Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 20[IMG)
Ir dar sios dienos darbai
bigsmile.gif pamaciau kudroje, tikrai uzkabino, atsidariau didesniu planu, ogi ziuriu Anasko bigsmile.gif super, sveikinu 4u.gif antra patinka labiausiai

QUOTE(pinga @ 2008 09 07, 21:18)
Gal priimsite ir mane į savo būrelį
Sveika prisijungus 4u.gif
nuobodoki peizazeliai, bet tvarkingi, kaip pradziai gerai smile.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 09 07, 21:29)
Pakerejo spalvos wub.gif o modeliu labai silti zvilgsniai wub.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 09 07, 21:37)
pirmoji foto labai patiko, o antra labai dirbtina atrodo, kaip tai netinka pirmajai

QUOTE(vvvvv @ 2008 09 07, 21:52)
tiesa, kai vakar vcup'e buvau isejus parukyt, visgi radau ka nufotografuot biggrin.gif
Fain, bet noretus vis tik i kvadrata talpint, ir dar ta rausva linija paryskint, tada liux butu, su akcenteliu wink.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 09 08, 10:03)
Grethen, voratinklis  thumbup.gif Su kokiu objektyvu čia fotografavai  g.gif
paprastu kitiniu, deja tik ji teturiu smile.gif

QUOTE(Darija @ 2008 09 08, 13:20)
Įmesiu savaitgalio kvietkelį  blush2.gif
Kveitkelis lyg ir kokybiskas, bet labai jau kasdieniskas smile.gif

QUOTE(Getter @ 2008 09 08, 14:22)
O čia mano paskutinų laikų foto
PIrmu foto man patinka rakursas, kiek maciau vejo malunu, man bene idomiausiai pateikta smile.gif grazu ir jb ir spalvota, o va portretukas visia nekabina, dar ir kokybes jame truksta, lyg ir susilieja

Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 09 08, 15:08)
tupejau be interno.
As gal ir uz trecia varianta, nes su konkrecia tema tikrai sudetinga, dalyvujanciu gretos vis mazeja

Dabar jus man pasakykit kaip geriau? g.gif
tamsoje tarsi labiau isryskija leseliai, bet sviesi foto man geriau ziurisi

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 08 rugsėjo 2008 - 13:34
QUOTE(BN @ 2008 09 07, 20:11)
Vvvvv, paziurejau tavo nuotraukas pas Elze - nu tiesiog nera zodziu, grozis nerealus. Skamba banaliai beigi vulgariai, bet jos nuotraukos stebuklingos...

tai va kur aš ją buvau mačius bigsmile.gif
nes per mytą žiūrėjau žiūrėjau, niekaip negalėjau susieti ku tą gražiąją manekenę mačiau doh.gif wub.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 09 08, 14:08)
muset kazkas bande uzdet musu ano albumo passw ant susitikimu ir padare klaida. todel ir neaisku buvo koks passw. dabar pataisiau, nors tikrai man passw niekur nereik. bet jei kas nenori but matomas ar atpazintas - irgi suprantu

Būkit geri - parašykit į AŽ kur randasi tas albumas ir kaip į jį patekti 4u.gif nes vis dar nežinau verysad.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 09 08, 14:30)
Dabar jus man pasakykit kaip geriau?  g.gif
tamsoje tarsi labiau isryskija leseliai, bet sviesi foto man geriau ziurisi

man antrasis variantas vienareikšmiškai geresnis
būtent tie lašeliai ir duoda visą šarmą nuotraukai
o pirmoje kažkaip jie pranyksta, ištirpsta, lieka voratinklis ir tiek...
Atsakyti
Katinienu siluetai ir ausu vingiai hihihi.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 08 rugsėjo 2008 - 13:54
sveikos,

papildžiau susitikimo albumą. 4u.gif
aš nemoku taip gražiai apdirbti kaip vvvvv, taip kad neįsižeiskite smile.gif
Atsakyti
Kaip gera su Jumis susipazinti is nuotrauku. Matosi buvo smagu. Paparacinot viena kita labai smagiai smile.gif thumbup.gif

Del ND... Na tai nevisai ND pasiulymas, bet pirmose temose buvo taip... is temos isrinkdavom geriausias ir sudedavom i vinjete kitos temos pradzioje visiems pasigrozeti. Budavo smagu kai toje nuotraukyteje matydavai savo darba (-us)
PVZ. Temos graziausi darbai 3 temos pradzioje. Parenge rsaulyte:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 09 08, 13:46)
Būkit geri - parašykit į AŽ kur randasi tas albumas ir kaip į jį patekti  4u.gif  nes vis dar nežinau  verysad.gif

as irgi noriu albuma paziureti, gal jau galiu gauti slaptazodi, arba parasykite kad dar nenusipelniau blush2.gif nu ka nors ax.gif
QUOTE(ciburaska @ 2008 09 08, 14:40)
Del ND... Na tai nevisai ND pasiulymas, bet pirmose temose buvo taip... is temos isrinkdavom geriausias ir sudedavom i vinjete kitos temos pradzioje visiems pasigrozeti. Budavo smagu kai toje nuotraukyteje matydavai savo darba (-us)
PVZ. Temos graziausi darbai 3 temos pradzioje. Parenge rsaulyte:

nauja - tai tik uzmirsta sena. man labai patinka sitas pasiulymas thumbup.gif
Atsakyti
Ka manot del slaptazodzio Benittai? Ji visgi susitikime dalyvavo, ir nori nuotraukas pamatyt. Slatazodis, tiesa, tas pat kaip interpretaciniu - o ji reikia nusipelnyt (kaip sakome). As cia per trumpai dalyvauju, kad nuspresciau... Ka mano pvz. Sayonara, ar BiteMaja, ar kiti ilgiau dalyvaujantys?
Atsakyti
Sveikos!

Kiek daug prirasete.Bandysiu pasivyti.

Smint sveika prisijungusi 4u.gif

Gal ta sudziuvusi lapeli reikejo didesniu planu "paimt"? g.gif

Lindra tavo koloradai man patiko.Ypac tas kur vienas.Ryskus,kokybiskas.

Karbyne oho koks laumzirgis. blink.gif Tik toks trupuciuka "prispaustas" atrodo

Mergyte tavo patinka.Grazios spalvos.

Kaktuke o kokia tavo muiline?
Plugina galiu atsiust.Jei reikia.

Bite maja fainas tavo "Prasalaitis" O as svetimu fotografuot nedristu. ax.gif

Anasko tavo "nuogaliu" gimtadienis labai smagus.

Is ranku serijos pirma pati paciausia.

Pinga sveika prisijungus.Antrojoj dangus isdeges? g.gif

Silwio j/b labai idomios.

Benitta kokios jus abi grazuoles wub.gif Fotografei komplimentas uz tokias kokybiskas nuotraukas.

vvvvv gera abstrakcija.Patinka laiptu ryskumas.

bacardi man trecioji labiausiai patiko.Smagus momentas.Kompozicija cia tokia centrine.Bet man labai netrukdo.Gal labiau suprantantys papriestaraus.

Getter man j/b graziai ziurisi.

Grethen

Voratinklis man pirmas variantas labiau patiko.

QUOTE(ciburaska @ 2008 09 08, 11:51)

Julima, baik tu! Tikrai nereikia mesti tokio darbo. Labai geras momentukas ir spalvu apdirbimas labai mielas akiai, gal tik kitaip pakarpyciau nuotraukyte.

Kaip sekesi vestuves fotografuoti?

Ciburaska,o kaip kirptum?Jei nesunku, parodyk. blush2.gif

O vestuves labai smagios buvo.Pirma karta fotografavau galvodama apie tai kaip graziau sukomponuot,koki idomesni momenta pagauti.
As fotografavau tik sau.Gal pavyks bent pora graziu kadru jauniesiems padovanot.
Fotografu jie turejo bent du.O kur dar visi su muilinemis pliauskinantis. doh.gif Isivaizduoju dabar,kokia nelengvai uzdirbama fotografo duona.Vis pastoviai tau kadre kas nors maisosi.

Buvo ir kurioziniu situaciju.
Isejom is baznycios.Jaunieji priekyje.Takelis siauras,zmoniu daug.Pro sali praeit neimanoma,nes ant sventoriaus kapines.As su vyru stovejau jau beveik eiles gale.Tik spejau pamatyt,kad priekyje kazkas vyksta. (Juodai nuo galvos iki koju apsirenges kaminkretys sveikino jaunuosius)
Nebeiskenciau pasikaisiau suknios "padalkas" ciupau fotika ir begte per kapines.Butumet mate kokiais zvilgsniais mane "bobulytes" palydejo. doh.gif

Jaunieji vaziavo namo kinkyta arkliais karieta.As noredama geresniu kadru pagaudyt,lindau vos ne po arkliais.

Nu zodziu...Ligone as... doh.gif

Maigiau as savo fotoaparateli kiek galedama.Bet daug nuotrauku vel nefokuse,sujudejusios,neryskios.Mokytis dar daug reik.Bet azartas tikrai didelis.

Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 09 08, 15:21)
Ka manot del slaptazodzio Benittai? Ji visgi susitikime dalyvavo, ir nori nuotraukas pamatyt. Slatazodis, tiesa, tas pat kaip interpretaciniu - o ji reikia nusipelnyt (kaip sakome). As cia per trumpai dalyvauju, kad nuspresciau... Ka mano pvz. Sayonara, ar BiteMaja, ar kiti ilgiau dalyvaujantys?

aš už, vis tik žmogus dalyvavo, fotkino, fotkinOSI, gal ką ir pati mums parodys.. be to, į piktybinę nepanaši biggrin.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
sveiki, mirksiukas.gif

sukėliau ir aš šiaip ne taip meet'o fotkes blush2.gif biggrin.gif

Atsakyti
benittai jau persiunciau blush2.gif nes tokios pat mintys kaip jusu buvo. tongue.gif nepiktybine, fotografavosi, gyvai pazistam.
o del Kaktukes nzn. spreskit 4u.gif man nei vienam negaila biggrin.gif dalinciau ir dalinciau. jau taip seniai kam bedalinom lotuliukas.gif
Atsakyti
Senai buvau uzsukusi doh.gif
nzn net kas laimejo natiurmorto tema blush2.gif

o man slaptazodzio galima? i ta albuma ir as noreciau patekti bigsmile.gif
Atsakyti