Įkraunama...
Įkraunama...

Legolendas

QUOTE(grange @ 2006 05 13, 21:20)
As legolende Anglijoje buvau, Windsore. Nu kazkas nerealaus... Kadangi vaikuciai (ne mano, kur priziurejau )  apsistojo ties vienu jiems patinkanciu objektu, tai visko pamatyti net ir nepavyko! bet ir vaikams ir teveliams yra i ka paziureti! man dideli ispudi paliko tie miestai is kaladeliu, taip pat trruakinuku patiko pasivazineti.. kitu, suaugusiuju atrakciju net nespejom isbandyti, nes vaikai per daug nuvarge buvo. o ir vykdomus sou verta pamatyt  thumbup.gif

patarciau vaziuoti per rudens atostogas.Zymiai maziau zmoniu.Per viena diena tada imanoma beveik visa legolanda apuzti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tea @ 2006 05 13, 21:16)
Aciu grange uz ispudzius,kaip tik liepos pab. skrendam su sunum i Londona ir musu planuose yra Windsor legolendas.

gaila, kad foto neturiu kompiuteryje, parodyciau ax.gif gal dar kol vaziuosit nuskanuosiu... biggrin.gif
tik vat tas malonumas taip nepigiai kainuoja sakyciau... unsure.gif nepamenu kiek vienkartinsi bilietas, bet kazkur apie 40 svaru teks pakloti, vaikui iki 7 metu lyg ir pigiau. Mano metinis bilietas kainavo 55 svarus doh.gif na apsimoka, jei zinai, kad atvaziusoi dar karta, gerai dar kad ne man reikejo moketi, butu buve gaila turbut blush2.gif bet uz tokias pramogas gal ir verta bigsmile.gif
QUOTE(Svaj-a @ 2006 05 14, 10:46)
patarciau vaziuoti per rudens atostogas.Zymiai maziau zmoniu.Per viena diena tada imanoma beveik visa legolanda apuzti  thumbup.gif

na tiesa, vasara daug zmoniu, mes pirma karta buvom spalio menesi, buvo lkabai silta, irgi pilna zmoniu, o antra karta net nebezinau ,kazkada pavasari...
Atsakyti
Legolanda ,tai kaip is to posakio,geriau 1k. pamatyti nei 1000k isgirsti...
Tikrai labai ispudingos parodos isstatytos is tu mazu lego kaladeliu.
Lego jau turi savo istorija,mes irgi jais zaideme...todel ir teveliu emocijos buna ne ka mazesnes uz vaiku.
Nuotrauku galite pasiziureti,ieje i ju puslapi.Vaizdziau nufotografuota.

I Danijos legolanda Bilund galima ir is Hamburgo,kaip dienos viesnage,suvazineti.Nera toli. Danija nera didele,galima ir prie S. juros palapiniu miestelyje isikurti.

Astriu pojuciu megejams biggrin.gif siulyciau Heide parka (Soltau) Lab. panasus 4k. metuose atvaziuoja i Hamburga fear.gif ,del sunaus tenka man aukotis .
Atsakyti
Nu nežianu kaip ten su voketija ir danija bet aš su savo vaiku buvau anglijos legolande. labai šaunus parkas.
Atsakyti
o sakykite, ar Danijos legolende pakanka vienos dienos atrakcijoms? Ar planuotis 2?
Atsakyti
Mums pakako vienos dienos. Nebent vaikai maži ir žingsneliai tada nedideli smile.gif Maniškės jau ne mažos buvo tai visur pabuvom thumbup.gif
Atsakyti
Dianela, o Lovenparke buvote salia Legolendo?
Atsakyti
Buvom tik Legolende, nesisupom tik tokiais laiveliais su propeleriais, eilė didelė buvo ten. Nors nuo kalniukų su mašina lėkėm thumbup.gif o ten statybos dar buvo, ko gero dabar daugiau visokių atrakcionų jau yra g.gif bet per dieną turėtumėt susisukti.
Kelios foto
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Sekančią dieną mes jau "Heidės" parke buvom, ir gerai kad po Legolendo, nes ten atrakcionai nepalyginti su juo, šiurpuliukai eina ax.gif
Atsakyti
Legolendas.. na, ten tiesiog gražus parkas pasižiūrėjimui, atrakcijų, sakykim, nėra biggrin.gif Aišku, geriau pasilankyti Heide ar Holivudo parke Vokietijoj smile.gif
Atsakyti
dvieju su trupuciu metu vaikas nebus per mazas? turiu minty ar atrakcionai yra ten maziukam ar dar kokius metelius palaukt?
Atsakyti
Sveiki kas gali plačiau oapasakot apie "Heidės" parka?
Atsakyti
Mes per šį savaitgalį sulakstėme į Daniją. Labai patiko Legolende. Sekančią dieną sužinojome, kad ten žuvo žmogus, atrodo, darbuotoja. O atrodė, kad ten ypatingai saugu. Dar aplankėme Givskud zoo (Loveparken). Vaikams labai patiko. Ir, labai gaila, nespėjome į eksperimentų parką Danfoss Universe - nulėkėme, bet iki darbo laiko pabaigos buvo likę 1,5 val., tai bilietų pardavėja nepatarė eiti, sakė, reikia 4-6 valandų apžiūrėjimui. Bet apie tvoras pasitrynėme, pastatai įspūdingi (nuo vieno nuolatos bėgo vanduo, ar bent jau taip iš tolo atrodė), aplinka nuostabi. Aš galvoju, kad Danijai reikia skirti bent jau savaitę, atrodo šalis nedidelė, bet labai daug visokių pramogų parkų.
Atsakyti