Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 09 07, 14:55)
zodziu - as apakus ir nebegaliu nuo apakimo daugiau fotografuot  lotuliukas.gif

prašom greit atakti, aš ir be viso šito nevilty cool.gif

Anasko nuotraukos patinka visos parodytos, tik man šiuo metu dramatizmas "nelimpa" prie dūšios blush2.gif , bet tas limpa - nelimpa labai subjektyvu. Nuotraukos kokybiškos ir superinės. Labiausiai patiko paskutinė. Gal kad labiausiai netikėtai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 09 07, 14:55)
Anasko  ph34r.gif be zodziu..... po tokiu foto, man tik nusizudyt belieka biggrin.gif ir fotika padziaut ant kablio ilgiems metams.................................. apdirbimas superinis, sviesa superine, siuzetai ir kokybe - superiniai. zodziu - as apakus ir nebegaliu nuo apakimo daugiau fotografuot  lotuliukas.gif

swoon.gif Sansara aciu blush2.gif
Zudytis nereikia schmoll.gif tu gali geriau mirksiukas.gif zymiai geriau mirksiukas.gif
Tik tingi biggrin.gif kaip ir as lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Karbynė @ 2008 09 07, 15:05)
Anasko nuotraukos patinka visos parodytos, tik man šiuo metu dramatizmas "nelimpa" prie dūšios blush2.gif , bet tas limpa - nelimpa labai subjektyvu. Nuotraukos kokybiškos ir superinės. Labiausiai patiko paskutinė. Gal kad labiausiai netikėtai atrodo.
Vis tiek aciu 4u.gif parodziau dramatizma, kol rudenine depresija neprasidejo biggrin.gif, kad lengviau ja vertinti galima butu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 09 07, 15:01)
Spalvos lyg crossas g.gif

Na liestos jos šiek tiek apdorojant, tai ...tiesiog nežinau kada jau krosas, kada dar ne blush2.gif - kitų nuotraukose geriau matosi, o savų išvis nebesuprantu cool.gif Galva perkaito cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 09 07, 15:08)
tu gali geriau  mirksiukas.gif zymiai geriau mirksiukas.gif

ir aš galiu - geriau už jus abi kartu sudėjus hihihi.gif
Šutka lotuliukas.gif

Musėt reikia pailsėt unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 09 07, 15:08)
Vis tiek aciu  4u.gif  parodziau dramatizma, kol rudenine depresija neprasidejo biggrin.gif, kad lengviau ja vertinti galima butu biggrin.gif

Tai man jos patiko. Mintim, atlikimu. Viskuo. Labai labai, tiesiog va tų rudeninių ir gąsdinuos, gal dėl to intuityviai ir ieškau kažko lengvai pramoginio cool.gif
Atsakyti
papildžiau myto albumą, žiūriu ir žvengiu biggrin.gif
Atsakyti
Anasko thumbup.gif
Pirmoji ir paskutinė (iš trijų autoportretų). Pirmojoj gal norėtųsi kad per vidurį plaukai irgi būtų garbanoti, bet šiaip nuotraukos užbūrė.... Čia tas atvejis kai tik pamačius nuotraukas žvilgsnis nukrypo - "kieno???" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 09 07, 08:04)
gaziulka as su ta pacia dilema sedziu smile.gif turiu isryskintus negatyvus, o ka toliau daryt - nzn. skanuot kazkur brangu, visu gaminti nenoriu, net nezinau ar kas gero gavosi, ar fokusai vietoje, ar normaliai nustatymai  blush2.gif

bandysiu ryt nesti ryskinti j/b i fototechnika pamenkalnio gatvej (nedristu ant vestuviniu juostu mokintis pati cool.gif ) ir prasysiu, kad kontaktus atspausdintu didesniu formatu. Tikiuosi, tokiu budu bent akivaizdiai netinkamas atmest. Turejau dvi spalvotas juostas po 12 kadru - tai tas skenavau maziausia rezoliucija, kad pamatyciau bendra vaizda, ne/fokusus ir pan.

Bites meet'o nuotaikos l.nuotaikingos - gaila, neprisijungiau, bet jau visai jegu neturejau.

Anasko, gerai ir dar karta gerai rolleyes.gif

turejau tokia neisbaigta ideja del ND - anie tau pabode, kzk mazai kas daro ir t.t. Galvojau, gal butu visai idomu pasiskirstyti porom po 2 pvz (ar didesnes tos grupeles galetu but), ir tada kiekvienas is poros uzduoda vienas kitam ND pagal tai, kaip mano, ko truksta tam dalyviui, kame jis galetu patobulet. Man atrodo, jau neblogai viens kita pazistame ir nuotrauku nemazai matem, zinom stiprias/silpnesnes puses, tai kaip ir galetumem individualiai vienas su kitu 'padirbet'. pvz., c-girl gerai fotografuoja zmones, bet ND uzduodam jai peizaza, as pvz fokuso normalaus niekur neisgaunu, kiti - bijo zmones gatveje fotografuoti, nu nzn, panasaus staile. ND priima juos skyres zmogus (kol ji tenkins uzduoties atlikimas) - visi kiti galetu komentuoti, padeti. zdz, cia tokia pirmine ideja.

ir dar kita - as, aisku, uz visokius teminius susitikimus. pvz, visi susirenkam ir fotkinam viena modeli, pastata, marsruta, fotkinam nustate max galimu kadru skaiciu, naudodami vienodas apsvietimo salygas ar pan, paskui sudedam ir issirenkam geriausia

o dar man visai nieko buvo ta ideja, kai kiekvienas pats sau nusistato ND tema ir sukuria nuotrauku serija ar kzk panasaus. bet patirtis rodo, kad kai nera aiskiu terminu ir azarto tai kzk nuplaukia tada visi tie ND...
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 09 07, 15:00)
papildžiau myto albumą, žiūriu ir žvengiu biggrin.gif

o kaip butu galima gauti slaptazodi ? ax.gif
Atsakyti
idejau ir as kelias atrinkus meetuko foto wink.gif

Anasko, oi kaip uzkibau uz tavo fooooooto.... man labai artima, gera ziureti ir tiesiog puiku. pirma ypatingai ypatinga
Atsakyti
kas per pasvordas uždėtas ant Susitikimai folderio? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 09 07, 11:46)
o tu kaip sarpini? jei su PS, tai kazkada minejai, kad mazinant foto pasirenki punkta best for reduction. tai jis irgi sarpina. gal todel? jei ne - tada tikrai koduotes galvoje nesutampa lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dabar šarpinau su NX. beveik minimaliai uždėjau +20 unsure.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 09 07, 12:52)
Prašalaitis vykęs, tik balaganas truputį. Per daug viršaus, per mažai apačios, per daug dešinės ir kairės. Žvilgsnis neįrėmintas, todėl kliūna už juodulio (nesuprantu kas ten). Jums leidus:

user posted image

P.S. su šarpu man viskas gerai. Grūdą tyčia dėjai ar čia ISO?

grūdą dėjau tyčia. tavo variantas man šiek tiek užspaustas g.gif dabar man kaip tik erdvės trūksta biggrin.gif o ten tas juodas daiktas, tai ala kažkokios pagalvės ten buvo.

QUOTE(Anasko @ 2008 09 07, 13:54)
Dedu foto is vieno gimtadienio su S zenklu biggrin.gif  atsiprasau uz toki rakursa, del etiniu teisiniu daliku negaliu rodyti is kitos puses blush2.gif  Kokias pastabas turesyte 4u.gif

nu ką aš žinau.... man patinka plikšiai tie tongue.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 09 07, 14:41)
Ir dar sios dienos darbai  blush2.gif  norejau padaryti rankas, ir pati sau atiduodu skolas, nes ND vis del to buvo liuksiskas o as negalejau sudalyvauti smile.gif Rakursas jau matytas bet asmenineje kolekcijoje tokio neturiu.

oho oho thumbup.gif man tobuliausia yra pirmoji. likusiose noriu visos galvos ir erdvės virš jos. man šiek tiek užspauta dabar. bet šiaip tai super super thumbup.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 09 07, 17:43)
turejau tokia neisbaigta ideja del ND - anie tau pabode, kzk mazai kas daro ir t.t. Galvojau, gal butu visai idomu pasiskirstyti porom po 2 pvz (ar didesnes tos grupeles galetu but), ir tada kiekvienas is poros uzduoda vienas kitam ND pagal tai, kaip mano, ko truksta tam dalyviui, kame jis galetu patobulet. Man atrodo, jau neblogai viens kita pazistame ir nuotrauku nemazai matem, zinom stiprias/silpnesnes puses, tai kaip ir galetumem individualiai vienas su kitu 'padirbet'. pvz., c-girl gerai fotografuoja zmones, bet ND uzduodam jai peizaza, as pvz fokuso normalaus niekur neisgaunu, kiti - bijo zmones gatveje fotografuoti, nu nzn, panasaus staile. ND priima juos skyres zmogus (kol ji tenkins uzduoties atlikimas) - visi kiti galetu komentuoti, padeti. zdz, cia tokia pirmine ideja.

ir dar kita - as, aisku, uz visokius teminius susitikimus. pvz, visi susirenkam ir fotkinam viena modeli, pastata, marsruta, fotkinam nustate max galimu kadru skaiciu, naudodami vienodas apsvietimo salygas ar pan, paskui sudedam ir issirenkam geriausia

o dar man visai nieko buvo ta ideja, kai kiekvienas pats sau nusistato ND tema ir sukuria nuotrauku serija ar kzk panasaus. bet patirtis rodo, kad kai nera aiskiu terminu ir azarto tai kzk nuplaukia tada visi tie ND...

aš už teminius mytus thumbup.gif labai faina idėja. dėl ND nežinau, ką daryt, bet daryt kažką reikia su jais.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 09 07, 16:43)
bandysiu ryt nesti ryskinti j/b i fototechnika pamenkalnio gatvej (nedristu ant vestuviniu juostu mokintis pati cool.gif ) ir prasysiu, kad kontaktus atspausdintu didesniu formatu. Tikiuosi, tokiu budu bent akivaizdiai netinkamas atmest. Turejau dvi spalvotas juostas po 12 kadru - tai tas skenavau maziausia rezoliucija, kad pamatyciau bendra vaizda, ne/fokusus ir pan.

nuoširdžiai patariu rinktis ne fototechniką, o procentrą. fototechnikoje man kiek ryškino, tiek sugadino..

bitemaja, įsilogink per naują ir suveiks passwordas normaliai..smile.gif

gražios visos nuotraukos..smile.gif labai smile.gif aš saviškes gal rytoj sumesiu..smile.gif
Atsakyti
Gaziulka, dėl ND idėjos. Idėja lyg ir gera, bet bijau, kad prievartos elementas gali padaryti meškos paslaugą.. aš pvz. mėgstu rinktis, ką fotografuoti... ir bijau, kad ne aš viena sutrikčiau, jeigu gaučiau užduotį iš srities, kurioje esu ne tai kad silpna, bet kurios nemėgstu.. ND turi teikti džiaugsmą, o ne simbolizuoti pareigos atlikimą..
Vakar Sansara papasakojo ir sakė gal suformuluos savo pasiūlymą. va ten man savanoriškumo ir naujovių derinys patinka..
o čia tai nežinau kaip kitiems, o man skaitant iškart kilo pasipriešinimas toje eilutėje, kur apie ca_girl rašai - mėgsta fotkinti žmones, tai jai reiks fotkint peizažą. mane šitoj vietoj sutraukė lotuliukas.gif

sorry, kad atvirai, bet manau, kad diskusija yra labai gerai. galų gale, pas mus dziumakratija, kaip dauguma nuspręs, taip ir bus biggrin.gif
Atsakyti
sayonara, viskas ok, as kaip tik diskusijas ir norejau paskatinti. Lauksim Sansaros (ir kitu) pasiulymu mirksiukas.gif

prievartos ir as nemegstu, bet esu pastebejus, kad kartais dalyvaudama ND 'per prievarta' padarydavau paciai sau netiketu atradimu. pvz., medzius gyvenime nebuciau fotkinus, o va reikejo - ir veliau pradejau juos Matyti. ir visokie laiko limitai mane gan gerai disciplinuoja.

ir del procentro aciu, kaip tik svarsciau tarp tu dvieju. tik fototechnika arciau man butu buvusi.
Atsakyti