Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

As irgi tip manau, kad gali buti per mazai pazymiu
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 08 28, 20:12)
O kiek gaunasi pažymių per trimestrą? Nes aš irgi panašiai rašiau, man ir mokiniams taip labiau patinka bet gavau priekaištų kad per mažai parašau pažymių - nesvarbu kad vedu bendrą unsure.gif

Gaunasi apie 4-5. Bet jei rašyčiau kitaip, gautųsi apie 16-20. Tada jau per daug. taip ir pasakiau pavaduotojai. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 28, 19:55)
Tai ir rytoj dar i posedi eisi?  g.gif

neeee... ten direktoriu pasitarimas, paskui papasakos viska rugsejo pradzioj... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 08 28, 19:12)
O kiek gaunasi pažymių per trimestrą? Nes aš irgi panašiai rašiau, man ir mokiniams taip labiau patinka bet gavau priekaištų kad per mažai parašau pažymių - nesvarbu kad vedu bendrą unsure.gif

O kiek pazymiu turi but tiek trimestre tiek semestre nezinau kokie cia bus logiskai mastant turetu ir tas ir tas but. unsure.gif
Atsakyti
Dėl pažymių: man pačiai ta sistema, kad rašyt vieną pažymį už kelis atsiskaitymus patinka.... bigsmile.gif bet... mokykloj, kurioj mokosi mano dukra irgi taip rašo-kaupia balus... ir žinokit labai sunku suprast už ką gauna pažymį ir kiek gauna (kaip mama dabar sakau) sako:gavau 10 už žodžius, gavau 9 už dar kažką, o pažymių knygelėj 6, ar 7 unsure.gif slepia, nesisako.. va taip.... man, kaip mamai, geriau patiktų matyt daugiau pažymių, bent jau mažesnėse klasėse bigsmile.gif

tai aš dar mąstau kaip čia rašysiu tuos balus g.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2008 08 28, 21:16)
Dėl pažymių: man pačiai ta sistema, kad rašyt vieną pažymį už kelis atsiskaitymus patinka.... bigsmile.gif  bet... mokykloj, kurioj mokosi mano dukra irgi taip rašo-kaupia balus... ir žinokit labai sunku suprast už ką gauna pažymį ir kiek gauna (kaip mama dabar sakau) sako:gavau 10 už žodžius, gavau 9 už dar kažką, o pažymių knygelėj 6, ar 7  unsure.gif slepia, nesisako.. va taip.... man, kaip mamai, geriau patiktų matyt daugiau pažymių, bent jau mažesnėse klasėse  bigsmile.gif

tai aš dar mąstau kaip čia rašysiu tuos balus  g.gif

Tame irgi yra tiesos. Bet pas mane vyresniokai.
Ir aš nusprendžiau taip vertinti tada, kai paskelbė, kad pažymiai dienyne turi būti tik viename stulpelyje ir tik už kontrolinius darbus. O kalbėjimo ar rašymo, ar žodžių aš jų visų neturėdavau teisės versti atsiskaityti, bet dabar jie patys žino, kad turi, kitaip galutinis gausis mažas, nes už tai, ko neatsiskaitė, bus 0.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 08 28, 21:23)
Tame irgi yra tiesos. Bet pas mane vyresniokai.
Ir aš nusprendžiau taip vertinti tada, kai paskelbė, kad pažymiai dienyne turi būti tik viename stulpelyje ir tik už kontrolinius darbus. O kalbėjimo ar rašymo, ar žodžių aš jų visų neturėdavau teisės versti atsiskaityti, bet dabar jie patys žino, kad turi, kitaip galutinis gausis mažas, nes už tai, ko neatsiskaitė, bus 0.

žinoma, jei yra konkretūs reikalavimai, niekur nedingsi drinks_cheers.gif ir dar vyresni, protingesni (turėtų būt) bigsmile.gif
Atsakyti
idomu kokie pas mane bus protingumo g.gif
Atsakyti
tiesa, prisiminiau hihihi.gif ar kas nors vis tik gavo tuos nelemtus "Amberstar" sertifikatus?
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(tiksius @ 2008 08 29, 16:16)
tiesa, prisiminiau  hihihi.gif  ar kas nors vis tik gavo tuos nelemtus "Amberstar" sertifikatus?
hihihi.gif

negavom ir netikiu, kad gausim
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As jau po posedzio, klasr susitvarkiau, o buvo baisi, dabar jau parvykau namo, gavau teminiu planu pavydzius tai bandysiu kapstytis juose.
Ai siandien su buvusia mokytoja buvau susitikus tai pasnekejom, po to ateina vienas 12okas sako mokytoja as rugsejo 1d nebusiu, ji sako manes irgi nebus cia naujoji mokytoja, tas pasiziurejo kaip i ateive lotuliukas.gif
zodziu bus man linksma kabutese doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 29, 17:18)
Sveikos  4u.gif
As jau po posedzio, klasr susitvarkiau, o buvo baisi, dabar jau parvykau namo, gavau teminiu planu pavydzius tai bandysiu kapstytis juose.
Ai siandien su buvusia mokytoja buvau susitikus tai pasnekejom, po to ateina vienas 12okas sako mokytoja as rugsejo 1d nebusiu, ji sako manes irgi nebus cia naujoji mokytoja, tas pasiziurejo kaip i ateive  lotuliukas.gif
zodziu bus man linksma kabutese  doh.gif

Bus linksma ir be kabučių! mirksiukas.gif
Atsakyti