dar vieną foto noriu parodyt su gitara Žinau kad blogai netilpusios rankos ir dėl j/b nesu tikra Kas dar
QUOTE(Baccardi @ 2008 09 03, 03:02)
Sveiki,
Peržiūrėjau šios vasaros archyvą, kadangi naujų foto neturiu kol kas įdedu aptarimui šias:
Kažkuo ji man patinka, gal per tamsi?
Čia į šeimyninį albumą
Peržiūrėjau šios vasaros archyvą, kadangi naujų foto neturiu kol kas įdedu aptarimui šias:
Kažkuo ji man patinka, gal per tamsi?
Čia į šeimyninį albumą
nerodo nei vienos foto
QUOTE(RamuneM @ 2008 09 03, 14:26)
Čia aš tas anonimas Tyliai skaitau ir nesireiškiu, nes neprisijaukinau savo fotoaparato, o va ėmiau ir prabalsavau, bet praleidau, kad negalima anonimiškai. Atsiprašau
viskas gerai, va prisipazinai junkis drasiau
Labas rytas
man irgi vakar tavo foto iš pradžių nesimatė, paskui matėsi, bet ir dabar paskutinės nėra
Pirmoj jūros labai įdomi spalva , bet šiaip tamsoka lyg, bent jau žmogus per juodas, nors jūros spalva Antra nelabai man O trečia patinka vėl gi spalvos, ypač plaukai gražiai apšviesti , tik tas uždengtas veidukas į šeimos albumą gal gerai
Žiūri į objektyvą, bet man tas žvilgsnis būtent ir patinka, kad toks kaip nutolęs kažkur , ir didžiausias pliusas man kad tokia atsipalaidavusi ji čia, kas irgi retai būna Bet dabar darbe man foto labai jau pilka
tai kai prisipažinai , nebe anonimas Aišku kad gali balsuoti, tik reikia parašyti kas Junkis drąsiai
QUOTE(Baccardi @ 2008 09 03, 12:02)
man irgi vakar tavo foto iš pradžių nesimatė, paskui matėsi, bet ir dabar paskutinės nėra
Pirmoj jūros labai įdomi spalva , bet šiaip tamsoka lyg, bent jau žmogus per juodas, nors jūros spalva Antra nelabai man O trečia patinka vėl gi spalvos, ypač plaukai gražiai apšviesti , tik tas uždengtas veidukas į šeimos albumą gal gerai
QUOTE(Benitta @ 2008 09 03, 23:17)
man kliūna žvilgsnis tiesiai į objektyvą...
muzikuojantis žmogus dažniausiai būna paskendęs savyje...
(jei tai ne koncertinis atlikimas)
muzikuojantis žmogus dažniausiai būna paskendęs savyje...
(jei tai ne koncertinis atlikimas)
Žiūri į objektyvą, bet man tas žvilgsnis būtent ir patinka, kad toks kaip nutolęs kažkur , ir didžiausias pliusas man kad tokia atsipalaidavusi ji čia, kas irgi retai būna Bet dabar darbe man foto labai jau pilka
QUOTE(RamuneM @ 2008 09 03, 23:26)
Čia aš tas anonimas Tyliai skaitau ir nesireiškiu, nes neprisijaukinau savo fotoaparato, o va ėmiau ir prabalsavau, bet praleidau, kad negalima anonimiškai. Atsiprašau
tai kai prisipažinai , nebe anonimas Aišku kad gali balsuoti, tik reikia parašyti kas Junkis drąsiai
Bite maja, gal gali pasidalinti kai savo ranką vertei j/b, nes nu nerealiai ji man ten , kaip ir katinai prieš tai buvo Ir ar ten dėjai kažkokį atspalvį
QUOTE(Smiltis @ 2008 09 04, 09:29)
Bite maja, gal gali pasidalinti kai savo ranką vertei j/b, nes nu nerealiai ji man ten , kaip ir katinai prieš tai buvo Ir ar ten dėjai kažkokį atspalvį
su tokiu PhotoTools verčiu
QUOTE(bite maja @ 2008 09 04, 09:47)
su tokiu PhotoTools verčiu
o galima detaliau , ar komercinė paslaptis
QUOTE(Smiltis @ 2008 09 04, 09:53)
o galima detaliau , ar komercinė paslaptis
http://www.ononesoft...?prodLine_id=29
QUOTE(bite maja @ 2008 09 04, 09:58)
ačiū, jau radau pagooglinus O tai su tuo tau geriau patinka nei su tuo Avytess pluginu