Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 09 02, 22:47)
o taip nors paziureciau kaip kiti dirba blush2.gif

as ir prisijungciau paziurejimui kaip kiti dirba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 09 02, 20:09)
jo, balsuoti galima  4u.gif
nuotrauku nedaug, tai tik 3 balu sistema  doh.gif
ziuriu jau sayonara 5tais varo  doh.gif

oi biggrin.gif biggrin.gif tai aš galiu penketą pakeisti į tris balus, kokia problema? biggrin.gif
dėl tos vienos fotkės buvo aišku, dėl kitų dar galvoju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudaakė @ 2008 09 02, 20:29)
as irgi uz tai kad kuo maziau PS, bet.....  dirbam klientams  biggrin.gif  na bent jau as  blush2.gif  o cia reikia ir retusuot, ir karpyt ir dar kt. tai ir gelbsti labai smile.gif
aciu  ax.gif

tai taip. suprantu..
nors bent jau aš artimiausią dešimtmetį su klientais nežadu dirbti biggrin.gif

bite_maja, nu kokia Tu esi.. mušiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 09 03, 05:29)
nors bent jau aš artimiausią dešimtmetį su klientais nežadu dirbti biggrin.gif

tada taip, tikrai nereikia PS biggrin.gif ir daugiau laiko lieka eksperimentavimui, ziniu tobulinimui wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 03 rugsėjo 2008 - 07:45
QUOTE(Rudaakė @ 2008 09 03, 08:45)
tada taip, tikrai nereikia PS  biggrin.gif  ir daugiau laiko lieka eksperimentavimui, ziniu tobulinimui  wub.gif

nesuprantu. klientams PS reikia, o kai fotografuoji sau - ne? g.gif man PS visada reikalingas.
Atsakyti
4u.gif prasom prabalsuoti visi, ir kas dalyvavot, ir kas nedalyvavot namu darbuose. cia.
balsuojama: geriausia foto 3 balai, antroje vietoje - 2 balai, trecioje - 1 balas 4u.gif

as tiek turiu info apie fotografavima, kad ir metu neuztektu turbut per skypa viska permesti, o perskaityti (nekenciu kompe skaityt) dar trejeto-ketverto doh.gif bet turiu viena nebloga anglu k. knygiukste The photographic eye. (learning to see with camera). tikrai nebloga pasirode. g.gif jei kam reikia, susiraskit mane skype sansaryte. permesiu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 09 01, 16:07)
Dar viena juostinė mano foto kritikai ir komentarams. Mano amžinas modelis Greta biggrin.gif

patinka labai, kapišonas labai žaismingumo prideda thumbup.gif

O mieste gerai upė kadre įkomponuota, dangaus pritariu kad per daug smile.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 09 01, 16:45)
"Mano Ramybė"

tikrai ramybė wub.gif Faina foto thumbup.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 09 02, 10:13)
jaučiu, kad tuoj atsibosiu su vienu modeliu, bet vis tiek rodau. pastaboms ir komentarams.

nėra prie ko prikibti, tik jei vertinti kelias Gretos foto iš eilės, tai visos iš vieno taško fotografuotos, albume jau gal ir nuobodokai atrodytų smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 09 02, 15:05)
dar tvarkau  doh.gif bet kadangi leidima turiu. tai parodau. biggrin.gif
irodymas, kad nuo mados neatsilieku  lotuliukas.gif

labai gražus modelis, foto irgi gera wub.gif Labai patinka thumbup.gif Bent jau per mano monitorių neperšviesta smile.gif

Wyshnia, sėkmės fotografuojant krikštynas 4u.gif Manau kad bus puikios foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 03 rugsėjo 2008 - 08:20
QUOTE(Sansara @ 2008 09 01, 17:00)
... nutrauk svento vandens inda (neduok die, kaip per paskutines, tai bus paprastas stiklo bokaliukas blink.gif )

g.gif

Man patiko paskutinėse krikštynose kunigo žodžiai: krikščionybė - tai ne bažnyčia, kuri yra tik pastatas, tikrasis tikėjimas yra žmogaus viduje... Ir daug daug kitų gražių, prasmingų ir gilių minčių. Nors esu netikinti, bet širdis džiaugėsi klausant tokio pamokslo blush2.gif . Turbūt kad labai sutapo su mano mintimis. Man krikštas - tai vaikystė, tyrumas, susikaupimas, tikėjimas ir meilė... Manau yra labai daug skirtingų būdų tai įamžinti nuotraukose ax.gif

sillwio, klausei dėl mano apšvietimo įrangos studijoje. Neturiu aš kažko ypatingo, manau tavo įranga labiau pritaikyta studijai (kiek pamenu anrdiuska minėjo kad tu esi nusipirkęs kažkokią apšvietimo sistemą). Pas mane tiesiog du 580EX Canon blicai, skėčiai, stovai, laikikliai ir IR paleidėjas. Kas man patinka, tai kad viskas be laidų ir lengvai kilnojama, panaudojama tiek patalpoje tiek lauke. Bet pasigendu modeliavimo šviesų - fotografuojant pozuotas nuotraukas. Galvoju ateity kai įsirengsiu normalią studiją nusipirkti rimtą apšvietimo įrangą, su modeliavimo šviesomis, kurią irgi galėčiau naudoti be laidų.

Prabalsavau ND biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitafoto: 03 rugsėjo 2008 - 08:56
QUOTE(bite maja @ 2008 09 03, 07:50)
nesuprantu. klientams PS reikia, o kai fotografuoji sau - ne?  g.gif man PS visada reikalingas.

sau nuotrauku nebeturiu laiko lotuliukas.gif kaip batsiuvys be batu cia lotuliukas.gif
vaika pafotografuoju dar biskuli, zinoma irgi su PS padailinu ax.gif
Atsakyti
evitafoto, as is fotografo poziciju kalbu lotuliukas.gif as net nepamaniau, kad ta stikline, tai jau ir yra su svestu vandeniu indas, juolab stovejo nuosalyje. nes tiesiog iki tol visur buvo isklimingi, grazus indai, kurie fotogeniskai ziurisi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Anasko, i yahoo dezute netelpa, tai gal per skype? bald.nomad Kaktuke, tave tas pat liecia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 03 rugsėjo 2008 - 10:25
QUOTE(sayonara @ 2008 09 01, 15:07)
Dar viena juostinė mano foto kritikai ir komentarams. Mano amžinas modelis Greta biggrin.gif

jaučiu, kad tuoj atsibosiu su vienu modeliu, bet vis tiek rodau. pastaboms ir komentarams.

ir dar vienas kadras - man nebūdingas miestas. irgi juosta.

Gretos nuotraukos labai panasios - atlikimas tvarkingas, bet rakursas tas pats. Nuobodoka smile.gif Turi puiku modeli, taigi pirmyn!

Verikali miesto nuotrauka man nesiziuri. Nera jokiu vertikaliu ar ko nors danguje, kas pateisintu toki kadravima. Horizontali arba kvadratas atrodytu smagiau.

QUOTE(Puriena6 @ 2008 09 01, 15:45)
"Mano Ramybė"

Kokybe pavydetina. Is pradziu galvojau, kad skaitmena - tvarkingai nuskanuota. Pats kadras man siaip sau. Truputi "ramybe" blasko sakos ir zoles, atsitiktinai ilinde i kadra.

QUOTE(bite maja @ 2008 09 02, 13:16)
aš tai manau, kad reik ND atsisakyt. šį kartą tema tikrai gera buvo ir viso labo 5 foto, o  apie komentarų gausą iš viso tyliu  doh.gif pripažinkit, kad jau išsisėmė visas šitas reikalas. reikia galvot kažką naujo arba tuos pačius ND kažkaip atnaujint.

Pritariu, reikia naujos koncepcijos smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 09 02, 14:05)
dar tvarkau  doh.gif bet kadangi leidima turiu. tai parodau. biggrin.gif
irodymas, kad nuo mados neatsilieku  lotuliukas.gif

Skonio reikalas aisku, bet tokios juodos akys (manau tai action'o nuopelnas) graziai moteriai netinka. Zvilgsnis stiprus, poza griezta - as atsisakyciau mados vaikymosi, o pabandyciau paieskot kazko naujo smile.gif

QUOTE(evitafoto @ 2008 09 03, 08:54)
sillwio, klausei dėl mano apšvietimo įrangos studijoje. Neturiu aš kažko ypatingo, manau tavo įranga labiau pritaikyta studijai (kiek pamenu anrdiuska minėjo kad tu esi nusipirkęs kažkokią apšvietimo sistemą). Pas mane tiesiog du 580EX Canon blicai, skėčiai, stovai, laikikliai ir IR paleidėjas. Kas man patinka, tai kad viskas be laidų ir lengvai kilnojama, panaudojama tiek patalpoje tiek lauke. Bet pasigendu modeliavimo šviesų - fotografuojant pozuotas nuotraukas. Galvoju ateity kai įsirengsiu normalią studiją nusipirkti rimtą apšvietimo įrangą, su modeliavimo šviesomis, kurią irgi galėčiau naudoti be laidų.

Aciu uz info. Neturiu as sviesos. Vis planavau pirkti, bet niekaip neprisiruosiu. Ieskomes naujo namo, kur viena kambari galeciau paskirti studijai. Galvoju rimciau uzsiimti komercija, taigi sviesu prireiks. Galvojau apie nikon'o blyksciu komplekta, bet viena blykste kainuoja daugiau, negu koks nors FalconEyes ar komplektelis is ebay, o reikia ju ben dar 2 (1 turiu).
Atsakyti
sveikos,
kaip matau literatūra pradėjote dalintis bigsmile.gif Aš turiu knygą Scott Kelby, Digital Photography 2, daug apie apšvietimą ir kitus gerus dalykus yra. Va tokia:
http://www.amazon.co...-...2079&sr=8-1

Galiu keisti į kitą knygą, trumpam arba ilgam bigsmile.gif knyga anglų kalba.
Atsakyti