Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2008 09 04, 10:06)
mhm, manyčiau tai akivaizdu  lotuliukas.gif

nu jo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 09 04, 09:39)
tai sveikinam vvvvv, kaip supratau is kudros  4u.gif

Nemačiau Kūdroj, bet pasirodo atspėjau autorę 4u.gif

Čia šiaip nuotrauka. Tiesiog tik kalbu čia, o nieko nerodau. Patiko man šviesa, siluetai (tik įsivaizduoju gražią lanksčią figūrėlę vietoj šių dviejų). Saulė išdegusi, bet juk tai saulė smile.gif

Vasara mieste. Vakarėja

user posted image
Atsakyti
Laba diena

skaiciau skaiciau karsta.gif karsta.gif o foto prisiziurejau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
grazu ir labai patiko.
esu megeja, bet neprofesionale fotografe, bet labai noriu ismokti kazka naujo ir pamatyti objektyvu tai, ko kiti plika akimi nemato, bet tam reikai ideti daug pastangu.
Noras yra didelis, todel noreciau susirasti ne tik bendraminciu, bet netgi tokiu zmogeliuku, kurie galetu man ir padeti, ir pasidalinti savo patirtimi.

Vyras nupirko dovanu CANON 450D fotoparata, tai dabar kai mergaiciuke su lele, taip as visur vaikstau su juo.

priimkite mane i savo ratuka ax.gif ax.gif blush2.gif blush2.gif gossip.gif gossip.gif
Atsakyti
SP, labai neblogi siluetai, be abejo, viena grakšti figūra būtų kur kas romantiškiau, bet šiuo atveju šis veiksmas nuotraukoje man irgi patinka. ale išdegusios saulės net nepastebėjau, man tikriausiai nėra tiek svarbus šis aspektas biggrin.gif

rodau aš savo eilinį bile ką.

baletas su žarna

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 09 04, 13:06)
Vasara mieste. Vakarėja

patinka savo nuotaika, spalva, bet kažkaip nesižiūri. reiktų kažkaip kitaip komponuot kadrą g.gif . išdegus saulė tikrai nekliūna bent jau man.

QUOTE(Ingrele @ 2008 09 04, 13:11)
priimkite mane i savo ratuka  ax.gif  ax.gif  blush2.gif  blush2.gif  gossip.gif  gossip.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 09 04, 13:17)
baletas su žarna

jam iš galvos medis auga hihihi.gif ir dar jis beveik susilieja su aplinka, t.y. jo galva. galėjo laistyt ten, kur šviesesnis fonas hihihi.gif bet iš principo kadras ok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 04 rugsėjo 2008 - 13:03
Tikriausiai dauguma jau esatę skaitę smile.gif
Fotografai ir komentatoriai
Atsakyti
tai kada ciocė laimėtoja vvvvv paskelbs naują temą? biggrin.gif
Atsakyti
SP patinka foto 4u.gif

Sayonara, man nelabai si tavoji foto 4u.gif

Bennita aciu 4u.gif , nemaciau sito straipsniuko, dabar komentarus skaitineju biggrin.gif

VVVV sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 04 rugsėjo 2008 - 15:11
vvvvv sveikinimai laimejus thumbup.gif

keliu viena sviezia nuotraukyte kritikai, nors ND dar nedalyvauju, bet
"Rankos":
user posted image
Atsakyti
Sveikinimai ND nugalėtojai 4u.gif 4u.gif Vvvv, tikrai be galo gražu wub.gif

Smiltis - su violončele labai daug kadrų padariau doh.gif bet niekaip negalėjau normaliai nutaikyti fokuso ir kompozicijos, tiesiog akyse stovėjo kadras, kokio norėjosi, bet niekaip nepavyko..

Sansara ir Sayonara, labai ačiū už pastebėjimus dėl spalvų mano nestuke.gif nuotraukoj. Paprastai visuomet šiltinu atspalvius, nes labai nemėgstu odos šalto atspalvio, bet šį kartą pradinis užmanymas buvo j/b, tai RAW kažkaip nepakoregavau, o padarius j/b supratau, kad be spalvų negerai visai, tai ir gavau matyt nei šiokias nei tokias spalvas, nors mano monitoriuje spalvos visai apynormalės..

Ir labai gaila, kad sudalyvavusių tiek mažai, nors tema buvo tikrai labai įdomi ir plati. Man pačiai tai buvo gera proga padaryti gan standartinę pilvelio nuotrauką, kuri jaučiu bus vienintelis šio laikotarpio auto.. unsure.gif

Atsiprašau, kad taip tik tylom stebiu temą, bet tiesiog neturiu absoliučiai jėgų bandyt kažką mąstyti ir komentuoti, nes dabartinis mano darbas tiesiog išsunkia, ypatingai psichologiškai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 04 rugsėjo 2008 - 17:21
Vis noriu paklausti ir pati neišsiaiškinu kaip su PS padaryti ploną rėmelį-liniją, nuotraukos viduj. smile.gif
Atsakyti
laba laba smile.gif 100 metuuuu. apleidau SM sad.gif
netycia sudalyvavau ND ir va tau biggrin.gif aciu balsavusiems 4u.gif

del naujos temos net nezinau kaip cia padaryt..
kaip suprantu cia kitokie ND, daugiau techniniai?

jei tiktu tokia tema kaip "PORTRETAS" tai skelbciau tokia..
i portreta turetu ieiti veidas ir siek tiek zemiau kaklo smile.gif na zodziu biustas ar kaip ten vadinas smile.gif))
suzaiskit su sviesa, emocija, rakursu ir pan smile.gif

jei tinka tai "vaziuojam" 4u.gif
Papildyta:

tiesa, Baccardi, jei jau pasisiulei ir as noreciau tave pafotografuot smile.gif
kazkaip pati nedristu kam siulyt biggrin.gif biggrin.gif tai vat modeliu pritrukstu biggrin.gif biggrin.gif
tai ir zaidziam vis su Elze viena kita pafotografuodamos smile.gif)))))
Atsakyti