Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

dar vieną foto noriu parodyt su gitara g.gif Žinau kad blogai netilpusios rankos doh.gif ir dėl j/b nesu tikra g.gif Kas dar g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 09 03, 22:00)
dar vieną foto noriu parodyt su gitara  g.gif Žinau kad blogai netilpusios rankos  doh.gif ir dėl j/b nesu tikra  g.gif Kas dar  g.gif

man kliūna žvilgsnis tiesiai į objektyvą...
muzikuojantis žmogus dažniausiai būna paskendęs savyje...
(jei tai ne koncertinis atlikimas)
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 09 03, 21:35)
Aha, vėl kažkas anonimiškai balsavo  doh.gif Gi jau buvom aptarę kad anoniminių balsų neužskaitysim  schmoll.gif 

Čia aš tas anonimas blush2.gif Tyliai skaitau ir nesireiškiu, nes neprisijaukinau savo fotoaparato, o va ėmiau ir prabalsavau, bet praleidau, kad negalima anonimiškai. Atsiprašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2008 09 03, 03:02)
Sveiki,

Peržiūrėjau šios vasaros archyvą, kadangi naujų foto neturiu kol kas įdedu aptarimui šias:
Kažkuo ji man patinka, gal per tamsi?

user posted image

Čia į šeimyninį albumą smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

nerodo nei vienos foto 4u.gif
QUOTE(RamuneM @ 2008 09 03, 14:26)
Čia aš tas anonimas  blush2.gif  Tyliai skaitau ir nesireiškiu, nes neprisijaukinau savo fotoaparato, o va ėmiau ir prabalsavau, bet praleidau, kad negalima anonimiškai. Atsiprašau  blush2.gif

viskas gerai, va prisipazinai mirksiukas.gif junkis drasiau 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Baccardi @ 2008 09 03, 12:02)
Peržiūrėjau šios vasaros archyvą, kadangi naujų foto neturiu kol kas įdedu aptarimui šias:

man irgi vakar tavo foto iš pradžių nesimatė, paskui matėsi, bet ir dabar paskutinės nėra g.gif

Pirmoj jūros labai įdomi spalva , bet šiaip tamsoka lyg, bent jau žmogus per juodas, nors jūros spalva thumbup.gif Antra nelabai man smile.gif O trečia g.gif patinka vėl gi spalvos, ypač plaukai gražiai apšviesti , tik tas uždengtas veidukas g.gif į šeimos albumą gal gerai smile.gif

QUOTE(Benitta @ 2008 09 03, 23:17)
man kliūna žvilgsnis tiesiai į objektyvą...
muzikuojantis žmogus dažniausiai būna paskendęs savyje...
(jei tai ne koncertinis atlikimas)

Žiūri į objektyvą, bet man tas žvilgsnis būtent ir patinka, kad toks kaip nutolęs kažkur , ir didžiausias pliusas man kad tokia atsipalaidavusi ji čia, kas irgi retai būna rolleyes.gif Bet dabar darbe man foto labai jau pilka doh.gif

QUOTE(RamuneM @ 2008 09 03, 23:26)
Čia aš tas anonimas  blush2.gif  Tyliai skaitau ir nesireiškiu, nes neprisijaukinau savo fotoaparato, o va ėmiau ir prabalsavau, bet praleidau, kad negalima anonimiškai. Atsiprašau  blush2.gif

tai kai prisipažinai , nebe anonimas mirksiukas.gif Aišku kad gali balsuoti, tik reikia parašyti kas smile.gif Junkis drąsiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 04 rugsėjo 2008 - 07:26
Bite maja, gal gali pasidalinti kai savo ranką vertei j/b, nes nu nerealiai ji man ten , kaip ir katinai prieš tai buvo thumbup.gif Ir ar ten dėjai kažkokį atspalvį g.gif
Atsakyti
tai sveikinam vvvvv, kaip supratau is kudros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 09 04, 09:29)
Bite maja, gal gali pasidalinti kai savo ranką vertei j/b, nes nu nerealiai ji man ten , kaip ir katinai prieš tai buvo  thumbup.gif Ir ar ten dėjai kažkokį atspalvį  g.gif

su tokiu PhotoTools verčiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 09 04, 09:47)
su tokiu PhotoTools verčiu  4u.gif

lotuliukas.gif o galima detaliau , ar komercinė paslaptis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 09 04, 09:53)
lotuliukas.gif o galima detaliau , ar komercinė paslaptis  g.gif

http://www.ononesoft...?prodLine_id=29
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 09 04, 09:58)

ačiū, jau radau pagooglinus mirksiukas.gif O tai su tuo tau geriau patinka nei su tuo Avytess pluginu g.gif
Atsakyti
mhm, manyčiau tai akivaizdu lotuliukas.gif
Atsakyti