QUOTE(sayonara @ 2008 09 01, 15:07)
Dar viena juostinė mano foto kritikai ir komentarams. Mano amžinas modelis Greta
jaučiu, kad tuoj atsibosiu su vienu modeliu, bet vis tiek rodau. pastaboms ir komentarams.
ir dar vienas kadras - man nebūdingas miestas. irgi juosta.
Gretos nuotraukos labai panasios - atlikimas tvarkingas, bet rakursas tas pats. Nuobodoka
Turi puiku modeli, taigi pirmyn!
Verikali miesto nuotrauka man nesiziuri. Nera jokiu vertikaliu ar ko nors danguje, kas pateisintu toki kadravima. Horizontali arba kvadratas atrodytu smagiau.
QUOTE(Puriena6 @ 2008 09 01, 15:45)
Kokybe pavydetina. Is pradziu galvojau, kad skaitmena - tvarkingai nuskanuota. Pats kadras man siaip sau. Truputi "ramybe" blasko sakos ir zoles, atsitiktinai ilinde i kadra.
QUOTE(bite maja @ 2008 09 02, 13:16)
aš tai manau, kad reik ND atsisakyt. šį kartą tema tikrai gera buvo ir viso labo 5 foto, o apie komentarų gausą iš viso tyliu
pripažinkit, kad jau išsisėmė visas šitas reikalas. reikia galvot kažką naujo arba tuos pačius ND kažkaip atnaujint.
Pritariu, reikia naujos koncepcijos
QUOTE(Sansara @ 2008 09 02, 14:05)
dar tvarkau
bet kadangi leidima turiu. tai parodau.
irodymas, kad nuo mados neatsilieku
Skonio reikalas aisku, bet tokios juodos akys (manau tai action'o nuopelnas) graziai moteriai netinka. Zvilgsnis stiprus, poza griezta - as atsisakyciau mados vaikymosi, o pabandyciau paieskot kazko naujo
QUOTE(evitafoto @ 2008 09 03, 08:54)
sillwio, klausei dėl mano apšvietimo įrangos studijoje. Neturiu aš kažko ypatingo, manau tavo įranga labiau pritaikyta studijai (kiek pamenu anrdiuska minėjo kad tu esi nusipirkęs kažkokią apšvietimo sistemą). Pas mane tiesiog du 580EX Canon blicai, skėčiai, stovai, laikikliai ir IR paleidėjas. Kas man patinka, tai kad viskas be laidų ir lengvai kilnojama, panaudojama tiek patalpoje tiek lauke. Bet pasigendu modeliavimo šviesų - fotografuojant pozuotas nuotraukas. Galvoju ateity kai įsirengsiu normalią studiją nusipirkti rimtą apšvietimo įrangą, su modeliavimo šviesomis, kurią irgi galėčiau naudoti be laidų.
Aciu uz info. Neturiu as sviesos. Vis planavau pirkti, bet niekaip neprisiruosiu. Ieskomes naujo namo, kur viena kambari galeciau paskirti studijai. Galvoju rimciau uzsiimti komercija, taigi sviesu prireiks. Galvojau apie nikon'o blyksciu komplekta, bet viena blykste kainuoja daugiau, negu koks nors FalconEyes ar komplektelis is ebay, o reikia ju ben dar 2 (1 turiu).
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso