Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Aciu Sansara 4u.gif veiksmo ten buvo lotuliukas.gif zmones zaide futbola lotuliukas.gif tai nusprendziau kad romantikos jie nepriduoda biggrin.gif
Atsakyti
Hm, o aš supratau, kad kartais labai su išdegimais nesusitvarkau. Paskutiniu metu nefotografavau beveik, nes neturiu rytinių miškų ar pievų unsure.gif Tai šiandien sekiojau katiną. Niekaip ten kažkaip labai nepagavau, bet pamačiau, kad nežinau ką daryt dėl išdegimų. Tiksliau tą supratau jau per vaiko rugsėjo 1d. šventę - tiesa tada nefotografavau pati beveik, fotografavo vyras, bet ką realiai daryt kieme (kai negali rinktis kur pastatyt fotografuojamuosius) taip plieskiant saulei ir pati nelabai žinau unsure.gif

O čia tai nė saulė labai nespigino unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 09 05, 16:19)
As bandau fotografuoti ne i seimos albuma doh.gif Jauciu nieko gero g.gif
pamainos perdavimas

man akys atkakliai vis krypsta į saulę g.gif šiek tiek tamsoka gal.

QUOTE(Grethenn @ 2008 09 05, 17:15)
o parodyt tai as meginu sia foto, is tikro ja cia dejau sviesia su baltu remu, bet paskui uzsimaniau tamsos smile.gif

http://fotokudra.lt/img.php?img=136167

pilkoka. negi ir man kontrasligė prasidės doh.gif ir fokuso norisi daugiau dešiniam apatiniam kampe g.gif bet čia tik man taip mirksiukas.gif

QUOTE(Rudaakė @ 2008 09 05, 18:54)
Bite Maja, man labai  wub.gif  kokiais nustatymais fotografavai  ax.gif

ant A fotografuota. pirmos foto diafragrama 22, o antros - 1.8 berods rolleyes.gif

o antros nuotraukos niekam kompozicija nekliūna? g.gif
Atsakyti
Sansara, sveikinimai ir nuo manes 4u.gif

Ciburaska, aciu uz komentara drinks_cheers.gif

nuotrauku nekomentuoju - sveciu turim ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Rytdienai stalas yra rezervuotas mano vardu. kad dar neturi mano telefonu - rasykit 4u.gif (kas vardo nepamena - irgi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 09 05, 21:43)
Sveiki,
Rytdienai stalas yra rezervuotas mano vardu. kad dar neturi mano telefonu - rasykit  4u.gif (kas vardo nepamena - irgi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif )

aš nežinau nei vardo, nei telefono blush2.gif 4u.gif
įdomu kaip Jus visus pažinti atėjus (spėju skiriamasis bruožas bus fotoaparatai biggrin.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benitta: 05 rugsėjo 2008 - 21:08
QUOTE(Kaktuke @ 2008 09 05, 16:31)
radau idomu konkursa, gal kas ju dalyvaujat ar dalyvausit:
Konkursas

Anasko, prisiminiau - dek savo ryta/vakara, nu ta, kur puse veido su makiazu, puse - be. Kzk namu darbams daryta. Koks nors prizas garantuotas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dedu kelias paskutines nuotraukytes:

Bandau zaisti spalvomis...

Nespalvotas portretas
user posted image

Spalvotas var.:
user posted image

"Tuoj tave pasieksiu..."
user posted image
Atsakyti
Sea- vienisius- patiko, apdirbimas labai tinka. O suolininkas nelabai, vis del to norisi kad jis butu fokuse ax.gif o fokusas nukeliavo i kadro gala

Sayonaros, berniukas- patinka erdves jausmas, jaukus kadras. Greta irgi patinka, kaip tokia gali nepatikti smile.gif Miestas-kaip miestas ax.gif Baletas, juokingai kojos atrodo, bet bendrai foto nekabina taip kaip norisi

Purienos-
ramybe- man trukdo zoles gabalai is sonu-paklonuociau ir tas pagalis. Norisi dar daugiau nukirpti is virsaus ax.gif

Sansara- baisiai grazus tavo modelis ir gerai nufotkinai. Iki idealumo trukdo apacioje piesinis ant kazko g.gif Kad manes kas nors taip nufotkintu, ale as nedekingas modelis baisiai lotuliukas.gif

Baccardi, as nei vienos foto nemaciau g.gif

Smiltis
, man pilkoka foto g.gif Pati mergaite liuks, o jei pabandyti pacrosinti spalvas, man atrodo turetu gautis neblogai g.gif Del rakurso, norisi kaip jau ir rase visos gitaros, bet sitame variante - vos vos apacios prasosi man g.gif

Saules Puga
-labai gerai spalvos parinktos, saule netrukdo visai. Tik centrine kompozicija kazkodel man nelabai g.gif

Kaktuke, patiko rankos, tik lyg pilka foto g.gif

Julima, man kazkodel iki 1/3 atidaro foto g.gif ten kur matau, spalvos labai patinka, bet nematau kas ten yra g.gif

Grethen
, patiko tavo voratinklis, tik sutinku su Bite Maja kad pilkoka foto

Bite Maja, antra foto liuks dabar atrodo kudroje, nes ir man tas juodas kreivumas trukde. O pirma lyg ir patinka tik kazkas turkdo iki galo grozetis g.gif Itariu kad krumai nevietoje isaugo g.gif
Ir aciu uz komentara 4u.gif pagalvosiu kaip ta saule dekompensuoti g.gif

Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2008 09 05, 23:03)
Anasko, prisiminiau - dek savo ryta/vakara, nu ta, kur puse veido su makiazu, puse - be. Kzk namu darbams daryta. Koks nors prizas  garantuotas drinks_cheers.gif

scare.gif pomidorai2.gif Bijau blush2.gif Bet mintis isbandyti ar praeis mano brokas ten ar ne vilioja bigsmile.gif

Ciburaska, ir j/b ir spalvota foto liuks, 3 foto ziurisi keistai, norisi pakripti galva biggrin.gif siek tiek pamazinciau expozicija, jei raw formatu fotografavai
Atsakyti
Atleiskit, pradesiu komentuoti nuo dabar kada atejau, nesigreziosiu atgal nes daug praleidau, taciau perziurejau viska wink.gif
QUOTE(bite maja @ 2008 09 05, 19:47)
mano rytinis rūkas. vėliau dar kelias įkelsiu.
Man pirma labiau patinka, daugiau intrigos, minti pagaunu, antra ramesne tokia, o kompozicija vis tik geresne kudroj wink.gif

QUOTE(Karbynė @ 2008 09 05, 21:19)
Hm, o aš supratau, kad kartais labai su išdegimais nesusitvarkau.
na sunkoka susitvarkyti, dangus sviesus, o objektas seselyje, tuomet fotikas automatiskai daro taip, kad tamsiausias objektas butu pakankamai svieus, o taip isdega sviesiausi objektai. tokiu atveju nustatau maximalu tamsuma, tiesiog trumpinu islaikyma, kad nebutu isdegimu, o po to nuotraukas tvarkau su PS nuimant shadows, kokybe nuo to kencia jei didelis kontrastas, bet nezinau ka daugiau patarti smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 09 05, 21:46)
pilkoka. negi ir man kontrasligė prasidės  doh.gif  ir fokuso norisi daugiau dešiniam apatiniam kampe  g.gif bet čia tik man taip  mirksiukas.gif 
idesiu kai suprasiu kaip pirmini varianta, ten dangus sviesus, bet isdegimas tokiu atveju trukde, pasakysit kas geriau smile.gif
o del ryskumo, tai as pastebejau, rasiau, (tik viska istryniau, kai foto nesiseke ideti unsure.gif ) kad man noretus diafragmos labiau uzvertos, dabar lyg siauroka ryskumo zona

Papildyta:
QUOTE(ciburaska @ 2008 09 06, 00:03)
Dedu kelias paskutines nuotraukytes:
Bandau zaisti spalvomis...
na man daug siltesne ir mielesne spalvota smile.gif
o paskutine tai jau labai isdegus, taip negalima ax.gif
Atsakyti
Jėzau su Maryja...neįsidėjau naujos temos į favoritus tai ir praleidau viską doh.gif ryt pereisiu būtinai pakomentuosiu smile.gif
Atsakyti
bitemaja, man kliuvo medzio kamienas sunkumas kaireje. jo aiskiai per daug. o daugiau, kad kas labai kliutu - lyg ir ne g.gif bet man sunkoka su kompozicija, turbut kaip ir daugumai doh.gif

P.S. tai iki susitikimo. darbinga ir ilga diena laukia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 06 rugsėjo 2008 - 08:00