Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

bite g.gif man vel persaprinta atrodo.
ale ir graziu matei tipazu blink.gif as tik i jus ziurejau lotuliukas.gif siaip foto man patinka labai. tik kontraslige tau akivaizdi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 09 06, 23:36)
buvo labai smagu pamatyt ir senus, ir naujus žmones  mirksiukas.gif Benita, nebaisios gi mes, ania?  ax.gif

Ačiū už malonų ir linksmą susitikimą smile.gif
Ir pradžių tik buvo kiek nejauku, o paskui jau labai miela ir malonu smile.gif turbūt normalu 4u.gif

Jau pažiūrėjau Bitės nuotraukas, įkelsiu ir savų vėliau, dabar išvažiuojam prie ežero su šeima 4u.gif

Gražios dienelės heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 09 07, 10:43)
bite  g.gif man vel persaprinta atrodo.
ale ir graziu matei tipazu  blink.gif as tik i jus ziurejau  lotuliukas.gif siaip foto man patinka labai. tik kontraslige tau akivaizdi  4u.gif

nu ***** šarpo dėjau minimaliai unsure.gif nieko nesuprantu.... pas tave ten kažkokios koduotės neina tikriausiai. todėl taip ir matai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 09 07, 10:49)
nu ***** šarpo dėjau minimaliai  unsure.gif nieko nesuprantu.... pas tave ten kažkokios koduotės neina tikriausiai. todėl taip ir matai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o tu kaip sarpini? jei su PS, tai kazkada minejai, kad mazinant foto pasirenki punkta best for reduction. tai jis irgi sarpina. gal todel? jei ne - tada tikrai koduotes galvoje nesutampa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 09 07, 08:28)
sillwio, del vyru  lotuliukas.gif niu kas tiek bjauriu moteru su nenuspejamai kintanciom nuotaikomis galetu pakesti be taves  lotuliukas.gif

g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 09 07, 08:44)
ateinantis irgi smagus bus, tikiuosi. rolleyes.gif  ir vyrų bus daugiau biggrin.gif biggrin.gif

Tikiuosi. Kad vyrų bus daugiau. O tai žmonės mieste atsisuka smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 09 07, 09:03)
kažkoks prašalaitis iš vakar dienos biggrin.gif

Prašalaitis vykęs, tik balaganas truputį. Per daug viršaus, per mažai apačios, per daug dešinės ir kairės. Žvilgsnis neįrėmintas, todėl kliūna už juodulio (nesuprantu kas ten). Jums leidus:

user posted image

P.S. su šarpu man viskas gerai. Grūdą tyčia dėjai ar čia ISO?
Atsakyti
Dedu foto is vieno gimtadienio su S zenklu biggrin.gif atsiprasau uz toki rakursa, del etiniu teisiniu daliku negaliu rodyti is kitos puses blush2.gif Kokias pastabas turesyte 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 09 07, 12:54)
Dedu foto is vieno gimtadienio su S zenklu biggrin.gif  atsiprasau uz toki rakursa, del etiniu teisiniu daliku negaliu rodyti is kitos puses blush2.gif  Kokias pastabas turesyte 4u.gif

Pirmapradis grožis smile.gif Tvarkinga kompozicija, tik siauroka ryškumo zona. Pirmas planas labai svarbus, bet antrame vyksta veiksmas, link kurio visi skuba, taigi jis (antas planas) gal net svarbesnis, o ne fokuse.
Atsakyti
o aš kuo daugiau krapštaus, tuo daugiau nieko nemoku.verysad.gif O žmonių išvis nemoku...padarai, atrodo jau va ta patinka, apsisuki ir susibalamūtini ir nebežinai sad.gif

???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 07 rugsėjo 2008 - 13:20
QUOTE(Karbynė @ 2008 09 07, 13:18)
o aš kuo daugiau krapštaus, tuo daugiau nieko nemoku.verysad.gif  O žmonių išvis nemoku...padarai, atrodo jau va ta patinka, apsisuki ir susibalamūtini ir nebežinai

Viskas gerai. Net pasvirimas netrukdo.
Atsakyti
Ir dar sios dienos darbai blush2.gif norejau padaryti rankas, ir pati sau atiduodu skolas, nes ND vis del to buvo liuksiskas o as negalejau sudalyvauti smile.gif Rakursas jau matytas bet asmenineje kolekcijoje tokio neturiu.
1.
user posted image

2.Raganavimas
user posted image

3.Kai lyja...
user posted image
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2008 09 07, 14:10)
Pirmapradis grožis smile.gif Tvarkinga kompozicija, tik siauroka ryškumo zona. Pirmas planas labai svarbus, bet antrame vyksta veiksmas, link kurio visi skuba, taigi jis (antas planas) gal net svarbesnis, o ne fokuse.
Aha, su f mazdaug 2,5 doh.gif taip greitai ten viskas vyko biggrin.gif kad pati vos spedavau fotografuoti, o jau pagalvoti tai isvis irnesakyk.gif Kas man manyje nepatinka, kad nemoku ramiai paziureti isanalizuoti ir paspausti migtuka, vis skubu kazkur doh.gif
Atsakyti
Anasko ph34r.gif be zodziu..... po tokiu foto, man tik nusizudyt belieka biggrin.gif ir fotika padziaut ant kablio ilgiems metams.................................. apdirbimas superinis, sviesa superine, siuzetai ir kokybe - superiniai. zodziu - as apakus ir nebegaliu nuo apakimo daugiau fotografuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Smint-dauguma jau pasisake, bet ka as noreciau pridurti, man patinka sviesa, patinka spinduliukas ant stebelio, visa kita schmoll.gif Apsvietimas yra pagridinis dalikas fotografijoje, pirma zingsni jau padarei, kad ja pagavai 4u.gif

Lindra 1- foto tvarkinga, bet nekabina taip kad pasakyciau Wau, nors daug geresne nei mano peizazai topsecret.gif
Kolega- tvarkinga foto, bet daug kartu matytas rakursas 4u.gif
Senatve-sunku man ja komentuoti, gaila man senukus unsure.gif
kolorado vabalas- labai tvarkinga ir taisiklinga foto. Prikibciau kad norisi fokuso ant viso vabalo g.gif

Karbyne
, (laumzirgis) Sansara labai gerai pastebejo, bet bendrai man patiko smile.gif
Mergaite irgi patiko, patiko jos svajingas zvilgsnis, kilo minciu apie ka ji galvoja bigsmile.gif Spalvos lyg crossas g.gif Irgi patinka doh.gif

Bite Maja
nu gi grazus tas prasalaitis blush2.gif Man sarpo nedaug g.gif

Atrodo viskas, nieko nepraleidau g.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 09 07, 09:28)
sillwio, del vyru  lotuliukas.gif niu kas tiek bjauriu moteru su nenuspejamai kintanciom nuotaikomis galetu pakesti be taves  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif 100proc. pataikei lotuliukas.gif
Atsakyti