Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

tiesa, kai vakar vcup'e buvau isejus parukyt, visgi radau ka nufotografuot biggrin.gif
vcup'o laiptus biggrin.gif
visai idomus kadras gavosi biggrin.gif biggrin.gif tokia jauki abstrakcija su liniju zaismu biggrin.gif

user posted image

p.s. ziuriu kvadrate dar geriau ziurisi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 07 rugsėjo 2008 - 19:56
QUOTE(vvvvv @ 2008 09 07, 19:52)
tiesa, kai vakar vcup'e buvau isejus parukyt, visgi radau ka nufotografuot biggrin.gif
visai idomus kadras gavosi biggrin.gif biggrin.gif tokia jauki abstrakcija su liniju zaismu biggrin.gif

nu gerai thumbup.gif
Atsakyti
vvvvv wub.gif
Net truputį supavydėjau Benitai tokių gražių nuotraukų blush2.gif
Atsakyti
poster_offtopic.gif Beje, as visai rimtai sakiau - jei kas kada nors sugalvosit i Stambula ar Turkija - sakykit. Padesiu - kuo galesiu, ir tikrai nenusivilsit smile.gif
Sillwio, poros man patinka, bet kad ka daugiau pasakyt - reikia laiko. Ir neverta stebetis del vyru trukumo - cia gi supermamu (ar mamu, ar siaip moteru) forumas smile.gif Bet mes stengiames 4u.gif
Gal tikrai pabandyt kokia viena tema menesiui i prieki ir kas savaite ar dvi balsuot kas geriausias? Man Viktoro temoj labai patiko nuoseklumas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 07 rugsėjo 2008 - 20:39
Vvvvv as irgi pavydziu Benitai cool.gif super foto, super spalvos. O jau grozis modeliu tai pavydetinas dvigubai 4u.gif
Ir pamastymai rukant irgi neblogai gavosi lotuliukas.gif

Sillwio, dabar ziuriu antra ir vel matau juoda doh.gif man ji ne pora pirmajai blush2.gif Pirma foto liuks kad ne visada juoda yra juoda ( nors aisku as galejau ne taip pamatyti) Antroje norisi pamatyti balta bet ne balta blink.gif Kazkaip as pribalamutinau doh.gif . Bet atskirai paemus antra foto-liuks sviesa, liuks modelio isijausminimas, gal tik norisi uztamsinti vos vos kairiji apatini kampa kad netrukdytu g.gif

Sea, Sillwio dar karta aciu 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz issakyta nuomone blush2.gif Kai pasiziuriu i jusu darbus,tai man atrodo,kad as tokio lygio niekada nepasieksiu doh.gif Zodziu,fotografuoti,fotografuoti ir dar karta fotografuoti...ir nesigedinti rodytis cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 09 07, 16:00)
papildžiau myto albumą, žiūriu ir žvengiu biggrin.gif

aš net nežinau kur to albumo ieškoti blush2.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 09 07, 20:29)
na o siai mamytei ir dukrytei noreciau pasakyti milijona silciausiu zodziu...
esate be galo be krasto grazios ir siltos.. vienas malonumas jus fotografuoti smile.gif
Benita  4u.gif  4u.gif  wub.gif

Wow, net išsižiojau pamačius blush2.gif
Vėlgi grįšiu prie savo nuomonės, kad išlavinta "photographic eye" daro stebuklus 4u.gif ačiū už tokią puikią dovaną wub.gif
Labai gražiu kampu mano ir dukrytės akys susigrojo wub.gif

Na o šiaip, tai turiu tokį pastebėjimą, kad vvvvv labai moka dirbti su žmogumi, tiek savo kailiu tai patyriau, tiek stebėdama iš šono kaip ji dirba su kitais - moka ir įtampą nuimti ir nuteikti reikiamai, tiesiog neįtikėtina (gal turi ir psichologės išsilavinimą?)... kad net pozuodamas žmogus (o gal tiksliau - žinodamas, kad jį fotografuoja) lieka natūralus, be dirbtinių šypsenų ir pan. mimikų...

QUOTE(vvvvv @ 2008 09 07, 20:52)

photographic eye... 4u.gif

QUOTE(evitafoto @ 2008 09 07, 21:33)
vvvvv  wub.gif
Net truputį supavydėjau Benitai tokių gražių nuotraukų  blush2.gif

pati sau pavydžiu, nes tokių gražių nuotraukų su Maže nesam turėjusios...

ačiū visiems už gražius žodžius 4u.gif

Anasko - nuostabūs darbai, net vyras priėjo prie kompo pasižiūrėti iš tolo užmatęs, liko sužavėtas.

Sylwio nuotrauka privertė stabtelėti ilgėliau, prie tokios ir parodoj ilgiau pastovėčiau... pirmas įspūdis - gražu, simetriška, estetiška... o tada jau bandai įsigilinti kas joje ir kaip...
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 09 07, 19:19)
Aš vieną irgi noriu jums parodyt. Vis dar tęsiu juoda/balta temą ir anksčiau ar vėliau tuziną porų paruošiu smile.gif
user posted image

super. proporcijos, šviesa, lengvumas ir vytėjimas. tamsa, kuri neslegia.
siųsk į tą nescafe konkursą, kurio nuoroda kažkur šioje temoje yra.

QUOTE(sillwio @ 2008 09 07, 19:37)

šitoje šviesa man labai patinka...

Atsakyti
Ačiū už komentarus.

QUOTE(Anasko @ 2008 09 07, 21:47)
Sillwio, dabar ziuriu antra ir vel matau juoda doh.gif man ji ne pora pirmajai blush2.gif  Pirma foto liuks kad ne visada juoda yra juoda ( nors aisku as galejau ne taip pamatyti) Antroje norisi pamatyti balta bet ne balta blink.gif  Kazkaip as pribalamutinau doh.gif . Bet atskirai paemus antra foto-liuks sviesa, liuks modelio isijausminimas, gal tik norisi uztamsinti vos vos kairiji apatini kampa kad netrukdytu g.gif

Pirmoji turėtų būti "balta", antroji - "juoda" smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

oho koks aktyvumas temoje per svaitgalį thumbup.gif Seniai taip buvo rolleyes.gif Meeto aišku baisiausiai pavydžiu bigsmile.gif , gražu žiūrėt kaip jūs ten apsivertę fotoalbumais , o ir nuotraukų kiek puikių thumbup.gif

Julima, Sansara, Ciburaska, Anasko, ačiū už kometarus mano nuotraukai smile.gif Baigiu užsiprogramuoti kad su portretais man pravalas visiškas doh.gif Su namų darbais jaučiu šį kartą bėda bus unsure.gif

Saulės pūga- Vasara mieste. Vakarėja -patinka šviesa, siluetai, nuteikia taip romantiškai,kadravimo kitokio norėtųsi, vis tik gal erdvės kairėje norisi man g.gif

Sayonaros , baletas su žarna, jei jau baletas, tai balerūnas galėtų ryškesnis būti smile.gif Ir čia viedo gal norėtųsi smile.gif

Kaktuke, erdvės kiek rankytei daugiau gal norisi, bet šiaip miela visai foto smile.gif

Julima, smagi visai berniuko nuotraukytė, trūkumus jau surašė, bet vaiko išraiška ir aplinka sukuria įdomią nuotaiką smile.gif

Anasko, tavo pamainos perdavimas kažkaip nelabai man unsure.gif , tamsoka ir tas idegęs dangus čia nelabai pasiteisina. O vat rankų variantai visi trys puikiai, puikiai, puikiai wub.gif Ypač pirmą wub.gif , bet ir kitos dvi nelabai atsilieka thumbup.gif

Grethen, voratinklis thumbup.gif Su kokiu objektyvu čia fotografavai g.gif

Atsakyti
Bites majos, rūkai thumbup.gif Antra kūdroj be medžio labiau patinka smile.gif

Ciburaska, vaikiuko j/b gal truputį pilkoka unsure.gif , o antroj irgi veiduko kažkaip nenatūrali spalva, ar su WB ten viskas tvarkoj g.gif (ar čia pas mane tik taip rodo unsure.gif ) O trečioj apačios kiek daugokai ir išdegimas jau kiek didokas, man visai smagus rakursas smile.gif

Smint, sveika prisijungus 4u.gif Kokybė gera, bet paieškok idomesnių momentų smile.gif Antra foto, gal vertikalus kadras geriau atrodytų g.gif

Lindra, pirmai man ryškumo trūksta smile.gif , antra irgi gal tamsoka, o trečia gal j/b geriau būtų, kiek marga gal. O kolorado vabalas thumbup.gif Ir kokybė ir kompozicija , man viskas gerai smile.gif

Karbyne, laumžirgis gaila kad kiek susilieja su fonu unsure.gif Ir kažkaip ta ružava spalva nukreipia dėmesį nuo jo g.gif

Evitafoto, labai įdomu bus pažiūrėti tavo vestuvių foto smile.gif Čia gal ta pati nuotaka kur mergvakaris geišų tema buvo g.gif Ten tai puikiai padirbėjai, man labai patiko thumbup.gif

Bite maja vis į vaikinus dairais mirksiukas.gif Man tik gaila kad jo plaukai susilieja su tamsiu fonu, o kakta su šviesiu, nu bet negi nueisi paprašyt kad kiek pasislinktų hihihi.gif Už tai veido kontūras gerai išryškėjo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 09 07, 13:54)
Dedu foto is vieno gimtadienio su S zenklu 

Plikšiukų kompanija thumbup.gif Man viskas tinka ir patinka wub.gif

QUOTE(Karbynė @ 2008 09 07, 14:18)
O žmonių išvis nemoku...padarai, atrodo jau va ta patinka, apsisuki ir susibalamūtini ir nebežinai

tai kad gerai mirksiukas.gif Puikus kadras smile.gif

QUOTE(pinga @ 2008 09 07, 20:18)
Gal priimsite ir mane į savo būrelį.

junkis drąsiai . Pezažiukai gal visi trys panašūs ir nuobodoki. Man asmeniškai kiek apkrautos foto ir nėra pagrindinio akcento.

QUOTE(sillwio @ 2008 09 07, 20:19)
Aš vieną irgi noriu jums parodyt. Vis dar tęsiu juoda/balta temą ir anksčiau ar vėliau tuziną porų paruošiu

puikios abi wub.gif Ir temą gerai atspindi. Labai gerai įsivažiavai šitoj temoj thumbup.gif Ir modeliui didžiausi komplimentai, nes jei atmintis nepaveda visose šios temos nuotraukose ji dominuoja g.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 09 07, 20:29)
na o siai mamytei ir dukrytei noreciau pasakyti milijona silciausiu zodziu...
esate be galo be krasto grazios ir siltos.. vienas malonumas jus fotografuoti smile.gif
Benita

irgi didžiausi komplimentai modeliams wub.gif wub.gif ir fotografei. Puikus darbas thumbup.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 09 07, 20:52)

Įdomus smile.gif Patinka man tokie kadrai .
Papildyta:
Baigiau karsta.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Tiesa, vvvvv, gal tu kada būni Klaipėdoje g.gif Aš tada norėčiau paprašyti kad mano mergiotę pfotkintum (ne už dyką aišku mirksiukas.gif ).
Atsakyti