Grethen, tavo voratinklis labai patiko. Kokiais nustatymais fotkinai?
Ciburaskos antra spalvota foto labai miela.
Nežinau kaip kitiems, bet man labai trūksta, kai įdedama foto, kad būtų jos nustatymai parašyti..... Kadangi esu naujokė, tai labaiu svarbu man. O kažin kaip kitiems?
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 05, 23:16)
na sunkoka susitvarkyti, dangus sviesus, o objektas seselyje, tuomet fotikas automatiskai daro taip, kad tamsiausias objektas butu pakankamai svieus, o taip isdega sviesiausi objektai. tokiu atveju nustatau maximalu tamsuma, tiesiog trumpinu islaikyma, kad nebutu isdegimu, o po to nuotraukas tvarkau su PS nuimant shadows, kokybe nuo to kencia jei didelis kontrastas, bet nezinau ka daugiau patarti
Ačiū labai labai
Čiburaškos man tiesą sakant abu pirmi portretukai labai gražūs, J/b gal mažiau akys fiksuoja antrą planą ir labiau pirmą, dėmesys taip lyg labiau į vaikutį pasiskirsto, bet kai iš dviejų gerų reikia rinktis spalvotą ar ne, rinkčiaus spalvotą
Trečia irgi graži, įdomus kampas , bet gal per intensyviai saulutė krinta (nors labai nekliūva). Na man labiau pirmos dvi.
Pastebėjau vieną dalyką, kad man tame pat portrete kai šis pateikiamas ir spalvotas ir ne žmogus atrodo nežymiai kitokių ir veido bruožų
QUOTE(Loreli @ 2008 09 06, 10:12)
Grethen, tavo voratinklis labai patiko. Kokiais nustatymais fotkinai?
uoj tiksliai nepasakysiu, nes neturiu programos kuri nustatymus rodo. f buvo apie 4,5 manau, o islaikymas automatiskas - svieus rytas buvo. A rezimu fotografuoju, kzkaip niekad neatkreipiu demesio koks islaikymas tiesa sakant dar nesigaudau nes ka fotikas rodo nesuprantu, o foto nustatymu niekad neziuriu, o reiketu
Dekoju visiems kas ivertino mano nuotrauka
Sveikos!
Matau siandien susitikima organizuojate.Ech smagu jums...O i mane jau kaip i kokia beprote visi ziuri,nes pastoviai su fotiku lakstau.
Siandien einam i vestuves.Jau isivaizduoju save su "vakarine suknia" betupinejancia prie baznycios
Bet kitaip nebegaliu.Isigijau rimta liga.Visur matau "gerus kadrus".Vyras mane jau "paparace" vadina.
Vis uzsimena,ar nenoreciau "krutesnio" fotiko.Bet as dar nedristu.Bijau ,kad su veidrodinuku nesusitvarkysiu.O tada jau visai nusivilsiu savimi.
Julima, berniuko portretukui truputuka fokuso truksta
Sveikinu naujokus: Trudeme, julima, Livija, ingrele Nepabekite prisistate...
Taigi truksta... Todel ir klausiau ar nuotrauka kazko verta.Pykstuosi as su savo "muiline" del fokuso.
Anksciau man visos nuotraukos atrode grazios.O dabar ,kai pasiziuriu...Viespatie su viespaciukais... Rankos ,kojos nukapotos.Isplauke,persviestos.Jau didelius reikalavimus sau keliu.Todel ir rodyt ner ka.
Dazniausiai savo vaika fotografuoju,o cia jau labai sunku atsirinkt.Kas grazu,o kas "i siukslyne".
kas ten dejot berniuko foto su tureklais (atrodo julima), tai tikrai ismesti nereik. puikios kokybes foto. fokusas ne i berniuka, bet ne visada ten turi but. cia jau kaip sugalvoji
Tada as apsimesiu,kad sumanymas buvo fokusuot ne vaika,o tureklus,ir pasiliksiu sita nuotrauka seimos albumui.
Man nespalvotas grazu.Bet cia tikriausiai mano j/b liga pasireiskia.Tas baltas plemas priekyje gal truputi blasko.
Julima, man kazkodel iki 1/3 atidaro foto ten kur matau, spalvos labai patinka, bet nematau kas ten yra
[color=purple]
Sugrizau pasiziuret.Siandien jau visai neberodo. Idomu kodel.Gal,kad ne atviram albume,o privaciam ikeliau.
Antra karta gal jau nebekelsiu.Nedristu temos terst,kaip naujoke.
Imetu nuoroda kam idomu.
http://public.fotki....g4484kopie.html
Matau siandien susitikima organizuojate.Ech smagu jums...O i mane jau kaip i kokia beprote visi ziuri,nes pastoviai su fotiku lakstau.
Siandien einam i vestuves.Jau isivaizduoju save su "vakarine suknia" betupinejancia prie baznycios
Bet kitaip nebegaliu.Isigijau rimta liga.Visur matau "gerus kadrus".Vyras mane jau "paparace" vadina.
Vis uzsimena,ar nenoreciau "krutesnio" fotiko.Bet as dar nedristu.Bijau ,kad su veidrodinuku nesusitvarkysiu.O tada jau visai nusivilsiu savimi.
QUOTE(ciburaska @ 2008 09 05, 14:57)
Julima, berniuko portretukui truputuka fokuso truksta
Sveikinu naujokus: Trudeme, julima, Livija, ingrele Nepabekite prisistate...
Taigi truksta... Todel ir klausiau ar nuotrauka kazko verta.Pykstuosi as su savo "muiline" del fokuso.
QUOTE(Karbynė @ 2008 09 05, 15:10)
Anksciau man visos nuotraukos atrode grazios.O dabar ,kai pasiziuriu...Viespatie su viespaciukais... Rankos ,kojos nukapotos.Isplauke,persviestos.Jau didelius reikalavimus sau keliu.Todel ir rodyt ner ka.
Dazniausiai savo vaika fotografuoju,o cia jau labai sunku atsirinkt.Kas grazu,o kas "i siukslyne".
QUOTE(Sansara @ 2008 09 05, 18:03)
kas ten dejot berniuko foto su tureklais (atrodo julima), tai tikrai ismesti nereik. puikios kokybes foto. fokusas ne i berniuka, bet ne visada ten turi but. cia jau kaip sugalvoji
Tada as apsimesiu,kad sumanymas buvo fokusuot ne vaika,o tureklus,ir pasiliksiu sita nuotrauka seimos albumui.
QUOTE(ciburaska @ 2008 09 05, 22:03)
Man nespalvotas grazu.Bet cia tikriausiai mano j/b liga pasireiskia.Tas baltas plemas priekyje gal truputi blasko.
QUOTE(Anasko @ 2008 09 05, 22:09)
Julima, man kazkodel iki 1/3 atidaro foto ten kur matau, spalvos labai patinka, bet nematau kas ten yra
[color=purple]
Sugrizau pasiziuret.Siandien jau visai neberodo. Idomu kodel.Gal,kad ne atviram albume,o privaciam ikeliau.
Antra karta gal jau nebekelsiu.Nedristu temos terst,kaip naujoke.
Imetu nuoroda kam idomu.
http://public.fotki....g4484kopie.html
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 06, 10:27)
uoj tiksliai nepasakysiu, nes neturiu programos kuri nustatymus rodo. f buvo apie 4,5 manau, o islaikymas automatiskas - svieus rytas buvo. A rezimu fotografuoju, kzkaip niekad neatkreipiu demesio koks islaikymas tiesa sakant dar nesigaudau nes ka fotikas rodo nesuprantu, o foto nustatymu niekad neziuriu, o reiketu
Jei turi RAW failą - tai ant jo užvedus pele viską viską parodo.
Julima, tikrai grazios spalvos ir pati foto su berniuku tavuoju
Bite maja, kudrinis variantas pats geriausias
Grethen, patiko voratinklis kiek esu bandzius niekada nesigaudavo man
Ciburaska, pirmoji foto patiko labiausiai Aciu uz komentara mano foto Bet ir atmintis pas tave tiek sukomentuoti is kart
Smagaus jums meeto,lauksim nuotrauku
Bite maja, kudrinis variantas pats geriausias
Grethen, patiko voratinklis kiek esu bandzius niekada nesigaudavo man
Ciburaska, pirmoji foto patiko labiausiai Aciu uz komentara mano foto Bet ir atmintis pas tave tiek sukomentuoti is kart
Smagaus jums meeto,lauksim nuotrauku
QUOTE(smint @ 2008 09 06, 05:27)
Labai noreciau i jusu buri Idedu savo nuotrauka jusu teismui...Suprantu,kad nieko ipatingo,bet as juk mokinuosi
Sveikute prisijungus Nuotrauka tikrai nieko ypatingo
tik dabar parsiradau is meeto smagumelis buvo. tikiuos nuotraukos tai parodys ir ne tiek mazai zmoniu buvo. zodziu - saunu. dar noriu nors pavargau
smint, sveika prisijungus. kokybe technine nebloga. siuzetas - nuobodus. nes matau tik iskarpa kazkoio dygliuoto apvytusio krumelio bet junkis drasiai
smint, sveika prisijungus. kokybe technine nebloga. siuzetas - nuobodus. nes matau tik iskarpa kazkoio dygliuoto apvytusio krumelio bet junkis drasiai
QUOTE(smint @ 2008 09 06, 21:10)
Zinau,kad nieko ipatingo.Tiesa pasakius,dar neturiu nei vienos tokios nuotraukos kuria buciau patenkinta,bet nusprendziau,nesigedinti ir parosirodyti kokia esu fotografuotoja Juk neismoksiu fotografuoti tik skaitydama,ir pavydziai ziuredama i jusu darbus.
tai ir sakom, junkis drasiai. ismoksi visi kazkada nuo kazko panasaus pradejom. tu ne isimtis
o ka norejai sia foto parodyti? kad tai fotografavai?
su kompozicija, jei ja imanoma cia izvelgti, neblogai. matosi, kad pasiskaitei apie trecdaliu taisykle ir jau gerai. pirmas zingsnis dabar bandyk kazko ieskot aplinkoje. nesiknisk archyvuose, ten nieko labai gero, patikek, nera ir fotografuok, fotografuok, fotografuok. kai tavo manymu, ka nors idomesnio turesi, ar koki technini klausima, kodel vienaip ar kitaip gaunasi - drasiai kelk foto. nieko nerodydama tikrai sunkiai progresuosi