QUOTE(Gaziulka @ 2008 09 06, 22:36)
spausdinancios nuotraukas is juostiniu kadru - pasidalinkit patirtimi
kaip darot - skenuojat, tada su PS redaguojat ir is tu redaguotu, i CD irasytu paskui spausdinat? kzk Ar tiesiog atrenkat gerus kadrus, kuriu taisyt nereikia, ir is negatyvo spausdinat? niekaip neapsisprendziu - ar lieka juostos prasme, jeigu paskui su kompu tvarkai ir is tu failu spausdini . nors spalvu, kontrasto, grudo ir kitu man patinkanciu dalyku tai nei minties nekyla taisyt, bet va pakadruot kai kur tai reiketu
sansara, kaip krikštynos?
ir butu smagu pamatyt kokios vaizdines medziagos is meet'o
kaip darot - skenuojat, tada su PS redaguojat ir is tu redaguotu, i CD irasytu paskui spausdinat? kzk Ar tiesiog atrenkat gerus kadrus, kuriu taisyt nereikia, ir is negatyvo spausdinat? niekaip neapsisprendziu - ar lieka juostos prasme, jeigu paskui su kompu tvarkai ir is tu failu spausdini . nors spalvu, kontrasto, grudo ir kitu man patinkanciu dalyku tai nei minties nekyla taisyt, bet va pakadruot kai kur tai reiketu
sansara, kaip krikštynos?
ir butu smagu pamatyt kokios vaizdines medziagos is meet'o
aš esu spausdinus kol kas tik namų albumams, tai negatyvus atiduodavau.. porą tokių nevisai vykusių ir skanuotų daviau spausti..
bet iš tikrųjų tai norėtųsi namie laboratorijos.. tada ir kontrastą, ir kadruotę galima būtų pasitvarkyti be PS..
tiesa, labai smagus meet'as buvo, ačiū visoms, tikiuosi, kad niekas nesigąsdino mūsų, raganų..
gaziulka, neblogai viskas. kazko wow nelabai turiu. bet gera sviesa (kitoje koplycioje vyko, nei jusu vestuves), super fotogeniska mergyte, ramus teveliai, viskas vyko letai ir ramiai, niekas niekur neskubejo, fotosesija serekiskiu parke - na viskas kaip turi but tai kokybe turiu
bitemaja, niu fainos foto is meeto
gaziulka as su ta pacia dilema sedziu turiu isryskintus negatyvus, o ka toliau daryt - nzn. skanuot kazkur brangu, visu gaminti nenoriu, net nezinau ar kas gero gavosi, ar fokusai vietoje, ar normaliai nustatymai
Lindra, kokybe puiki. bet uzkabino tik koloradas vienas. graziai susibangaves lapas, vietoj vabaliukas, grazios spalvos. silta foto su "kolega". dangaus patalai niekuo neypatingi. teisiog kokybiskas peizaziukas. senatve net nezinau kaip vertinti, as tokiu foto nemoku vertinti, jos mane arba uzgauna, arba ne. siai as abejinga muse su vabalu kazkaip jau ne tokia svari, kai tik vabalas.
karbyne, niu nelabai nelabai laumzirgis nukonkuruotas viso neryskumo pries ji. o voratinklis be kokybes, iremintas baltais isdegimais ir centre isdeges neryskus blynas. tu gali geriau
bitemaja, niu fainos foto is meeto
gaziulka as su ta pacia dilema sedziu turiu isryskintus negatyvus, o ka toliau daryt - nzn. skanuot kazkur brangu, visu gaminti nenoriu, net nezinau ar kas gero gavosi, ar fokusai vietoje, ar normaliai nustatymai
Lindra, kokybe puiki. bet uzkabino tik koloradas vienas. graziai susibangaves lapas, vietoj vabaliukas, grazios spalvos. silta foto su "kolega". dangaus patalai niekuo neypatingi. teisiog kokybiskas peizaziukas. senatve net nezinau kaip vertinti, as tokiu foto nemoku vertinti, jos mane arba uzgauna, arba ne. siai as abejinga muse su vabalu kazkaip jau ne tokia svari, kai tik vabalas.
karbyne, niu nelabai nelabai laumzirgis nukonkuruotas viso neryskumo pries ji. o voratinklis be kokybes, iremintas baltais isdegimais ir centre isdeges neryskus blynas. tu gali geriau
QUOTE(Anasko @ 2008 09 05, 15:19)
As bandau fotografuoti ne i seimos albuma Jauciu nieko gero
Neblogai. Man patinka idėja. Nepatinka atlikimas. Dangus per daug išdegęs. Pirmiausia tai krenta į akis.
QUOTE(bite maja @ 2008 09 05, 17:47)
mano rytinis rūkas. vėliau dar kelias įkelsiu.
Man pirma labiau.
QUOTE(Karbynė @ 2008 09 05, 19:19)
Hm, o aš supratau, kad kartais labai su išdegimais nesusitvarkau. Paskutiniu metu nefotografavau beveik, nes neturiu rytinių miškų ar pievų Tai šiandien sekiojau katiną. Niekaip ten kažkaip labai nepagavau, bet pamačiau, kad nežinau ką daryt dėl išdegimų. Tiksliau tą supratau jau per vaiko rugsėjo 1d. šventę - tiesa tada nefotografavau pati beveik, fotografavo vyras, bet ką realiai daryt kieme (kai negali rinktis kur pastatyt fotografuojamuosius) taip plieskiant saulei ir pati nelabai žinau
Stebuklų nebūna - rekomenduoju pastudijuoti Ansel'io Adams'o sugalvotą Zone System. Tai padės suprasti, kuo skiriasi fotoaparato ir žmogaus akies matymas. Bus lengviau išvengti klaidų.
QUOTE(bite maja @ 2008 09 05, 19:46)
o antros nuotraukos niekam kompozicija nekliūna?
Jo, kliūna.
QUOTE(smint @ 2008 09 06, 13:27)
Labai noreciau i jusu buri
Junkis drąsiau
QUOTE(Lindra @ 2008 09 06, 22:09)
dedu keletą savo paskutiniųjų bandymų, kad būtų lengviau su komentarais, mėginsiu nuotraukas ir užvadint
Su kokybe susitvarkai.
Rėmelių kol kas manau atsisakyk. Ypač spalvotų.
QUOTE(Karbynė @ 2008 09 06, 22:18)
o man šiandien ant tilto turėklo vaikai laumžirgį parodė
Atspalviai nelabai. Mano olympus muilinė (amžiną jai atilsį) su wb kartais taip pat nugrybaudavo. Nelabai jau būdavo galima kažką pataisyt. Gal pamėgink j/b.
QUOTE(Gaziulka @ 2008 09 06, 22:36)
Viską rankytėmis pats. Kitaip tikrai nematau prasmės. Skaitmena žymiai patogiau ir pigiau.
QUOTE(bite maja @ 2008 09 06, 22:36)
buvo labai smagu pamatyt ir senus, ir naujus žmones Benita, nebaisios gi mes, ania?
Smagus susitikimas/workshop'as matau buvo Pavydžiu.
Klausykit, o kur vyrai??? Ir temoj apmažėjo.
QUOTE(smint @ 2008 09 06, 23:34)
Suprantu,kad si foto nera gera...ka butu galima,ir kaip butu galima ja pagerinti?
Man kliūna kompozicija.
smint, kaip sillwio ir parase, kompozicija nei siokia nei tokia. objektu centre, bent jau pradzioj, gal reiketu vengti. po to pati suprasi, kada juos geriau i centra talpinti, kada ne. dabar tavo foto visas veiksmas kaireje nuotraukos puseje. o desine visai "kabo" be veiksmo ir prasmes. stebuklu nepadarysi, nebent perfotografuot. pagerinti galetu apkarpymas i vertikalia foto
sillwio, del vyru niu kas tiek bjauriu moteru su nenuspejamai kintanciom nuotaikomis galetu pakesti be taves
sillwio, del vyru niu kas tiek bjauriu moteru su nenuspejamai kintanciom nuotaikomis galetu pakesti be taves
QUOTE(Sansara @ 2008 09 07, 09:28)
dėkui už komentarus
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2008 09 07, 09:12)
Neblogai. Man patinka idėja. Nepatinka atlikimas. Dangus per daug išdegęs. rekomenduoju pastudijuoti Ansel'io Adams'o sugalvotą Zone System.
Dėkui. Matyt teks
QUOTE(sillwio @ 2008 09 07, 08:12)
Smagus susitikimas/workshop'as matau buvo Pavydžiu.
ateinantis irgi smagus bus, tikiuosi. ir vyrų bus daugiau
QUOTE(evitafoto @ 2008 09 07, 09:44)
Guodžiuosi bent tuo, kad būna ir blogiau
pazistamas jausmas......
QUOTE(evitafoto @ 2008 09 07, 08:44)
Sveiki
Grįžau iš savo pirmųjų fotografuotų vestuvių.. Mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis...
Guodžiuosi bent tuo, kad būna ir blogiau Na, dar ir tuo, kad už gero mėnesio bus dar vienos vestuvės ir pasimokius iš klaidų pavyks pasitaisyti...
Grįžau iš savo pirmųjų fotografuotų vestuvių.. Mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis...
Guodžiuosi bent tuo, kad būna ir blogiau Na, dar ir tuo, kad už gero mėnesio bus dar vienos vestuvės ir pasimokius iš klaidų pavyks pasitaisyti...
na jau, na jau, esu įsitikinusi, kad viskas kur kas geriau, negu sakai pasirodysi?