bite man vel persaprinta atrodo.
ale ir graziu matei tipazu as tik i jus ziurejau siaip foto man patinka labai. tik kontraslige tau akivaizdi
QUOTE(bite maja @ 2008 09 06, 23:36)
buvo labai smagu pamatyt ir senus, ir naujus žmones Benita, nebaisios gi mes, ania?
Ačiū už malonų ir linksmą susitikimą
Ir pradžių tik buvo kiek nejauku, o paskui jau labai miela ir malonu turbūt normalu
Jau pažiūrėjau Bitės nuotraukas, įkelsiu ir savų vėliau, dabar išvažiuojam prie ežero su šeima
Gražios dienelės
QUOTE(Sansara @ 2008 09 07, 10:43)
bite man vel persaprinta atrodo.
ale ir graziu matei tipazu as tik i jus ziurejau siaip foto man patinka labai. tik kontraslige tau akivaizdi
nu ***** šarpo dėjau minimaliai nieko nesuprantu.... pas tave ten kažkokios koduotės neina tikriausiai. todėl taip ir matai
QUOTE(bite maja @ 2008 09 07, 10:49)
nu ***** šarpo dėjau minimaliai nieko nesuprantu.... pas tave ten kažkokios koduotės neina tikriausiai. todėl taip ir matai
o tu kaip sarpini? jei su PS, tai kazkada minejai, kad mazinant foto pasirenki punkta best for reduction. tai jis irgi sarpina. gal todel? jei ne - tada tikrai koduotes galvoje nesutampa
QUOTE(Sansara @ 2008 09 07, 08:28)
sillwio, del vyru niu kas tiek bjauriu moteru su nenuspejamai kintanciom nuotaikomis galetu pakesti be taves
QUOTE(sayonara @ 2008 09 07, 08:44)
ateinantis irgi smagus bus, tikiuosi. ir vyrų bus daugiau
Tikiuosi. Kad vyrų bus daugiau. O tai žmonės mieste atsisuka
QUOTE(bite maja @ 2008 09 07, 09:03)
kažkoks prašalaitis iš vakar dienos
Prašalaitis vykęs, tik balaganas truputį. Per daug viršaus, per mažai apačios, per daug dešinės ir kairės. Žvilgsnis neįrėmintas, todėl kliūna už juodulio (nesuprantu kas ten). Jums leidus:
P.S. su šarpu man viskas gerai. Grūdą tyčia dėjai ar čia ISO?
QUOTE(Anasko @ 2008 09 07, 12:54)
Dedu foto is vieno gimtadienio su S zenklu atsiprasau uz toki rakursa, del etiniu teisiniu daliku negaliu rodyti is kitos puses Kokias pastabas turesyte
Pirmapradis grožis Tvarkinga kompozicija, tik siauroka ryškumo zona. Pirmas planas labai svarbus, bet antrame vyksta veiksmas, link kurio visi skuba, taigi jis (antas planas) gal net svarbesnis, o ne fokuse.
QUOTE(Karbynė @ 2008 09 07, 13:18)
o aš kuo daugiau krapštaus, tuo daugiau nieko nemoku. O žmonių išvis nemoku...padarai, atrodo jau va ta patinka, apsisuki ir susibalamūtini ir nebežinai
Viskas gerai. Net pasvirimas netrukdo.
Ir dar sios dienos darbai norejau padaryti rankas, ir pati sau atiduodu skolas, nes ND vis del to buvo liuksiskas o as negalejau sudalyvauti Rakursas jau matytas bet asmenineje kolekcijoje tokio neturiu.
1.
2.Raganavimas
3.Kai lyja...
Papildyta:
1.
2.Raganavimas
3.Kai lyja...
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2008 09 07, 14:10)
Pirmapradis grožis Tvarkinga kompozicija, tik siauroka ryškumo zona. Pirmas planas labai svarbus, bet antrame vyksta veiksmas, link kurio visi skuba, taigi jis (antas planas) gal net svarbesnis, o ne fokuse.
Aha, su f mazdaug 2,5 taip greitai ten viskas vyko kad pati vos spedavau fotografuoti, o jau pagalvoti tai isvis Kas man manyje nepatinka, kad nemoku ramiai paziureti isanalizuoti ir paspausti migtuka, vis skubu kazkur
Smint-dauguma jau pasisake, bet ka as noreciau pridurti, man patinka sviesa, patinka spinduliukas ant stebelio, visa kita Apsvietimas yra pagridinis dalikas fotografijoje, pirma zingsni jau padarei, kad ja pagavai
Lindra 1- foto tvarkinga, bet nekabina taip kad pasakyciau Wau, nors daug geresne nei mano peizazai
Kolega- tvarkinga foto, bet daug kartu matytas rakursas
Senatve-sunku man ja komentuoti, gaila man senukus
kolorado vabalas- labai tvarkinga ir taisiklinga foto. Prikibciau kad norisi fokuso ant viso vabalo
Karbyne, (laumzirgis) Sansara labai gerai pastebejo, bet bendrai man patiko
Mergaite irgi patiko, patiko jos svajingas zvilgsnis, kilo minciu apie ka ji galvoja Spalvos lyg crossas Irgi patinka
Bite Maja nu gi grazus tas prasalaitis Man sarpo nedaug
Atrodo viskas, nieko nepraleidau
Lindra 1- foto tvarkinga, bet nekabina taip kad pasakyciau Wau, nors daug geresne nei mano peizazai
Kolega- tvarkinga foto, bet daug kartu matytas rakursas
Senatve-sunku man ja komentuoti, gaila man senukus
kolorado vabalas- labai tvarkinga ir taisiklinga foto. Prikibciau kad norisi fokuso ant viso vabalo
Karbyne, (laumzirgis) Sansara labai gerai pastebejo, bet bendrai man patiko
Mergaite irgi patiko, patiko jos svajingas zvilgsnis, kilo minciu apie ka ji galvoja Spalvos lyg crossas Irgi patinka
Bite Maja nu gi grazus tas prasalaitis Man sarpo nedaug
Atrodo viskas, nieko nepraleidau
QUOTE(Sansara @ 2008 09 07, 09:28)
sillwio, del vyru niu kas tiek bjauriu moteru su nenuspejamai kintanciom nuotaikomis galetu pakesti be taves
100proc. pataikei