne, čia kita nuotaka biggrin.gif Jei jaunieji leis, gal įsidėsiu kelias nuotraukas į puslapį ax.gif O su geišom tai fun buvo, man visai patiko ta fotosesija biggrin.gif

QUOTE(ciburaska @ 2008 09 08, 11:51)
Evitafoto, suprantu savijauta… Bet gal nera taip blogai kaip atrodo? Kas buvo netiketa, sunkiausia? Spalio men fotografuoji antras? As irgi. Jau dabar jaudinuosi… del oro, paltu, striukiu nuotraukose, baznycios…

Dėl netikėto ir sunkiausio g.gif Net nežinau, fotografavau tik ceremoniją, tai tiek ten to fotografavimo. Nei kažko netikėto, nei staigmenų, nei sunku rolleyes.gif Tik va pirmą kartą dalyvavau santakos sakramento suteikime (aš pati tuokiausi tik rotušėj). Tai taip paveikė visa ceremonija.... ta muzika, žodžiai..... blush2.gif Vos neapsižliumbiau kokia graži atmosfera buvo doh.gif Tai sunkiausia gal gadinti atmosferą ir lakstyt aplinkui ieškant rakursų. Na aš žmogus toks nemėgstantis lįsti į akis, tai stengiaus labai neįkyrėti ir prieky nesimalti biggrin.gif Vienu momentu sugalvojau pasilypėti kažkokiais laipteliais iš viršaus nufotkint, o tie laiptai labai girgždėjo blush2.gif Kažkaip nesmagu buvo biggrin.gif Nu tai tiek įspūdžių biggrin.gif Nuotraukų tikrai yra gražių, tik va keliuose esminiuose momentuose biški technika šlubuoja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitafoto: 08 rugsėjo 2008 - 19:40
QUOTE(pinga @ 2008 09 08, 21:25)
Kol kos koncentruojuosi į techniką, kompoziciją
Tai va visu pirma ka noriu pasakyti del technikos, kad yra isdegusiu plotu, turetum trumpinti islaikyma. Ir zinoma kita karta dek didesne nuotraukyte smile.gif
Atsakyti
Na, tikiuosi, išmoksiu ax.gif Man kažkaip su trumpesniu išlaikymu veidukas per tamsus gavosi... O kaip padryt, kad ir veidukas gerai būtų, ir fonas be išdegimų, dar nemoku...
Atsakyti
Ačiū labai visiem už komentarus. tas laumžirgis iš tiesų toks ir buvo - prisiplojęs. Atsiprašau, kad nieko daugiau nepasakysiu dabar, biski pavargom šiandien nuo šiokių tokių medicininių reikalų, tai einu miegot. 4u.gif
Atsakyti
Klausimas del ND - pagal uzrasus iseitu, kad portretui skiriame tik savaite... Ar rimtai? Tik ana antradieni balsavome uz rankas; gal pridedam savaite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 09 rugsėjo 2008 - 10:03
QUOTE(BN @ 2008 09 09, 10:03)
Klausimas del ND - pagal uzrasus iseitu, kad portretui skiriame tik savaite... Ar rimtai? Tik ana antradieni balsavome uz rankas; gal pridedam savaite?

na aš norėčiau dar savaitės portretui.. ax.gif

tiesa, dėl ND.. man rodos, skatinti reikia ND atlikimą specialiai pagal užduotį, bet nedrausti ir traukti iš archyvų, jei foto tinka temai.. ax.gif
aš, pvz., į portretą gal iš archyvų vieną kitą ištraukčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 09 rugsėjo 2008 - 13:06
labas rytas 4u.gif Vakar perziurejau meeto foto, nuostabu bigsmile.gif Grazios moterys esat ir fotogeniskos thumbup.gif

vvvv super tavo nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti