Degute nu super man liuksimus!!!
Opa, siek tiek norisi erdves is abieju pusiu ir apacios Bet pats kadras man labai patinka
Californija, be vinjetes man geriau, ir tas filtras tavo pas mane tokio nera
As irgi siandien fotografavau krikstynas Nieko gero neisejo, nes pati buvau kriksto mama Tai mano kadrai buvo tik po visos proceduros, ir sakyciau visai as netinku reportaziniam fotografavimui
QUOTE(Sea_ @ 2008 09 01, 03:10)
Degute, labai grazu
Visiems baltai pavydziu kas gaunat sventes pafotografuoti
24-70 F2.8 ir mano svajone
Vienisius kritika ir pastabos laukiamos
Suolininkas is Long Beach
Visiems baltai pavydziu kas gaunat sventes pafotografuoti
24-70 F2.8 ir mano svajone
Vienisius kritika ir pastabos laukiamos
Suolininkas is Long Beach
arklio foto apdirbai su PS? ar ta žemė tokia natūraliai suskilinėjusi? šiaip man abi patiko, antroje judesys - ypač.. tik spalvos šaltumas toks nejaukus pirmoje spalvos super, tokios sodrios, kad kyla įtarimai dėl PS įsikišimo.. kompozicija patinka.
QUOTE(Opa @ 2008 08 31, 19:20)
Luoke, fotografuoju su Canon 400d. Siaip, prisiskaitinejau apie tokius objektyvus, tai vat del Sigmos tai pagrindinis klausimas, ar astrumas pakankamas. Nes turiu viena Sigma, tai net ir su stabilizatorium vargstu.Gamtai fotografuot gerai, bet va portretams, nelabai. Gal diapazonas per platus ir del to kencia kokybe.
O kaip tas crossas vadinas? (turiu du Lomo cross processing ir Editorial).
O kaip tas crossas vadinas? (turiu du Lomo cross processing ir Editorial).
na va, aš irgi su tokiu. dėl to aštrumo... tai man nuolat jo trūksta belieka atsipaistyt, kalta aš ar technika. nors įtariu, mano atveju gal vis tik kaltas technikos nesuvaldymas... nors su tuo objektyvu fotkintos vestuvių nuotraukos kai kurios gavos tikrai neblogos (atsižvelgiant į prastą apšvietimą, rankų drebėjimą ir pačią mano fotografavimo pradžią).
QUOTE(Opa @ 2008 08 31, 13:52)
Ir labai susizavejusi buvau 24-70/2,8 (tik jis nezmoniskai brangus).
pas mane 17-70/2,8 ... bet as nieko nenusismanau... seip man jis per trumpas norisi tele nes nemegstu arti eiti nei prie zmoniu nei prie gyvunu...
bandysiu isilieti ir as i jusu gretas, jei tik laiko uzteksiu ir spesiu su jumis
labai grazios jusu foto, paziuriu vis, tik nepakomentuoju, kad man visos grazios
as irgi fotografuoju po biskuli, sesijas, krikstynas, vestuves mokytis dar tikrai daug reikia, todel ir noriu i jusu gretas isipaisyti
Draugauju su Photoshopu, nors labiau paciai patinka naturalumas, bet neina be jo issiversti vistiek
Fotografuoju su PentaxK20, keletas objektyvu, blykste.... tokia mano amunicija
paskutini kart dirbdama pastebejau viena man labai nepatikusi dalyka ir galvoju kame reikalas.... is toliau fotografuodama, aprepdama didesni plota, pastebiu, jog man patys zmogeliukai nera ryskus visai kaip be fokuso, nors kai fotografuoju, uzfokusuoju. kame gali but bedos? fotografavau su A, f.2,8, ISO100. Nera visi kadrai tokie, bet vistik yra nemazai
labai grazios jusu foto, paziuriu vis, tik nepakomentuoju, kad man visos grazios
as irgi fotografuoju po biskuli, sesijas, krikstynas, vestuves mokytis dar tikrai daug reikia, todel ir noriu i jusu gretas isipaisyti
Draugauju su Photoshopu, nors labiau paciai patinka naturalumas, bet neina be jo issiversti vistiek
Fotografuoju su PentaxK20, keletas objektyvu, blykste.... tokia mano amunicija
paskutini kart dirbdama pastebejau viena man labai nepatikusi dalyka ir galvoju kame reikalas.... is toliau fotografuodama, aprepdama didesni plota, pastebiu, jog man patys zmogeliukai nera ryskus visai kaip be fokuso, nors kai fotografuoju, uzfokusuoju. kame gali but bedos? fotografavau su A, f.2,8, ISO100. Nera visi kadrai tokie, bet vistik yra nemazai
QUOTE(Degutė @ 2008 08 31, 21:31)
man norėtųsi daugiau dangaus ir mažiau žemės, nes dabar man kažkaip kompoziciškai nelabai. bet šiaip fainas kadras
P.S. nukirpus apačią stabiliau atrodo bent jau man
QUOTE(Sea_ @ 2008 09 01, 04:10)
pirma labai. netgi ne kaip foto atrodo, o kaip piešinys.
antra man ne
QUOTE(sayonara @ 2008 09 01, 10:32)
Šeimyninio albumo kadras.
ką jau čia ir bepridursi Tauras, ledai ir sultys
QUOTE(Sea_ @ 2008 09 01, 03:10)
Mes sestadieni i vestuves einam.Isimesiu savo "muilinuka".Gal prie baznycios iseis kadru pagaudyt.
Vienisius man patika.Gal kirpciau truputi apacios. Bet tada seselis nusikirptu.O jis tikriausiai cia svarbus.
Suolininko spalvos grazios.
Sayonaros mazius fainuolis. Labai grazus kadras seimos albumui.
Sveiki
Labai įdomu buvo paskaityt Ačiū labai
Degute Nu nerealiai Šaunuolė
Sea, tavo pirmasis kadras, labai patinka spalvos, ta žemė įdomiai, o vat kompoziciškai ne visai man o antras normaliai .
Sayonara, vaiko foto man tinka gražu
QUOTE(sayonara @ 2008 08 29, 11:01)
Taigi: WILLY RONIS
Labai įdomu buvo paskaityt Ačiū labai
Degute Nu nerealiai Šaunuolė
Sea, tavo pirmasis kadras, labai patinka spalvos, ta žemė įdomiai, o vat kompoziciškai ne visai man o antras normaliai .
Sayonara, vaiko foto man tinka gražu
QUOTE(Degutė @ 2008 08 31, 21:31)
Labai šaunus kadras, vaaaasaaaraa!
QUOTE(Sea_ @ 2008 09 01, 04:10)
Pirmos nuotraukos žemė labai patiko
Antroje - judesys. Nelabai patinka spalvos.