Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

smagu buvo visas pagaliau gyvai pamatyti smile.gif
priminkit kur gyvena mytu nuotraukos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 09 06, 20:21)
tai ir sakom, junkis drasiai. ismoksi  4u.gif visi kazkada nuo kazko panasaus pradejom. tu ne isimtis wink.gif
o ka norejai sia foto parodyti? kad tai fotografavai?
su kompozicija, jei ja imanoma cia izvelgti, neblogai. matosi, kad pasiskaitei apie trecdaliu taisykle ir jau gerai. pirmas zingsnis wink.gif dabar bandyk kazko ieskot aplinkoje. nesiknisk archyvuose, ten nieko labai gero, patikek, nera biggrin.gif ir fotografuok, fotografuok, fotografuok.  4u.gif kai tavo manymu, ka nors idomesnio turesi, ar koki technini klausima, kodel vienaip ar kitaip gaunasi - drasiai kelk foto. nieko nerodydama tikrai sunkiai progresuosi  4u.gif

Aciu,kad priemet i savo buri bigsmile.gif Pasirikau sita foto todel,kad cia ne gele,zydinti ryskiu spalvu,aisku pas mane tokiu yra prifotografuota,bet kazkas kitokio.Juk nebutinai reikia paveikluoti tai,kas labai grazu,ar rysku.Man ji labiau prie sirdies, negu manosios zydincios orchidejos.O gal tiesiog befotografuojant jas sirdis apsalo,ir nuejus i soda kazkodel uzkliuvo uz akiu sitas nudziuves lapelis blush2.gif
Atsakyti
ir aš su linkėjimais Sansarai 4u.gif

Sveiki, atsilikau šiek tiek su nuotraukų komentavimais blush2.gif , bet tiek daug komentarų jau buvo, ir daugumoje mano nuomonė sutampa, tad nebesikartosiu.

dedu keletą savo paskutiniųjų bandymų, kad būtų lengviau su komentarais, mėginsiu nuotraukas ir užvadint smile.gif

dangaus patalai
user posted image

kolega biggrin.gif
user posted image

Senatvė
user posted image

kolorado vabalas
user posted image

musėvilkopusė
user posted image

(užpuolė rėmų virusas biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 06 rugsėjo 2008 - 22:20
o man šiandien ant tilto turėklo vaikai laumžirgį parodė, tai kad apsidžiaugiau, dalį turėtų kadrų pratryniau, o anas ir skraidė aplink mane ir leidosi ir vėl skraidė...ir kai pamačiau rezultatą dainuot nebe taip norėjosi kaip jį pamačius cool.gif Spalvas kiek gesinau, nes mano supratimu labai rėžė akį ir "skandino" visą tą laumžirgį savo intensyvumu, bet iš viso krapštymosi nieko labai gudresnio ir nesigavo...smagu tiek, kad galų gale pavyko prie jo prisiartint, o daugiau pačiai šiek tiek miela, bet visai ne tai ką planavau...
user posted image

o čia dar mažytis voratinklis ant to paties tilto turėklo (kažkada ten buvo stovas lempai, dabar skylė su voratinkliu - vaizdas nuotraukoje padidintas)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 06 rugsėjo 2008 - 22:24
QUOTE(Karbynė @ 2008 09 06, 23:18)
o man šiandien ant tilto turėklo vaikai laumžirgį parodė, tai kad apsidžiaugiau, dalį turėtų kadrų pratryniau, o anas ir skraidė aplink mane ir leidosi ir vėl skraidė...ir kai pamačiau rezultatą dainuot nebe taip norėjosi kaip jį pamačius  cool.gif Spalvas kiek gesinau, nes mano supratimu labai rėžė akį ir "skandino" visą tą laumžirgį savo intensyvumu, bet iš viso krapštymosi nieko labai gudresnio ir nesigavo...smagu tiek, kad galų gale pavyko prie jo prisiartint, o daugiau pačiai šiek tiek miela, bet visai ne tai ką planavau...

Karbyne, tikrai, kad smagu laumžirgį pagaut thumbup.gif aš esu gaudžius tik tinkleliu biggrin.gif
kiek esu mačius laumžirgių, man kaip tik norisi ryškių spalvų

o poza laumžirgio biggrin.gif toks atrodo prispaustas prie žemės, kaip negyvas. bet gal čia kaip tik momentas prieš pakylant? gal jis prisispaudžia prie pagrindo - tarsi atsispirdamas?

o, dar iškilo klausimas - čia ryškumo zona Tau taip fotikas padarė, ar pati su kuom nors tą priekį "nuplovei"? man kiek per daug to išplauto priekio, t.y. apačios blush2.gif

nors nuotrauka didelio įspūdžio ir nepadaro, bet šiaip faina, kažkodėl jaučiu simpatiją tiems "babaliukams" visokiems biggrin.gif

o voratinkliukas blush2.gif na visai prasta nuotrauka.. taip pažiūrėjus blush2.gif o aš voratinklio turbūt taip ir neesu fotkinus g.gif reiks ieškot, ir žiūrėt, kas gi man pavyks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 06 rugsėjo 2008 - 22:34
Karbyne,man Jusu vabalu foto superines. wub.gif Vat ziuriu ir galvoju,nu turiu as ir lindziu macro keleta,bet nu niekaip man tie vabalai tokie is-artinti nesigauna doh.gif
Atsakyti
spausdinancios nuotraukas is juostiniu kadru - pasidalinkit patirtimi ax.gif

kaip darot - skenuojat, tada su PS redaguojat ir is tu redaguotu, i CD irasytu paskui spausdinat? g.gif kzk Ar tiesiog atrenkat gerus kadrus, kuriu taisyt nereikia, ir is negatyvo spausdinat? niekaip neapsisprendziu - ar lieka juostos prasme, jeigu paskui su kompu tvarkai ir is tu failu spausdini g.gif . nors spalvu, kontrasto, grudo ir kitu man patinkanciu dalyku tai nei minties nekyla taisyt, bet va pakadruot kai kur tai reiketu unsure.gif

sansara, kaip krikštynos?

ir butu smagu pamatyt kokios vaizdines medziagos is meet'o ax.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 09 06, 21:50)
smagu buvo visas pagaliau gyvai pamatyti smile.gif
priminkit kur gyvena mytu nuotraukos g.gif

http://public.fotki....imas-vilniuj-1/

savo jau sudėjau. rytoj gal daugiau įdėsiu.

buvo labai smagu pamatyt ir senus, ir naujus žmones mirksiukas.gif Benita, nebaisios gi mes, ania? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 06 rugsėjo 2008 - 22:37
QUOTE(Lindra @ 2008 09 06, 23:28)
kiek esu mačius laumžirgių, man kaip tik norisi ryškių spalvų

dėl laumžirgio paties man irgi norisi, ten rašiau dėl fono - tupėdamas ant ryškiai raudono turėklo ryškiai žaliam fone jis apskritai beveik skendo, užtat ir yra kaip yra...

"Senas" kažkada buvo toks biggrin.gif

o poza laumžirgio  biggrin.gif toks atrodo prispaustas prie žemės, kaip negyvas. bet gal čia kaip tik momentas prieš pakylant? gal jis prisispaudžia prie pagrindo - tarsi atsispirdamas?

nežinau, labai jau jis vikrus, kad spėčiau suprast kada atsispiria kada ne, bet kiek buvo nutūpęs každodėl visada nutūpė būtent taip prisiplojusiai biggrin.gif

o, dar iškilo klausimas - čia ryškumo zona Tau taip fotikas padarė, ar pati su kuom nors tą priekį "nuplovei"? man kiek per daug to išplauto priekio, t.y. apačios  blush2.gif

ryškumo zona - taip sufokusuotai fotike pasidariau...karpyt nuotraukos iki pailgos siauros juostelės nesinorėjo jau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 06 rugsėjo 2008 - 23:06
sveikutes,
QUOTE(bite maja @ 2008 09 05, 17:47)
mano rytinis rūkas. vėliau dar kelias įkelsiu.

nerealiai man patikos, tokias nuotraukas reikia deti i knyga apie Vilniu. Noreciau siam mieste gyventi smile.gif

QUOTE(julima @ 2008 09 06, 11:08)
Pykstuosi as su savo "muiline" del fokuso.

as irgi pykstuosi su savo muiline del fokuso, bandau galvoti, gal fokuso varikliukas blogai dirba g.gif gal yra koks budas patikrinti fotoaparato fokusa?

aciu Sansarai ir Anasko uz komentarus mano rankytems. gaila, kad i meeta negalejau ateiti, tikiuosi kita kart isdrysiu, dziugu, kad "muiliniu fotografiu" atsirado temoje mirksiukas.gif

o del B/W neiseina man graziai padaryti, pilkos nuotraukos gaunasi. neturiu avytes plugino verysad.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(smint @ 2008 09 06, 23:31)
nu niekaip man tie vabalai tokie is-artinti nesigauna doh.gif

Tai jie čia ir realiai prie pat objektyvo būna, todėl ir džiaugiuos kai pavyksta tiek arti prikišt ir nepabėga biggrin.gif Dažniausiai pabėga iš tiek cool.gif
Atsakyti
Tikiuosi nesupyksit,kad idesiu cia gal ir is labai banalios temos foto...Gyvenu labai dideliam mieste,ir tokio vaizdo cia daznai nepamatysi.Arciau prieiti negalejau,stovejau uz tvoros,skubejau,kad nedingtu...user posted image
Suprantu,kad si foto nera gera...ka butu galima,ir kaip butu galima ja pagerinti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Karbynė @ 2008 09 06, 23:08)
biggrin.gif
Tai jie čia ir realiai prie pat objektyvo būna, todėl ir džiaugiuos kai pavyksta tiek arti prikišt ir nepabėga  biggrin.gif Dažniausiai pabėga iš tiek  cool.gif

As prikisu kartais tiek,kad sujudinu lapa,vabalas nuo to pabunda ir........vistiek taip nesigauna doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smint: 06 rugsėjo 2008 - 23:30