Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Degute blink.gif nu super man bigsmile.gif liuksimus!!!

Opa, siek tiek norisi erdves is abieju pusiu ir apacios 4u.gif Bet pats kadras man labai patinka rolleyes.gif

Californija, be vinjetes man geriau, ir tas filtras tavo thumbup.gif pas mane tokio nera verysad.gif

As irgi siandien fotografavau krikstynas blush2.gif Nieko gero neisejo, nes pati buvau kriksto mama rolleyes.gif Tai mano kadrai buvo tik po visos proceduros, ir sakyciau visai as netinku reportaziniam fotografavimui verysad.gif
Atsakyti
Degute, labai grazu thumbup.gif

Visiems baltai pavydziu kas gaunat sventes pafotografuoti blush2.gif

24-70 F2.8 ir mano svajone wub.gif

Vienisius 4u.gif kritika ir pastabos laukiamos 4u.gif
user posted image

Suolininkas is Long Beach biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 09 01, 03:10)
Degute, labai grazu thumbup.gif

24-70 F2.8  ir mano svajone  wub.gif
user posted image

Suolininkas is Long Beach biggrin.gif
user posted image

arklio foto apdirbai su PS? ar ta žemė tokia natūraliai suskilinėjusi? blink.gif šiaip man abi patiko, antroje judesys - ypač.. tik spalvos šaltumas toks nejaukus biggrin.gif pirmoje spalvos super, tokios sodrios, kad kyla įtarimai dėl PS įsikišimo.. kompozicija patinka.
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 08 31, 19:20)
Luoke, fotografuoju su Canon 400d. Siaip, prisiskaitinejau apie tokius objektyvus, tai vat del Sigmos tai pagrindinis klausimas, ar astrumas pakankamas. Nes turiu viena Sigma, tai net ir su stabilizatorium vargstu.Gamtai fotografuot gerai, bet va portretams, nelabai. Gal diapazonas per platus ir del to kencia kokybe.
4u.gif  O kaip tas crossas vadinas? (turiu du Lomo cross processing ir Editorial).

na va, aš irgi su tokiu. dėl to aštrumo... tai man nuolat jo trūksta biggrin.gif belieka atsipaistyt, kalta aš ar technika. nors įtariu, mano atveju gal vis tik kaltas technikos nesuvaldymas... nors su tuo objektyvu fotkintos vestuvių nuotraukos kai kurios gavos tikrai neblogos (atsižvelgiant į prastą apšvietimą, rankų drebėjimą ir pačią mano fotografavimo pradžią).
Atsakyti
Šeimyninio albumo kadras.
p.s. aš tiesiog labai džiaugiuos, kad atgavau savo skanerį ir galėsiu nuskanuoti kokias 11 juostų, kad.. kad rodau pirmą nuskanuotą fotkę biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
o as noriu pasigirti, kad gavau labai faina objektyva - nikkor fisheye 10.5:)

toks padurniavimui, aisku, bet vis tiek smagu:)
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 08 31, 13:52)
Ir labai susizavejusi buvau 24-70/2,8 (tik jis nezmoniskai brangus).

pas mane 17-70/2,8 ... bet as nieko nenusismanau... biggrin.gif seip man jis per trumpas norisi tele nes nemegstu arti eiti nei prie zmoniu nei prie gyvunu... ax.gif
Atsakyti
bandysiu isilieti ir as i jusu gretas, jei tik laiko uzteksiu ir spesiu su jumis ax.gif
labai grazios jusu foto, paziuriu vis, tik nepakomentuoju, kad man visos grazios biggrin.gif

as irgi fotografuoju po biskuli, sesijas, krikstynas, vestuves ax.gif mokytis dar tikrai daug reikia, todel ir noriu i jusu gretas isipaisyti biggrin.gif

Draugauju su Photoshopu, nors labiau paciai patinka naturalumas, bet neina be jo issiversti vistiek smile.gif

Fotografuoju su PentaxK20, keletas objektyvu, blykste.... tokia mano amunicija blush2.gif

paskutini kart dirbdama pastebejau viena man labai nepatikusi dalyka ir galvoju kame reikalas.... is toliau fotografuodama, aprepdama didesni plota, pastebiu, jog man patys zmogeliukai nera ryskus visai sad.gif kaip be fokuso, nors kai fotografuoju, uzfokusuoju. kame gali but bedos? g.gif fotografavau su A, f.2,8, ISO100. Nera visi kadrai tokie, bet vistik yra nemazai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 08 31, 21:31)
vasara jau tik prisiminimuose

man norėtųsi daugiau dangaus ir mažiau žemės, nes dabar man kažkaip kompoziciškai nelabai. bet šiaip fainas kadras mirksiukas.gif
P.S. nukirpus apačią stabiliau atrodo bent jau man ax.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 09 01, 04:10)

pirma labai. netgi ne kaip foto atrodo, o kaip piešinys.
antra man ne schmoll.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 09 01, 10:32)
Šeimyninio albumo kadras.

ką jau čia ir bepridursi tongue.gif Tauras, ledai ir sultys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 01 rugsėjo 2008 - 11:34
QUOTE(Sea_ @ 2008 09 01, 03:10)

Mes sestadieni i vestuves einam.Isimesiu savo "muilinuka".Gal prie baznycios iseis kadru pagaudyt.

Vienisius man patika.Gal kirpciau truputi apacios. g.gif Bet tada seselis nusikirptu.O jis tikriausiai cia svarbus.

Suolininko spalvos grazios.

Sayonaros mazius fainuolis. 4u.gif Labai grazus kadras seimos albumui.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
QUOTE(sayonara @ 2008 08 29, 11:01)
Taigi: WILLY RONIS

Labai įdomu buvo paskaityt thumbup.gif Ačiū labai 4u.gif

Degute blink.gif wub.gif Nu nerealiai thumbup.gif Šaunuolė smile.gif

Sea, tavo pirmasis kadras, labai patinka spalvos, ta žemė įdomiai, o vat kompoziciškai ne visai man g.gif o antras normaliai smile.gif .

Sayonara, vaiko foto man tinka smile.gif gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 01 rugsėjo 2008 - 14:14
QUOTE(Degutė @ 2008 08 31, 21:31)

Labai šaunus kadras, vaaaasaaaraa! wub.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 09 01, 04:10)

Pirmos nuotraukos žemė labai patiko bigsmile.gif
Antroje - judesys. wub.gif Nelabai patinka spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dženė: 01 rugsėjo 2008 - 14:36