Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Baccardi @ 2008 09 02, 16:49)
Labai smagu būtų pasijausti modeliu  ax.gif  Nekorektiška čia siūlytis ir teršti eterį, bet jei kada kam galėčiau pasitarnauti smile.gif o tuo pačiu ir sau pramogą pasidaryti, mielai sutikčiau  blush2.gif  4u.gif

niu va modelis savanoris yra. chebra, налетай lotuliukas.gif galim siaip masine surengti fotosesija. tave visais rakursais nutraukt. jei dar bus norinciu 4u.gif ir smaugu ir prasminga ir tavo svajone realizuosim mirksiukas.gif
Atsakyti
Rudaake, gražus puslapiukas tavo. Patiko. Nenuvertink savęs ir pirmyn 4u.gif
Atsakyti
Baccardi, mane domina wink.gif kitą savaitę po darbų praktiškai bet kada galėčiau smile.gif
Atsakyti
jau glaima balsuot ND?
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2008 09 02, 19:05)
Rudaake, gražus puslapiukas tavo. Patiko. Nenuvertink savęs ir pirmyn 4u.gif

aciukas blush2.gif na as labai kritiska ir reikli sau biggrin.gif nors siaip tikrai dar daug ko nemoku, ypac su nustatymais zaist doh.gif

merginos, minejau, turiu gera knyga skenuota, galiu per skype atsiust, lietuviu kalba, darbas su PS. Pati netyrinejau dar, noriu atsispauzdint, bet maciau kad gera, tai geru daiktu negaila ir pasidalint butu, jei kam aktualu smile.gif "Photoshop CS2 vaizdziai" vadinas. Na gal ji nera aktuali, kurios laisvai jau dirba su programa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2008 09 02, 19:28)

merginos, minejau, turiu gera knyga skenuota, galiu per skype atsiust, lietuviu kalba, darbas su PS. Pati netyrinejau dar, noriu atsispauzdint, bet maciau kad gera, tai geru daiktu negaila ir pasidalint butu, jei kam aktualu smile.gif "Photoshop CS2 vaizdziai" vadinas.  Na gal ji nera aktuali, kurios laisvai jau dirba su programa smile.gif

jei atvirai, aš mieliau foto albumus ar fotografijos mokančias knygas vartyčiau, negu su PS mokyčiaus dirbti.. aišku, naudinga tikriausiai.. kokio ji dydžio? gal verta pasidėti ir saugoti, jei kada prireiks.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 09 02, 20:31)
jei atvirai, aš mieliau foto albumus ar fotografijos mokančias knygas vartyčiau, negu su PS mokyčiaus dirbti.. aišku, naudinga tikriausiai.. kokio ji dydžio? gal verta pasidėti ir saugoti, jei kada prireiks.. g.gif

jei atvirai, tai aš patarčiau ją tau paimt laugh.gif laugh.gif laugh.gif kad daugiau manęs negąsdintum tongue.gif laugh.gif

Atsakyti
jo, balsuoti galima 4u.gif
nuotrauku nedaug, tai tik 3 balu sistema doh.gif
ziuriu jau sayonara 5tais varo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 02 rugsėjo 2008 - 20:11
QUOTE(Rudaakė @ 2008 09 02, 20:28)
merginos, minejau, turiu gera knyga skenuota, galiu per skype atsiust, lietuviu kalba, darbas su PS. Pati netyrinejau dar, noriu atsispauzdint, bet maciau kad gera, tai geru daiktu negaila ir pasidalint butu, jei kam aktualu smile.gif "Photoshop CS2 vaizdziai" vadinas.  Na gal ji nera aktuali, kurios laisvai jau dirba su programa smile.gif

Rudaake, aš labai norėč flirt.gif relijo [eta] gmail.com
jei nepavyks persiųst, atvažiuočiau pasiimt flirt.gif

nors dar viena Klaipėdietė į mūsų tarpą friends.gif
beje, noriu pagirti, irgi peržiūrėjau tavo darytas nuotraukas wub.gif - gerų gražių vietų Klp prisirinkus thumbup.gif
Papildyta:
o dėl ND mėginau kažką truputėlį blush2.gif blush2.gif tai kai pažiūrėjau į tokias kokybiškas įdėtas foto, su puikiu apšvietimu, ir dar kai ND vadinasi "techniniai" tai laaabai blush2.gif susigėdau ir savo "meninės interpretacijos" hihihi.gif nebedėjau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 09 02, 19:31)

as irgi uz tai kad kuo maziau PS, bet..... dirbam klientams biggrin.gif na bent jau as blush2.gif o cia reikia ir retusuot, ir karpyt ir dar kt. tai ir gelbsti labai smile.gif

QUOTE(Lindra @ 2008 09 02, 20:25)
Rudaake, aš labai norėč  flirt.gif relijo [eta] gmail.com
jei nepavyks persiųst, atvažiuočiau pasiimt flirt.gif
nors dar viena Klaipėdietė į mūsų tarpą  friends.gif
beje, noriu pagirti, irgi peržiūrėjau tavo darytas nuotraukas  wub.gif  - gerų gražių vietų Klp prisirinkus  thumbup.gif

aciu ax.gif
o persiust galim nebent per skype bandyt, per gmail tikrai nesikabins 4u.gif
as skype auksine_zuvyte

turiu ir knygu nemazai , yra lietuviu kalba, yra ir anglu kalba. Visokio s.... turiu lotuliukas.gif slamsto lotuliukas.gif

yra ir apie fotografija, bet labai jau sausos tokios, kiek skaiciau 4u.gif

nors manau kad dauguma ta pati turit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 09 02, 11:23)
Kaktuke, gavai knyga? as dar viena e.formate radau, bet rusiska; jei skaitai - galiu permest.
blush2.gif BN o galeciau taves sita knyga paprasyti 4u.gif Vedma30@yahoo.com

QUOTE(Sansara @ 2008 09 02, 19:39)
niu va modelis savanoris yra. chebra, налетай  lotuliukas.gif galim siaip masine surengti fotosesija. tave visais rakursais nutraukt. jei dar bus norinciu  4u.gif ir smaugu ir prasminga ir tavo svajone realizuosim  mirksiukas.gif
rolleyes.gif As uz teminius susitikimus blush2.gif baisiai truksta man fantazijos dirbti su modeliais doh.gif net savo vaikus negaliu nufotografuoti kazkaip kitaip nei paprastas portretas doh.gif o taip nors paziureciau kaip kiti dirba blush2.gif
Del ND unsure.gif as nespejau ir net jeigu butu ilgiau pratesta, as vis tiek nespeciau doh.gif baisiai daug darbo turiu, o laiko prisesti prie kompo nera. Nors tema tikrai buvo labai gera, ir as greiciausiai bent sau kazka sugalvosiu ir igyvendinsiu veliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 02 rugsėjo 2008 - 21:48
o gal galit kas pasidalinti kokiom knygytem e-formate apie fotografija, na mokomaja tokia ax.gif rusiskai skaitau, bet kaip pirmoke, nepadejo man jos mokymasi net 13 metu lotuliukas.gif biggrin.gif tai lietuviskai arba angliskai blush2.gif
per skype manau butu greiciau ir patogiau blush2.gif auksine_zuvyte
Atsakyti