Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2008 08 27, 16:02)
A kodel ne d3? biggrin.gif

na kad butu bent kiek realiau lotuliukas.gif nors trupineliu lotuliukas.gif be to, sakiau, kad nuo D700 prasideda, bet tikrai nepasibaigia hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(julima @ 2008 08 27, 13:58)
Prasau kritikos.Man paciai atrodo,kad fokusas "pabeges".Bandziau i akis fokusuot.
Gal ir ryskumo truksta. g.gif

pabeges fokusas smile.gif ten, kur sufokusavo, ryskumo netruksta smile.gif

Svajokliai jus... As gyvenime po pora svajoniu visada turiu - minimum (kur svajoju ir zinau, kad kazkada issipildys - siai dienai tokia svajone 24-70) ir maximim (kur svajoju bele tik pasvajot, sakykim Mark'o norec, ale pati nepirkciau, svajoju, kad islosciau ar kas padovanotu lotuliukas.gif )

Eva, Sillwio, Opa, aciu uz komentarus 4u.gif

Man, kad Opos dangus tvarkytas nesimato, pats peizazas patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 08 27, 15:22)
pabandyk kur Image>Mode pakeisti i 8-bits formata. turetu atsirast, jei ten stovi 16-bits.
Ten ir buvo 8 g.gif vienu zodziu ten pakeiciau visus ir 16 ir 32 biggrin.gif galu gale suveike ant 8 doh.gif bet sakyciau kazkaip keistai dabar uzseivina. Bet kol veikia, nesuksiu sau galvos ir kitiems (kol kas) hihihi.gif Aciu Sansara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 08 27, 14:15)
Ten ir buvo 8 g.gif  vienu zodziu ten pakeiciau visus ir 16 ir 32 biggrin.gif  galu gale suveike ant 8 doh.gif  bet sakyciau kazkaip keistai dabar uzseivina. Bet kol  veikia, nesuksiu sau galvos ir kitiems (kol kas) hihihi.gif Aciu Sansara  4u.gif

gal tu pries seivindama leyeriu nesuflatini? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 08 27, 12:55)
Po audros, namo...

Man ši labai labai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julima @ 2008 08 27, 15:58)
Grazios karvytes. 4u.gif Tik ta melyna "daikta" tolumoje panaikinciau.

O gal ten karvyčių tikslas?

QUOTE(wyshnia @ 2008 08 27, 16:18)
gal tu pries seivindama leyeriu nesuflatini? g.gif

Nesuliejus sluoksnių irgi galima išsaugoti jpg formatu, nors pirmiausiai siūlo psd, bet krentančiam stulpely yra jpg pasirinkimas.
Atsakyti
Turiu ir aš blondinską klausimą. Pamiršau kaip actions'us susidėt doh.gif kažką ne taip darau, kad jų vis nerandu. Anksčiau susidėdavau, bet nepamenu kaip ir kur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 08 27, 17:37)
Turiu ir aš blondinską klausimą. Pamiršau kaip actions'us susidėt  doh.gif kažką ne taip darau, kad jų vis nerandu. Anksčiau susidėdavau, bet nepamenu kaip ir kur  doh.gif

niu yra du budai, vienas kai paspaudus ant parsisiusto action, jis automatiskai isikelia i Action langa (prie History, kitas skirtukas). o jei jis nesuveikia - tempimo pertempimo budu smile.gif tempi action i ta Action langa g.gif pasileidzia atsistojus ant zemesnes eilutes po pavadinimu ir paspaudus apacioje Play mygtuka (zalias trikampiukas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 27 rugpjūčio 2008 - 17:26
Arba dar galima įsikelti į pvz., C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop \Presets\Photoshop Actions ir tada turėtų atsirasti Actions daly, atsidarius PS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 27 rugpjūčio 2008 - 17:39
o vat aš paspaudžiu tokį trikampiuką tam action'ų lange, išsiskleidžia menu. tada susirandi load action ir įsikeli.
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 08 27, 18:38)
Actions daly, atsidarius PS.

pas mane tokio nėr unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 08 27, 18:26)
o jei jis nesuveikia - tempimo pertempimo budu smile.gif tempi action i ta Action langa  g.gif pasileidzia atsistojus ant zemesnes eilutes po pavadinimu ir paspaudus apacioje Play mygtuka (zalias trikampiukas)

dėkui, suveikė tas būdas. 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai uz komentarus mano nuotraukai. Ten ir avyciu ir karvyciu banda - misrune tokia. O del dangaus taisymo... As jo nelieciau, bet kadras buvo apsitriuksmaves ir matyt bevalant triuksmus tokie debeseliai ir gavos, ir kol Silwio nepasake, nemaciau ir pati. dekui, bandysiu atitaisyt. 4u.gif

Hmm, ir as su klausimu...

Turiu kadra, sufokusuota i akis (tiksliau tarpuaki), ISO 100, f/1,8, Tv 1/60, fotografuota RAW. (fotografavau serija, tiksliai nejudejau nei as, nei vaikis, tad tikejausi bent viena "astru" rezultata gauti)
Is Raw tiesiog verciu i jpg, nieko nedarau ir gaunu va koki rezultata:
user posted image

Iskerpu akis - muilas verysad.gif
user posted image

O be to, matosi tiek triuksmo... NAgi, patarkit, ar cia mano fotikui kas nutiko? Gal reikia nest veidrodi ar matrica valyt? Nes buvau keliskart dykumose su juo, veidrodis tikrai yra apsineses, nesmarkiai, bet matosi. O vat matrica... Labai priartinus, matosi keletas tasku, o smulkiuju neisskiriu. Ir astrumo ner, nors tikrai turiu ne viena astru kadra. Tai va, ar cia as kvalifikacija praradau per laika, ar cia mano fotikui reabilitacijos jau reiktu g.gif

Va, koreguotas ir pavalytas
user posted image

Atsakyti