as irgi taip galvoju, kad isvaziuojant, tuo labiau jei svarbus reikalas geriau pasikraut
QUOTE(sillwio @ 2008 08 29, 20:24)
Be viso to, manau, verta pasakyti, kad canon'as ir kiti gamintojai labai greitai atsakys tuo pačiu. O nikon'o inžinierius ir strategiją gerbiu už tai, kad suranda kažką naujo, o ne tiesiog į naują bodį įkiša naują 15 megapixelių matricą
Tikrai idomu, kuo canonas atsakys, nes paskutiniu metu per daug atsipalaidave. Nikono gamintojus gerbiu uz tai, kad, kiek domejausi, nera tokios grieztos ribos tarp megejisku ir profeseonaliu fotoaparatu, apie ka canonistams kol kas tik pasvajoti
QUOTE(Rudaakė @ 2008 08 30, 10:50)
sveikos merginos, as tokiu klausimu "ne i tema", gal kam ir nuskambes visai visai ne i tema
ar aparato elementus "sveika" krauti , jei sie nera pilnai issikrove? Iskilo toks klausimas, visada iki siol turedavau su AA tipo elementais
ar aparato elementus "sveika" krauti , jei sie nera pilnai issikrove? Iskilo toks klausimas, visada iki siol turedavau su AA tipo elementais
Vat po to kai pakraunamos fotiko baterijos uzsilenke vos iejus i svajoniu pili - supratau - tai ne man. Dabar turiu 2 komplektus pakraunamu AA akumuliatoriu bei komplekta paprastu AA. Tai kol tie 2 komplektai neisikrauna, atsargos nejudinu. Per gerus 10 men man tu paprastu AA ir neprireike. Fotkinu su pakraunamom kol turiu; tada keiciu, o issikrovusias kraunu
Kad tai neatrodytu kaip reklama - sakau, kad naudoju Sanyo eneloop - ne sykio nepavede As to tikrai nepardavineju, bet man super
Tai planuojam vilnieciu myta? Aitvaru geriau nezadesiu, bet bus proga Sansarai beigi Bitei pastatyt zadeta vyna. Kulturine programa planuosiu atidziau
Labas, Livisa, lauksim Tavo sugautų akimirkų.
Ačiū, Grethenn
Ačiū, Grethenn
Atsiprašau, kad , bet ieškau pirkti knygos Fotografo ABC
Gal kas turit ir jau nebereikia
Gal kas turit ir jau nebereikia
BN, niu kita 6dieni (rugsejo 6 d.) man kriksto fotkinimas 13 val, bet po to laisva kazkur nuo 16 val. tikrai ir siaip man turbut geriausia butu si diena (busiu visiskai viena namie, galiu eit kur noriu ir daryt ka noriu ). 7dieni jau nelabai galesiu, nebent su vaiku 5dieni irgi nelabai. o visomis kitomis dienomis vakarais ar savaitgaliais ateinanciais dar laisva ir nieko nesuplanavus
Sansara, tai gal taip ir planuojam - kita sestadieni, rugsejo 6, 17:00 (na jei uztruktum). Pasistengsiu ispeti visus, gal kas prisijungs.
Sophi, turiu Tatjanos Kuzminos ir Jono Kuzmino "Fotografijos meno pradmenys" (vadovelis 11-12 klasei). Jei mestelsi man savo meila i AZ - ryt bandysiu surasti ir atsiusti. Man si knyga pasirode visai vertinga, kaip pradedanciam.
Sophi, turiu Tatjanos Kuzminos ir Jono Kuzmino "Fotografijos meno pradmenys" (vadovelis 11-12 klasei). Jei mestelsi man savo meila i AZ - ryt bandysiu surasti ir atsiusti. Man si knyga pasirode visai vertinga, kaip pradedanciam.
Sveiki,
Silwio, sveikinimai
Ir Degute sveikinu, smagus pripazinimas
Is nuotraukyciu, labiausiai pamenu Californiagirl plaukika (nu ir kaip galeciau pamirst ), labai patiko krosintas variantas. Papasakok, kaip krosinai, nes turiu viena kadra, kuriam labai tiktu tokia spalvine gama ir kontrastingumas, bet su action'ais neisgaunu norimo rezultato, dar ir padegina siek tiek, per daug rysku ir kontrastinga gaunasi.
Sansara, as kazka matyt praleidus busiu Ar tu fotkini pagal uzsakymus? Labai idomu butu pamatyt kaip sekasi, ir su kokiu objektyvu tvarkaisi baznycioj. Nes pries pora savaiciu turejau galimybe pafotkint pusbrolio vaiku krisktynas, bet susilaikiau, nes fotografu buvo daugiau nei proto ir visi kale blykstem i kakta per daug nesidrovedami, o man dar maziu reikejo tramdyt, kad nuo altoriaus nuliptu , tai fotikas ir pragulejo tasytej saugiai...
Beje, svajoju savo 50-uka pakeist/papildyt kokiu siek tiek "protingesniu" objektyvu, labiau universalesniu. Ir labai susizavejusi buvau 24-70/2,8 (tik jis nezmoniskai brangus). Bet ilgai ilgai taupant... Ar neteko su juo niekam fotkint?
O del mano fokuso/marokuso, vis tik vaikis matyt buvo prikises nagus ir siek pareguliaves AF nustatymus. Dabar kaip ir viskas sugrizo i savo vezes. Uch, o jau buvau issigandus
Silwio, sveikinimai
Ir Degute sveikinu, smagus pripazinimas
Is nuotraukyciu, labiausiai pamenu Californiagirl plaukika (nu ir kaip galeciau pamirst ), labai patiko krosintas variantas. Papasakok, kaip krosinai, nes turiu viena kadra, kuriam labai tiktu tokia spalvine gama ir kontrastingumas, bet su action'ais neisgaunu norimo rezultato, dar ir padegina siek tiek, per daug rysku ir kontrastinga gaunasi.
QUOTE(Sansara @ 2008 08 31, 12:23)
BN, niu kita 6dieni (rugsejo 6 d.) man kriksto fotkinimas 13 val,
Sansara, as kazka matyt praleidus busiu Ar tu fotkini pagal uzsakymus? Labai idomu butu pamatyt kaip sekasi, ir su kokiu objektyvu tvarkaisi baznycioj. Nes pries pora savaiciu turejau galimybe pafotkint pusbrolio vaiku krisktynas, bet susilaikiau, nes fotografu buvo daugiau nei proto ir visi kale blykstem i kakta per daug nesidrovedami, o man dar maziu reikejo tramdyt, kad nuo altoriaus nuliptu , tai fotikas ir pragulejo tasytej saugiai...
Beje, svajoju savo 50-uka pakeist/papildyt kokiu siek tiek "protingesniu" objektyvu, labiau universalesniu. Ir labai susizavejusi buvau 24-70/2,8 (tik jis nezmoniskai brangus). Bet ilgai ilgai taupant... Ar neteko su juo niekam fotkint?
O del mano fokuso/marokuso, vis tik vaikis matyt buvo prikises nagus ir siek pareguliaves AF nustatymus. Dabar kaip ir viskas sugrizo i savo vezes. Uch, o jau buvau issigandus
opa, nežinau, su kuo fotkini. aš žaidžiu su tokiu objektyvu sigmos, ant canon užsimovus. na nieko nieko. ypač po kitinio pasirodė super tiesa, svoris vargina. kai su juo fotografavau vestuves, po pusvalandžio ranka lyg gerai nutirpus buvo... bet, matyt, pripratimo ir treniruočių reikalas.
tai va, bent jau man patiko. nors dar labiau patiktų daugiau nei 70 (bet čia jau mano poreikiai)
tai va, bent jau man patiko. nors dar labiau patiktų daugiau nei 70 (bet čia jau mano poreikiai)
QUOTE(BN @ 2008 08 31, 12:36)
Ačiū, bet "Fotografijos meno pradmenis" ir pati turiu - man reikia visiškai nuo nulio. Sako, kad ta "Fotografo ABC" tam labai tinka
QUOTE(Sophi @ 2008 08 31, 15:22)
Ačiū, bet "Fotografijos meno pradmenis" ir pati turiu - man reikia visiškai nuo nulio. Sako, kad ta "Fotografo ABC" tam labai tinka
BN gal gali man i pasta imesti ta knyga? (raimoona@yahoo.com)