Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Klausimelis??? Gal kas zinote, ar VCUP'e dar yra vaiku zaidimo kambarys? (atsiprasau uz klausima ne i tema... biggrin.gif )
Atsakyti
sveiki,

noreciau suzinoti gal kas zinote kur galima butu lpradeti lankyti foto kursus, ar pamokas? Man tai domina, o pati nelabai ka suprantu...Aciu uz informacija ax.gif
Atsakyti
Sansara, su gimimo diena! Šaunių fotografinių įdėjų, jų realizavimo ir, be abejo - puikaus jų įvertinimo visomis prasmėmis 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 09 05, 14:35)
butent kad resizini ir neleidzia, nes nuorodoje atsiranda dinamika (veiksmas), forumas to neleidzia. kelk jau sumazinta ir po to issididink, nukopink foto adresa ir kelk.  4u.gif
niekaip schmoll.gif darau optimize without resizing.. bet neleidzia nors tu ka
as tai nesuprantu kodel anxciau viskas budavo gerai..
gal koki kita buda galit pasakyt kaip idet?
tik ne rusiska puslapi blush2.gif
Atsakyti
Sansara happybday.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 09 03, 21:00)
dar vieną foto noriu parodyt su gitara  g.gif Žinau kad blogai netilpusios rankos  doh.gif ir dėl j/b nesu tikra  g.gif Kas dar  g.gif

As noreciau visos gitaros kadre. ax.gif

QUOTE(Ingrele @ 2008 09 04, 12:11)

Vyras nupirko dovanu CANON 450D fotoparata, tai dabar kai mergaiciuke su lele, taip as visur vaikstau su juo.

priimkite mane i savo ratuka  ax.gif  ax.gif  blush2.gif  blush2.gif  gossip.gif  gossip.gif

Sveika.As cia taip pat naujoke.Skaitau senas temas.Jau baigiu prisivyti.
O savo "muilinuka" irgi visur su savim tampausi. blush2.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 09 04, 12:17)

rodau aš savo eilinį bile ką.

baletas su žarna

Ideja man patinka. thumbup.gif

Grethen as keliu per fotki.

Idedu viena nuotraukyte.Vel seimos albumui.
Mano vaikas,todel pati esu saliska.Bet kritikos ir patarimu noreciau.

Man momentas patiko.Deja originalas nelabai kokybiskas. unsure.gif
Trupuciuka pasizaidziau su PS.Nezinau ar verta toliau "krapstytis".Ar mest i siuksline.

user posted image

Atsakyti
Sveiki visi. mirksiukas.gif biggrin.gif

SANSARA, SU GIMTADIENIU TAVEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! birthday.gif

Ujjjj kaiiip nebespeju su jumis! Parsiveziau vaika is kaimo, darbe vel užsikasu darbais, nebera kada SM-e sedeti tongue.gif Atsilieku, bet bandau vytis.

Jei tik spesiu ir as prisijungsiu sestadieni. Jus jau kai kurie matete vienas kita, as dar ne... Gal kiek veliau. Einu tadien draugu maziuko sveikinti. Kiek zadat Oranžiniame buti?

Sveikinu vvvvv ND „Rankos“ nugalėtoja. thumbup.gif 4u.gif

Sillwio, sveikinu pardavus pirmasias savo nuotraukas. clap_1.gif

Degutei pagiriamasis zodis uz surengta savo nuotrauku parodėle. Cia mano svajone.

Labai patiko vyshnios pirmas merginos melsvas portretas.(Pats modeliukas labai fainas, zavus švelnus žvilgsnis, poza) Ziurejau, ziurejau – labai man grazu. Spalvose ne ekspertas as, bet man per daug melynai violetiska... Kažkokio kitokio spalvinio sprendimo noretusi. Va antroji spalvomis labai patiko, patiko ranku poza (nekokia ranku padetis man daznai pagadina nuotrauka), gal žvilgsnis i sali kiek dirbtinokas, bet siaip gera i nuotrauka ziureti. Va krito i akis fonas... kodel kaireje jis super ryskus, o desineje isplaukes? Gal kiek didesne diafragma buciau naudojusi fotografuodama.

Opos „po audros namo“ ta issibarsciusi, tolyn tvarkingai einanti banda ispudingai ziurisi.

Berniuko portretas pirmas variantas tamsokas, pataisytas smagiau ziurisi.
Ryškumas pakankamas. Atspausdintoje nuotraukoje (ypac jei 10x15 formatu net nejusi tokio „nefokuso“) Idealu aisku kai akys ziba nuo tikslaus fokuso, bet kartais man svarbiau buna pagauta emocija, israiska, veiksmas ir toks neryskumas visai tenkina.
Anksciau labai skrupulingai ziurejau, kad nebutu triuksmo, bet dabar siek tiek liberaliau ziuriu... Pasiziurejau daugiau darbu, pazaidziau su efektais, actionais visokiais... Kai kurios nuotraukos savotiško sarmo igauna pridejus joms siokio tokio grudetumo...
Mane tenkina triuksmas iki 800 ISO nieko.... Aukstesnio ISO, jei galima, stengiuosi nenaudoti... Triuksmas nebegražus labai... Bet ir tai.... pavalius galima ir ji sumazinti....

Berniukas prie lango. Grazus atspindziukas lange, kiek gaila rankytes – visos noretusi, f mazesni nustatyčiau, kad daugiau plautu fona.

Sea, arkliukas koks idomus!!!! Atrodo, kad kažkokia faktūra ant virsaus uzdejai... labai idomus sprendimas. Kažkuo man si nuotrauka paveiksla primena. Labai patinka.
Suolininkas is Long Beach smagi nuotrauka.Geras suniuko suolis. Irgi liuks kadras.

Sayonara, aciu uz fotografo WILLY RONIS pristatyma 4u.gif . Labai idomu pavartyti albuma butu bigsmile.gif .
O yra kažkoks sarasas fotografu, kuriuos ruosiames pristatyti? Kokia cia tvarka?

Labai patiko wub.gif antra svajone - vaikinas ir mergina nueinanti stoteleje. Pirmas variantas man labiau patinka – daugiau erdves ir spalvos geresnes, nors siuksliu prie stendo nesinoretu.
Abi nuotraukytese ideja gerai perteikta.

Miela Tauro saldi nuotraukyte. Zavi mane juostos J/B.

Greta kaip visuomet zavi.

Miesto foto patiko grazus debesiukai, grazi panorama. Cia koks miestas?

Degutes „Uždrausta zona“ labai, labai patiko thumbup.gif . Patiko objektu issidestymas kadre ir tie tarsi laiptai, vedantys fotografu link. Žydrumas labai savotiškai atrodo. Visose patinka juostos grudas. Antroje patinka tas propeleriu susidvejinimas. Paskutines vaizdelis paprastas, bet spalvos labai.
„Vasaroje“ zavi ta permatoma figūra juros fone.
Zinai, paziuri ir matai – cia Degutes foto. Jau jauciasi TAVO individualus braizas. Faina. smile.gif

Anasko, mergytes portretukas zavus. Gal kiek kepurytėje spalvos isdege. Gal kiek kontrasto stipresnio norisi, kad juodos, o ne pilkos butu daugiau.

Californiagirl plaukilas zavus. Tu - man portretu fotografavimo meistras. biggrin.gif

Puriena6, „Mano ramybe“ idomiai. Grazios spalvos (graziai juosta piesia). Tik man gal koju daugiau noretusi.

Sansaros „užsiliepsnojimas“ visai idomus, atviras. Paliekama daug vietos interpretacijai lotuliukas.gif . Bet man labiausiai patiko kita is sios serijos – suolyje besisukancia suknele su plastiska ranku poza.

Merginos portretas - labai grazus modeliukas ir poza faina, ranoks vietoj, taip plastiskai sudetos. Man atrodo, kad del crossinimo kakta kiek isdege...

„Baletas su zarna“ man tas balerunas (poza tikrai atitinka toki uzvadinima) prapuola medžiu piesinyje ir kamienas medžio toks neiškalbingas, sunkus.

Labai idomu skaityti krikstynu fotografavimo ispudzius. Del altoriaus... Fotkinant pazystamu seneliu auksines vestuves, vis klupciojau ir nejaukiai jauciausi atsukusi nugara altoriui, lakstydama po ji. Per vestuves pasakiau sau, kad as darbe, mano darbas – geri kadrai, pagautos akimirkos ir buvo zymiai paprasčiau.
Aciu Tau uz nuorodas apie vestuvių fotografus. Tikrai yra ko pasimokyti.
Buvau truputuka nusiminusi pirmu vestuvių rezultatu, padarius albuma, sugrupuotos nuotraukos smagiau ziurejosi. Be to, daugumai jusu patarus, daugiau prie graziausiu padirbėjau su PS. Zymiai pagerino bendra vaizda. Ar jauniesiems patiko nezinau..., kažkaip jokio atgalinio rysio. O ju draugai, mate ir uzsiprase, kad spalio menesi fotografuociau ju vestuves. Sutikau nes noriu vel bandyti, padaryti geriau. Vel domu – spalio menuo, kaip, kur fotografuotis, ka daryti jei lietus? Jei grazus oras, spalvos bus grazios – turetu būti pats degantis, spalvingas ruduo.

Rudaake, nerandu bloge tavo nuotraukyciu. Labai smalsu. Gal galima nuorodele? Aciu.

Smiltis, noretusi kažkaip komponuoti kitaip ar kitokio rakurso ieškoti. Dabar kliuna tos nukirstos alkunes ir tiesus žvilgsnis i kadra.

Evitafoto, kas yra „modeliuojanti sviesa“?

Lindra, paskutine, nekoreguotu spalvu, buriuotojo su bure nuotrauka man mieliausia akiai, patiko ir J/B vieno buriuotojo nuotrauka (spalvotose labai matosi melsvai rausvos auros – chromatines aberacijos aplink buriuotoja, bangas purslus)

Saules pugos „Vasara mieste. vakareja“ patiko toks sprendimas, spalva, siluetai, miesto gatviu apsvietimo stulpai.

Kaktuke, grazios „Rankos“. Tas mielas rankytes mazumelis palyginus su mamos pirstu. Gal kiek krinta i akis naguciai nelygiai nukarpyti. Mazinciau fotkindama ryškumo zona.

Julima, berniuko portretukui truputuka fokuso truksta

Baccardi, nematau nei vienos foto.

Sveikinu naujokus: Trudeme, julima, Livija, ingrele wub.gif Nepabekite prisistate...

Atsakyti
Sansara, su gimidiena 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(julima @ 2008 09 05, 15:51)
Ar mest i siuksline.

kokie dar mest ph34r.gif
Atsakyti
Sveiki dar karta
Ciburaska blink.gif nu tu saunuole 4u.gif Aciu uz komentara 4u.gif

As bandau fotografuoti ne i seimos albuma doh.gif Jauciu nieko gero g.gif
pamainos perdavimas
user posted image

Pakomentuosiu visas praleistas foto vakare 4u.gif
Atsakyti
Fotikas nebeisijungia cray.gif

po galais prakeikta technika as niekada su ja nesutariau.. kompas kas kelis menesius genda, mobiliakai, printeris o dabar ir fotikas.. verysad.gif
pasidarysiu pinhole ir galva rami
Atsakyti
[quote=ciburaska,2008 09 05, 14:57]
Kaktuke, grazios „Rankos“. Tas mielas rankytes mazumelis palyginus su mamos pirstu. Gal kiek krinta i akis naguciai nelygiai nukarpyti. Mazinciau fotkindama ryškumo zona.

ciburaska, aciu uz komentara, diafragma jau pati maziausia, as su muilinuku fotkinu biggrin.gif
[quote=Grethenn,2008 09 05, 15:24]
Fotikas nebeisijungia cray.gif

po galais prakeikta technika as niekada su ja nesutariau.. kompas kas kelis menesius genda, mobiliakai, printeris o dabar ir fotikas.. verysad.gif
pasidarysiu pinhole ir galva rami
[/quote]
Grethenn, kvailaspatarimas, gal elementai neissikrove doh.gif ? man neseniai (nors pirma kart) taip atsitiko, kad varikliukas zyzia, o objektyvo neissuka, pasirodo elementams paskutinioji.
Atsakyti
QUOTE(indreY @ 2008 09 05, 13:53)
sveiki,

noreciau suzinoti gal kas zinote kur galima butu lpradeti lankyti foto kursus, ar pamokas? Man tai domina, o pati nelabai ka suprantu...Aciu uz informacija ax.gif

www.fotovideo.lt
as klaipedoje lankiau, atvirai - tai nieko naujo nesuzinojau.... gal vilniuje ar kaune geriau 4u.gif

Ciburaska, mano parasa ziurek, turi veikt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 09 05, 13:55)
Kvieciam visu norincius ir galincius smile.gif

aš visai norėčiau blush2.gif
tik kad Jūs jau visi susibendravę, o be to aš ir šiaip tokia tik stebėtoja labiau būčiau... unsure.gif tai gal nelabai į temą unsure.gif
Atsakyti