Benitta, aga, visiskai ne i tema mes cia taip susibendrave, kad ir vyrais jau keiciames, ir fotikais (o tai daug sunkiau, nei vyrais ), ir rubus skolinam vieni kitiems, ir vaikai jau bendri
as pati buvus tik 1 meete todel drasiai gali jungtis, jei tik turi laiko ir noro...
IndreY, o kuriam mieste tau reik?
QUOTE(Kaktuke @ 2008 09 05, 17:50)
Grethenn, kvailaspatarimas, gal elementai neissikrove ? man neseniai (nors pirma kart) taip atsitiko, kad varikliukas zyzia, o objektyvo neissuka, pasirodo elementams paskutinioji.
nekvailas! as dar nepuoliau i panika ir pameginau pakraut..viskas tvarkoj, isijunge tiesiog dar nebuvo niekad taip issikrove, kad net neisijunktu fotikas, budavo tik jegu nebeuztenka fotkint.
bet vis tik gal kas ir atsitiko, nes gi mano padauzos katinai numete ji.. tai jau maniau psio. gal smugis tai ir itakojo
o parodyt tai as meginu sia foto, is tikro ja cia dejau sviesia su baltu remu, bet paskui uzsimaniau tamsos
http://fotokudra.lt/img.php?img=136167
QUOTE(Sansara @ 2008 09 05, 17:08)
Benitta, aga, visiskai ne i tema mes cia taip susibendrave, kad ir vyrais jau keiciames, ir fotikais (o tai daug sunkiau, nei vyrais ), ir rubus skolinam vieni kitiems, ir vaikai jau bendri
as pati buvus tik 1 meete todel drasiai gali jungtis, jei tik turi laiko ir noro...
Ačiū
Noro turiu, o laiko turėsiu jei vyras apsiims dukrytę pažiūrėti tuo metu
Ar planuojate tik Oranžiniame būti ar vėliau pajudėti ir padaryti mini-ekspediciją?
Sansara, su Gimtadieniu
Aciu Tau, kad esi
Aciu Tau, kad esi
Sansara, su Tortadieniu tave
Benitta, junkis drasiai - as gi irgi tik karta myte dalyvavau...
Del tolimesnes programos - nezinau; manyciau susirinksim, o tada jau bus matyt
Del tolimesnes programos - nezinau; manyciau susirinksim, o tada jau bus matyt
Bite Maja, man labai kokiais nustatymais fotografavai
dekui visiems uz sveikinimus
i meeta net nezinau ar fotika imsiu. po kriksto turbut ilsesis jis nuo manes, as nuo jo bet modeliu pabut - prasau tiesa juostini turiu albuma ir as prigriebsiu, ne toki vertinga kaip sayonaros, bet idejos ten puikios, ypac portretistams
Kaktute, dekui uz nuoroda, nedalyvaujam, nes dar neprasidejo kiek matau bet butinai sudalyvausi, gi tokie prizai vyliojantys ir ju tiek daug ir siulau visiems pasipraktikuot atsakyt i tema
bitemaja, oho rukelis. pramiegojau pirmoji man idomesne. antra ramesne.
Grethenn, susizavejau voratinkliu saunuole. as nesu taip pagavus
kas ten dejot berniuko foto su tureklais (atrodo julima), tai tikrai ismesti nereik. puikios kokybes foto. fokusas ne i berniuka, bet ne visada ten turi but. cia jau kaip sugalvoji
Anasko, puikus ieskojimas. man truksta veiksmo, intrigos. bet vat koki zmogeli ilipdzius desineje ar einanti pagavus.
Saules pugos siluetai labai patiko. gal kiek saturation nuimciau keliom padalom
sayonaros sokis su zarna - niu nieko gero diedas is nugaros, su slanga, su medziu is galvos. nelabai supratau as jos....
kaktute, tavo rankos puikiai pagautos, kliuna kiek per ilgas optiskai nagas. suprantu, kad kita rankyte maza, tad teko didinti ranka, bet kazkaip noris apkarpyt
smilties gitariste nieko gero plokscia foto, sviesa niekuo neypatinga, kadravimas abejotinas
purienos kojos - jautru. bet man kazkaip truksta fokuso "ant" koju. bet siaip tikrai puikus ieskojimas. idomi serija gautusi su visomis emocijomis
is isimintinu: degutes daugkartine ekspozicija prie juros, uzkabino. mano mylimam stiliuje
i meeta net nezinau ar fotika imsiu. po kriksto turbut ilsesis jis nuo manes, as nuo jo bet modeliu pabut - prasau tiesa juostini turiu albuma ir as prigriebsiu, ne toki vertinga kaip sayonaros, bet idejos ten puikios, ypac portretistams
Kaktute, dekui uz nuoroda, nedalyvaujam, nes dar neprasidejo kiek matau bet butinai sudalyvausi, gi tokie prizai vyliojantys ir ju tiek daug ir siulau visiems pasipraktikuot atsakyt i tema
bitemaja, oho rukelis. pramiegojau pirmoji man idomesne. antra ramesne.
Grethenn, susizavejau voratinkliu saunuole. as nesu taip pagavus
kas ten dejot berniuko foto su tureklais (atrodo julima), tai tikrai ismesti nereik. puikios kokybes foto. fokusas ne i berniuka, bet ne visada ten turi but. cia jau kaip sugalvoji
Anasko, puikus ieskojimas. man truksta veiksmo, intrigos. bet vat koki zmogeli ilipdzius desineje ar einanti pagavus.
Saules pugos siluetai labai patiko. gal kiek saturation nuimciau keliom padalom
sayonaros sokis su zarna - niu nieko gero diedas is nugaros, su slanga, su medziu is galvos. nelabai supratau as jos....
kaktute, tavo rankos puikiai pagautos, kliuna kiek per ilgas optiskai nagas. suprantu, kad kita rankyte maza, tad teko didinti ranka, bet kazkaip noris apkarpyt
smilties gitariste nieko gero plokscia foto, sviesa niekuo neypatinga, kadravimas abejotinas
purienos kojos - jautru. bet man kazkaip truksta fokuso "ant" koju. bet siaip tikrai puikus ieskojimas. idomi serija gautusi su visomis emocijomis
is isimintinu: degutes daugkartine ekspozicija prie juros, uzkabino. mano mylimam stiliuje
QUOTE(bite maja @ 2008 09 05, 18:47)
mano rytinis rūkas. vėliau dar kelias įkelsiu.
oho...labai. Man apskritai labai patinka švarios ir tvarkingos. O čia dar ir jaukios.
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 05, 17:15)
aš kažkada neseniai ten irgi voratinklių prikroviau , tik spalvotų ir ne tokių kruopščių