Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

as turejau pusantru metu aukletinius... tai kai juos pasieme kita mokytoja, pasijutau kitu zmogum - kiek rupesciu nukrito, pergyvenimu visokiu, net naktim nemiegodavau...
ne uz ka neimciau aukletiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 29, 18:36)
AS tai is goldu mokysiu. As tai turesiu 11okus ir 12okus guodzia kad tik profke ir ten ne stiprus susirinks. Dabar kaip tik 11okam temini plana rasau  lotuliukas.gif rasau kaip suprantu o pirmad paklausiu ar taip galima lotuliukas.gif

Gal galėtum atsiųsti pavyzdį, kaip turėtų atrodyti 11-okų teminis planas? Prašau 4u.gif
mano e-mail'as vilyteeester@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(vilyteee @ 2008 08 29, 18:29)
Gal galėtum mintim pasidalinti, nes aš tai kaip į vandenį įmesta ir net nežinau nuo ko pradėt, dirbsiu tik pirmi oficialiai metai, žadėjo tik antrokus, o dabar...kažkokia netvarka schmoll.gif

As irgi pirmus metus dirbsiu, birzelio pabaigoje tik diploma gavau mirksiukas.gif
As tai pasiemiau Gold ir ziurineju Unitus ir Rasaus pvz: Reading tas ir tas, Grammar: tas ir tas, pas man pavyzdi taip tai ir as taip darau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vilyteee @ 2008 08 29, 18:36)
Gal galėtum atsiųsti pavyzdį, kaip turėtų atrodyti 11-okų teminis planas? Prašau 4u.gif
mano e-mail'as vilyteeester@gmail.com

Kaip pasidarysiu atsiusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiksius @ 2008 08 29, 19:30)
as turejau pusantru metu aukletinius... tai kai juos pasieme kita mokytoja, pasijutau kitu zmogum - kiek rupesciu nukrito, pergyvenimu visokiu, net naktim nemiegodavau...
ne uz ka neimciau aukletiniu  smile.gif

Aš kai apie tuos auklėtinius sužinojau ir kuo toliau apie tai galvoju, tai man visai jau noras dingo dirbt mokytoja, toks jausmas užplūdo, kad šitas darbas vis dėlto ne man... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Herrera @ 2008 08 29, 20:44)
Aš kai apie tuos auklėtinius sužinojau ir kuo toliau apie tai galvoju, tai man visai jau noras dingo dirbt mokytoja, toks jausmas užplūdo, kad šitas darbas vis dėlto ne man... verysad.gif

Nepasiduok tokiom mintim ir taip iskart mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Herrera @ 2008 08 29, 21:44)

o gal pasitaikys labai saunus vaikai mirksiukas.gif tada bus va taip thumbup.gif
Atsakyti
Kas nors dar darot teminius planus ar as cia viena tokia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 29, 22:05)
Kas nors dar darot teminius planus ar as cia viena tokia  blink.gif

Darom darom smile.gif Man dar reik 3 pernykščius patobulinti, 2 naujus parašyti, nes nauji vadovėliai, dar būrelio programą, dar keletą modifikuotų, adaptuotų programų, dar klasės vadovo veiklos planą. Bet dabar yra savaitgalis, tai ir nesirūpinu, ateis darbo savaitė tada ir kibsiu į darbą. Aš noriu gyventi ir savo gyvenimą, o ne vien tik mokyklos. Vat taip. Plėšytis neverta, vis tiek nieks ačiū nepasakys.
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 29, 21:50)
Nepasiduok tokiom mintim ir taip iskart  mirksiukas.gif

Stengsiuosi, kiek galesiu.
Papildyta:
QUOTE(tiksius @ 2008 08 29, 21:58)
o gal pasitaikys labai saunus vaikai mirksiukas.gif  tada bus va taip  thumbup.gif

Dabar tik laikas parodys, kaip ten bus, ačiū jums už paguodą.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2008 08 29, 21:21)
Darom darom smile.gif Man dar reik 3 pernykščius patobulinti, 2 naujus parašyti, nes nauji vadovėliai, dar būrelio programą, dar keletą modifikuotų, adaptuotų programų, dar klasės vadovo veiklos planą. Bet dabar yra savaitgalis, tai ir nesirūpinu, ateis darbo savaitė tada ir kibsiu į darbą. Aš noriu gyventi ir savo gyvenimą, o ne vien tik mokyklos. Vat taip. Plėšytis neverta, vis tiek nieks ačiū nepasakys.

Tai kiek ten tu planu reikia blink.gif as tai turiu bendro pavyzdi modulio ir specialybes, tai bendro maza dalele 11okam padariau, planuoju pirmadieniu padaryt ir nesiu pavaduotojui parodyt. blush2.gif
Pas mane praeitu metu pvz 102 val tai ir man tiek daryt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 29, 22:40)
Tai kiek ten tu planu reikia  blink.gif  as tai turiu bendro pavyzdi modulio ir specialybes, tai bendro maza dalele 11okam padariau, planuoju pirmadieniu padaryt ir nesiu pavaduotojui parodyt.  blush2.gif
Pas mane praeitu metu pvz 102 val tai ir man tiek daryt? unsure.gif

lotuliukas.gif pas mane 9 teminiai planai klasems, o kur dar visokiems modifikuotiemsar adaptuotiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiksius @ 2008 08 29, 21:45)
lotuliukas.gif  pas mane 9 teminiai planai klasems, o kur dar visokiems modifikuotiemsar adaptuotiems  mirksiukas.gif

Tai cia kiekvienai klasei atsikiro reikia, man sake bendrai ir 11okam ir 12okam daryt ir pavyzdi taip g.gif Jaučiuos kaip pervazuota. unsure.gif
Atsakyti