Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 09 02, 12:59)
optimistai nesensta  bigsmile.gif

as savatgali drauge fotografavau smile.gif na pasiguode, kad foto graziu neturi, o as susigriebiau, kad nesu suaugusio zmogaus fotografavus taip asmeniskai smile.gif na kazko idomaus tai nelabai pavyko pagaut, nes fantazijos ta linkme nelabai yra. bet standartiniai kadrai visai manau neblogai pavyko  g.gif na aisku, modelio grozis man dideli pliusa pridejo, nes reikejo tik graziai pagaut biggrin.gif o visa kita - gamtos nuopelnas  lotuliukas.gif

tai gal parodysi taip išsamiai papasakojus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 09 01, 15:07)

user posted image

ir dar vienas kadras - man nebūdingas miestas. irgi juosta.

user posted image

Grazi Greta.Man patinka.Tik apacia nuotraukos gal truputi demesi blasko.

Miestas man kaip miestas.As tikriausiai dangaus truputi nukirpciau.

QUOTE(Puriena6 @ 2008 09 01, 15:45)

"Mano Ramybė"

user posted image

Toks prabegusios vasaros prisiminimas...Grazu...
Atsakyti
aš tai manau, kad reik ND atsisakyt. šį kartą tema tikrai gera buvo ir viso labo 5 foto, o apie komentarų gausą iš viso tyliu doh.gif pripažinkit, kad jau išsisėmė visas šitas reikalas. reikia galvot kažką naujo arba tuos pačius ND kažkaip atnaujint.
Atsakyti
Kaktuke, bandziau issiusti, bet net "suspaustas" failas nepraeina. Gal kokia kita dezute turi?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 09 02, 14:04)
tai gal parodysi taip išsamiai papasakojus? biggrin.gif

dar tvarkau doh.gif bet kadangi leidima turiu. tai parodau. biggrin.gif
irodymas, kad nuo mados neatsilieku lotuliukas.gif
user posted image

o kitas ziuriu, kad vakar migrenos poveikyje gal per daug nuglamurinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 09 02, 14:05)
dar tvarkau  doh.gif bet kadangi leidima turiu. tai parodau. biggrin.gif
irodymas, kad nuo mados neatsilieku  lotuliukas.gif
user posted image

o kitas ziuriu, kad vakar migrenos poveikyje gal per daug nuglamurinau  g.gif

nu žinok, cioce, visai nieko smile.gif bent jau spalvos man tinka..smile.gif gražiai sukomponavai į kadrą 4u.gif
truputį į akis krinta peršvietimai ant rankų, o veido kairė pusė irgi ant ribos, jei nesivaidena. o šiaip labai fotogeniška moteris, kodėl tik dabar ją fotkint pradėjai, tundra Tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 09 02, 15:11)

truputį į akis krinta peršvietimai ant rankų, o veido kairė pusė irgi ant ribos, jei nesivaidena. o šiaip labai fotogeniška moteris, kodėl tik dabar ją fotkint pradėjai, tundra Tu biggrin.gif

tiek pridirbau su tuo kadru, kad dabar jau nebeatrinksiu, kurioj vietoj persvietimus padariau biggrin.gif man kazkaip nekliuna niekas, nes viskas i akis, o ten viskas ok biggrin.gif na bet cia kaip su savo vaiku, negi imsi dabar ir kritikuosi prie visu lotuliukas.gif
tundra as - tundra doh.gif ir nestuke turejau, bet nedrisau ikalbinet (jau nebeturiu) lotuliukas.gif ir vat tokiu ciociu turiu aplinkoje ir tik kai pati uzsimine apie nuotrauku stygiu, pasisiuliau nufotkinti doh.gif dabar tai jau nepabegs lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba,

Skaičiau ir jau nebe pirmą kartą pagalvojau (prisipažinsiu), kad vis dažniau atsiduriu kitoje objektyvo pusėje, o savų nuotraukų beveik nebeturiu. ax.gif Labai smagu būtų pasijausti modeliu ax.gif Nekorektiška čia siūlytis ir teršti eterį, bet jei kada kam galėčiau pasitarnauti smile.gif o tuo pačiu ir sau pramogą pasidaryti, mielai sutikčiau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2008 09 01, 23:30)
del baznycios - man irgi kinkos dreba kaskar kai i ja einu fotografuot  lotuliukas.gif  

vat dėl ko esu rami, net to ir nebandžius kitiems fotografuot , kad dėl ko ko, bet dėl tokios vietos kaip bažnyčia būčiau rami. Užtat dėl viso kito (savo sugebėjimų or pan.) jaudinčiaus musėt trigubai . Bet čia bet kur. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudaakė @ 2008 09 01, 23:30)
Kriksto metu svarbiausia yra uzfiksuot kaip pila vandenuka ant galvytes

Dar gerai jei yra galimybė "pagaut" kai patepamas , kai uždegama krikšto žvakė, kai tėveliai palaimina ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 02 rugsėjo 2008 - 16:56
Laba,
ateinu dabar tik pasiguost, nebeturiu FinePix S7000 angel_sadangel.gif nors vis tiek, jis buvo iš MB darbo. biggrin.gif Ir šiaip ar taip - jau planavau pirktis veidrodinį.
Tad nuo šiandien sėdžiu su muiline, pagaliau supratau - kad muilinė ne man schmoll.gif Visiškai nepatogus aparatas, prasta nuotraukų kokybė, vienu žodžiu - ne tas. mad.gif o vat tas kurį turėjau, aišku ne veidrodinis, entuziastinis, bet visgi, geras. wub.gif Visada fotografuodavau su M. bigsmile.gif Tigi, dabar rinksiuosi naują fotoaparatą, tik nežinau kada įsigysiu. Bet lankysiu aš jus visada, nuotraukas pakritikuosiu šiek tiek (jei nepykstat blush2.gif ) ir gal būt retkarčiais užlėksiu su kadrais, kai vėl atveš, bent trumpam fotiką. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dženė: 02 rugsėjo 2008 - 17:12
QUOTE(Dženė @ 2008 09 02, 17:12)
Laba,
ateinu dabar tik pasiguost, nebeturiu FinePix S7000  angel_sadangel.gif nors vis tiek, jis buvo iš MB darbo.  biggrin.gif  Ir šiaip ar taip - jau planavau pirktis veidrodinį.
Tad nuo šiandien sėdžiu su muiline, pagaliau supratau - kad muilinė ne man  schmoll.gif  Visiškai nepatogus aparatas, prasta nuotraukų kokybė, vienu žodžiu - ne tas. mad.gif o vat tas kurį turėjau, aišku ne veidrodinis, entuziastinis, bet visgi, geras.  wub.gif  Visada fotografuodavau su M.  bigsmile.gif Tigi, dabar rinksiuosi naują fotoaparatą, tik nežinau kada įsigysiu. Bet lankysiu aš jus visada, nuotraukas pakritikuosiu šiek tiek (jei nepykstat  blush2.gif ) ir gal būt retkarčiais užlėksiu su kadrais, kai vėl atveš, bent trumpam fotiką.  wub.gif

as parduodu Fuji finepix s9600 mirksiukas.gif gal domintu biggrin.gif naudotas 1,5 m. Bet aisku, tai ne veidrodukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2008 09 02, 18:14)
as parduodu Fuji finepix s9600  mirksiukas.gif  gal domintu  biggrin.gif  naudotas 1,5 m.  Bet aisku, tai ne veidrodukas  ax.gif

Nee, šiuo metu dairaus į veidrodinius, su tokiu pramokau. Noriu bandyt veidrodinį. Jau muilinės 'kursus' praėjau (patistebėjaus, kaip tokią kokybę išlauždavau, nors ankščiau foto būdavo prastos kokybės) iš FinePix šį bei tą išpešiau.
Bet dėkoju už pasiūlymą. 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti