QUOTE(luokė @ 2008 08 31, 15:50)
opa, nežinau, su kuo fotkini. aš žaidžiu su tokiu objektyvu sigmos, ant canon užsimovus. na nieko nieko. ypač po kitinio pasirodė super
tiesa, svoris vargina. kai su juo fotografavau vestuves, po pusvalandžio ranka lyg gerai nutirpus buvo... bet, matyt, pripratimo ir treniruočių reikalas.
tai va, bent jau man patiko. nors dar labiau patiktų daugiau nei 70 (bet čia jau mano poreikiai)
Luoke, fotografuoju su Canon 400d. Siaip, prisiskaitinejau apie tokius objektyvus, tai vat del Sigmos tai pagrindinis klausimas, ar astrumas pakankamas. Nes turiu viena Sigma, tai net ir su stabilizatorium vargstu.Gamtai fotografuot gerai, bet va portretams, nelabai. Gal diapazonas per platus ir del to kencia kokybe.
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 31, 19:10)
Sveikute
As krosinau su action'u, ytariu tuo paciu kur ir visi krosinam...man Wyshniukas atsiunte
O, kad nepadegintu... juk ten pastumdyti pati gali "curves" ir kontrasta pareguliuoti pagal skoni.
O kaip tas crossas vadinas? (turiu du Lomo cross processing ir Editorial). Viename ju proceso metu isikist visai neleidzia, o kitame tik pacioje pabaigoje, Saturation ir Hue koreguot galima. O jie pakankamai astrus, tuomet iki norimo rezultato reiktu dar smarkiai koreguot
Beje, o siame kadre tu valei triuksmus del auksto iso, ar cia pas tave taip originaliai
Va mano bespalvis variantas