Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Benitta, aga, visiskai ne i tema lotuliukas.gif mes cia taip susibendrave, kad ir vyrais jau keiciames, ir fotikais (o tai daug sunkiau, nei vyrais lotuliukas.gif ), ir rubus skolinam vieni kitiems, ir vaikai jau bendri lotuliukas.gif
as pati buvus tik 1 meete biggrin.gif todel drasiai gali jungtis, jei tik turi laiko ir noro... 4u.gif

IndreY, o kuriam mieste tau reik?
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 09 05, 17:50)
Grethenn, kvailaspatarimas, gal elementai neissikrove doh.gif ? man neseniai (nors pirma kart) taip atsitiko, kad varikliukas zyzia, o objektyvo neissuka, pasirodo elementams paskutinioji.
nekvailas! bigsmile.gif as dar nepuoliau i panika ir pameginau pakraut..viskas tvarkoj, isijunge karsta.gif
tiesiog dar nebuvo niekad taip issikrove, kad net neisijunktu fotikas, budavo tik jegu nebeuztenka fotkint.
bet vis tik gal kas ir atsitiko, nes gi mano padauzos katinai numete ji.. tai jau maniau psio. gal smugis tai ir itakojo g.gif

o parodyt tai as meginu sia foto, is tikro ja cia dejau sviesia su baltu remu, bet paskui uzsimaniau tamsos smile.gif

http://fotokudra.lt/img.php?img=136167
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 09 05, 17:08)
Benitta, aga, visiskai ne i tema  lotuliukas.gif mes cia taip susibendrave, kad ir vyrais jau keiciames, ir fotikais (o tai daug sunkiau, nei vyrais  lotuliukas.gif ), ir rubus skolinam vieni kitiems, ir vaikai jau bendri  lotuliukas.gif
as pati buvus tik 1 meete biggrin.gif todel drasiai gali jungtis, jei tik turi laiko ir noro...  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Noro turiu, o laiko turėsiu jei vyras apsiims dukrytę pažiūrėti tuo metu smile.gif
Ar planuojate tik Oranžiniame būti ar vėliau pajudėti ir padaryti mini-ekspediciją?
Atsakyti
radau idomu konkursa, gal kas ju dalyvaujat ar dalyvausit:
Konkursas
Atsakyti
Sansara, su Gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aciu Tau, kad esi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 05 rugsėjo 2008 - 16:48
Sansara, su Tortadieniu tave happybday.gif
Atsakyti
Benitta, junkis drasiai - as gi irgi tik karta myte dalyvavau...
Del tolimesnes programos - nezinau; manyciau susirinksim, o tada jau bus matyt smile.gif
Atsakyti
mano rytinis rūkas. vėliau dar kelias įkelsiu.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Bite Maja, man labai wub.gif kokiais nustatymais fotografavai ax.gif
Atsakyti
dekui visiems uz sveikinimus wub.gif
i meeta net nezinau ar fotika imsiu. po kriksto turbut ilsesis jis nuo manes, as nuo jo lotuliukas.gif bet modeliu pabut - prasau biggrin.gif tiesa juostini turiu bigsmile.gif albuma ir as prigriebsiu, ne toki vertinga kaip sayonaros, bet idejos ten puikios, ypac portretistams wink.gif

Kaktute, dekui uz nuoroda, nedalyvaujam, nes dar neprasidejo kiek matau smile.gif bet butinai sudalyvausi, gi tokie prizai vyliojantys ir ju tiek daug bigsmile.gif ir siulau visiems pasipraktikuot atsakyt i tema wink.gif

bitemaja, oho rukelis. pramiegojau lotuliukas.gif pirmoji man idomesne. antra ramesne.

Grethenn, susizavejau voratinkliu smile.gif saunuole. as nesu taip pagavus sad.gif

kas ten dejot berniuko foto su tureklais (atrodo julima), tai tikrai ismesti nereik. puikios kokybes foto. fokusas ne i berniuka, bet ne visada ten turi but. cia jau kaip sugalvoji wink.gif

Anasko, puikus ieskojimas. man truksta veiksmo, intrigos. bet vat koki zmogeli ilipdzius desineje ar einanti pagavus.

Saules pugos siluetai labai patiko. gal kiek saturation nuimciau keliom padalom

sayonaros sokis su zarna - niu nieko gero smile.gif diedas is nugaros, su slanga, su medziu is galvos. biggrin.gif nelabai supratau as jos....

kaktute, tavo rankos puikiai pagautos, kliuna kiek per ilgas optiskai nagas. suprantu, kad kita rankyte maza, tad teko didinti ranka, bet kazkaip noris apkarpyt blush2.gif

smilties gitariste nieko gero blush2.gif plokscia foto, sviesa niekuo neypatinga, kadravimas abejotinas blush2.gif

purienos kojos - jautru. bet man kazkaip truksta fokuso "ant" koju. bet siaip tikrai puikus ieskojimas. idomi serija gautusi su visomis emocijomis wink.gif

is isimintinu: degutes daugkartine ekspozicija prie juros, uzkabino. mano mylimam stiliuje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 05 rugsėjo 2008 - 18:13
QUOTE(bite maja @ 2008 09 05, 18:47)
mano rytinis rūkas. vėliau dar kelias įkelsiu.

oho...labai. Man apskritai labai patinka švarios ir tvarkingos. O čia dar ir jaukios.
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 05, 17:15)

aš kažkada neseniai ten irgi voratinklių prikroviau biggrin.gif, tik spalvotų ir ne tokių kruopščių blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 05 rugsėjo 2008 - 18:31
Patiko pirmoji rūko nuotrauka, niekur nematytas vaizdelis, nieko panašaus net good.gif

Ir dar voratinklis labai patiko - toks atrodo net per daug tobulas... ir tie rasos karoliukai tokie tvarkingi... wub.gif
Atsakyti