kas per pasvordas uždėtas ant Susitikimai folderio?
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 09 07, 11:46)
dabar šarpinau su NX. beveik minimaliai uždėjau +20
QUOTE(sillwio @ 2008 09 07, 12:52)
Prašalaitis vykęs, tik balaganas truputį. Per daug viršaus, per mažai apačios, per daug dešinės ir kairės. Žvilgsnis neįrėmintas, todėl kliūna už juodulio (nesuprantu kas ten). Jums leidus:
P.S. su šarpu man viskas gerai. Grūdą tyčia dėjai ar čia ISO?
grūdą dėjau tyčia. tavo variantas man šiek tiek užspaustas
dabar man kaip tik erdvės trūksta
o ten tas juodas daiktas, tai ala kažkokios pagalvės ten buvo.
QUOTE(Anasko @ 2008 09 07, 13:54)
Dedu foto is vieno gimtadienio su S zenklu
atsiprasau uz toki rakursa, del etiniu teisiniu daliku negaliu rodyti is kitos puses
Kokias pastabas turesyte
nu ką aš žinau.... man patinka plikšiai tie
QUOTE(Anasko @ 2008 09 07, 14:41)
Ir dar sios dienos darbai
norejau padaryti rankas, ir pati sau atiduodu skolas, nes ND vis del to buvo liuksiskas o as negalejau sudalyvauti
Rakursas jau matytas bet asmenineje kolekcijoje tokio neturiu.
oho oho
man tobuliausia yra pirmoji. likusiose noriu visos galvos ir erdvės virš jos. man šiek tiek užspauta dabar. bet šiaip tai super super
QUOTE(Gaziulka @ 2008 09 07, 17:43)
turejau tokia neisbaigta ideja del ND - anie tau pabode, kzk mazai kas daro ir t.t. Galvojau, gal butu visai idomu pasiskirstyti porom po 2 pvz (ar didesnes tos grupeles galetu but), ir tada kiekvienas is poros uzduoda vienas kitam ND pagal tai, kaip mano, ko truksta tam dalyviui, kame jis galetu patobulet. Man atrodo, jau neblogai viens kita pazistame ir nuotrauku nemazai matem, zinom stiprias/silpnesnes puses, tai kaip ir galetumem individualiai vienas su kitu 'padirbet'. pvz., c-girl gerai fotografuoja zmones, bet ND uzduodam jai peizaza, as pvz fokuso normalaus niekur neisgaunu, kiti - bijo zmones gatveje fotografuoti, nu nzn, panasaus staile. ND priima juos skyres zmogus (kol ji tenkins uzduoties atlikimas) - visi kiti galetu komentuoti, padeti. zdz, cia tokia pirmine ideja.
ir dar kita - as, aisku, uz visokius teminius susitikimus. pvz, visi susirenkam ir fotkinam viena modeli, pastata, marsruta, fotkinam nustate max galimu kadru skaiciu, naudodami vienodas apsvietimo salygas ar pan, paskui sudedam ir issirenkam geriausia
o dar man visai nieko buvo ta ideja, kai kiekvienas pats sau nusistato ND tema ir sukuria nuotrauku serija ar kzk panasaus. bet patirtis rodo, kad kai nera aiskiu terminu ir azarto tai kzk nuplaukia tada visi tie ND...
aš už teminius mytus
labai faina idėja. dėl ND nežinau, ką daryt, bet daryt kažką reikia su jais.