Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(Pasaulė @ 2008 08 29, 16:19)
Bus linksma ir be kabučių! mirksiukas.gif

Tikiuosi blush2.gif
Atsakyti
O man tai bus išvis linksma, pasirodo ir auklėtinius turėsiu doh.gif doh.gif doh.gif ,apie tai tik šiandien sužinojau, ir dar penktokai, nu žodžiu, ir pamokų daug, nusišaut vietoj. Bandysiu, bet nežinau, ar ten ištempsiu...
Niekada dar neturėjau šito malonuo, o dabar gavau.
Atsakyti
QUOTE(Herrera @ 2008 08 29, 17:02)
O man tai bus išvis linksma, pasirodo ir  auklėtinius turėsiu doh.gif  doh.gif  doh.gif ,apie tai tik šiandien sužinojau, ir dar penktokai, nu žodžiu, ir pamokų daug, nusišaut vietoj. Bandysiu, bet nežinau, ar ten ištempsiu...
Niekada dar neturėjau šito malonuo, o dabar gavau.

As tai tokio malonumo negavau aciu dievui ir visiem sventiesiems lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, nusprendžiau, kad pagalbos galiu rasti tik čia. Šiais metais vietoj 10-okų gavau 9-okus ir 11-okus, gal galite patarti iš ko mokosi 11-okai?
Atsakyti
QUOTE(kamiila @ 2008 08 28, 17:17)
Sveikos, as norejau paklausti ka jus darote kai mokinys nepadoro namu darbu? Gal turit kokia sistema?

As tai taip: jei klaseje penki ir daugiau nepadaro namu d. tai is karto 2 i zurnala visiems penkiems. jei maziau nei penki - rasau minusa. trys minusai ir du. O atsiskaityti nereikalauju, nebent patys nori panaikinti minusa, bet tokiu neatsiranda, nes patys klausia "Kiek as turiu minusu?" biggrin.gif ir stengiasi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stazyte: 29 rugpjūčio 2008 - 17:45
QUOTE(vilyteee @ 2008 08 29, 17:24)
Sveikutės, nusprendžiau, kad pagalbos galiu rasti tik čia. Šiais metais vietoj 10-okų gavau 9-okus ir 11-okus, gal galite patarti iš ko mokosi 11-okai?

AS tai is goldu mokysiu. As tai turesiu 11okus ir 12okus guodzia kad tik profke ir ten ne stiprus susirinks. Dabar kaip tik 11okam temini plana rasau lotuliukas.gif rasau kaip suprantu o pirmad paklausiu ar taip galima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 08 28, 18:48)
Aš už vieną temą rašau vieną pažymį, t.y. panašiai kartą per mėnesį. Tą pažymį sudaro kalbėjimas, rašymas, žodžiai ir kontrolinis, pliusai ir minusai. Tai viską jie ir turi atsiskaityti iki to pažymio rašymo. Tai gali būti ir trys savaitės, ir trys dienos. O už kalbėjimą, jei per pamoką neatsiskaito, ir taip mažinu pažymį, ir liepiu ateiti per kokią nors pertrauką (ir tai tik jei laiko surandu), pamokos laiko nebeduodu gaišinti, nes kai buvo skirta, nepasinaudojo. Žodžiu, atsiskaityti jiems gaunasi taip sudėtinga, kad jie žūtbūt stengiasi tai padaryti tada, kai pasakoma.

pasakojimus privalo atsiskaityti. gali ir iki semestro galo. Rasto darbus privalo atsiskaityti per menesi. Jei neatsiskaito - 2 i zurnala.
Atsakyti
Sveikutės.
Šiandien pirma diena kaip buvau vėl darbe. Na, darbelio tai turėsiu sočiai ir dar truputį, nes pirmą kartą patapau klasės vadove, auklėsiu 10okus. Kad tik nedingtų noras mokyti pabuvus auklėtoja tos klasės.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2008 08 29, 17:58)
Sveikutės.
Šiandien pirma diena kaip buvau vėl darbe. Na, darbelio tai turėsiu sočiai ir dar truputį, nes pirmą kartą patapau klasės vadove, auklėsiu 10okus. Kad tik nedingtų noras mokyti pabuvus auklėtoja tos klasės.

Manai gali dingt noras? g.gif
Atsakyti
Iki šiol neturėjau auklėtinių ir džiagiausi dėl to. Matau, kaip dejuoja kitos auklėtojos.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2008 08 29, 18:22)
Iki šiol neturėjau auklėtinių ir džiagiausi dėl to. Matau, kaip dejuoja kitos auklėtojos.

Pas per posedi direktorius viena mokytoja ikalbinejo tapt aukletoja bet ji atsisake lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 29, 18:36)
AS tai is goldu mokysiu. As tai turesiu 11okus ir 12okus guodzia kad tik profke ir ten ne stiprus susirinks. Dabar kaip tik 11okam temini plana rasau  lotuliukas.gif rasau kaip suprantu o pirmad paklausiu ar taip galima lotuliukas.gif

Gal galėtum mintim pasidalinti, nes aš tai kaip į vandenį įmesta ir net nežinau nuo ko pradėt, dirbsiu tik pirmi oficialiai metai, žadėjo tik antrokus, o dabar...kažkokia netvarka schmoll.gif
Atsakyti