Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(bigfuciuke @ 2008 08 28, 08:56)
Ir man prireiks sekmes ax.gif Taip pat pirmus metus dirbsiu 4u.gif
Papildyta:

Ir pas mus siandien posedis smile.gif  O tu gal Vilniuj dirbi?

Taip dirbu Vilniuje. Musu mokykloje labai reikia anglu kalbos mokytojo. Darbas 5-8 klasese.
Atsakyti
[quote=tiksius,2008 08 28, 14:48]
[quote=Dinariuke,2008 08 28, 15:32]

as snd irgi buvau mokykloj... tai visos mokytojos sako -atsipalaiduok tu, kokie dar planai, kokie cia rupesciai..prasides rugsejis ir viska pasidarysi..tik liepe nuo pirmos dienos grieztai visus mokinius imti, kad ant sprando neuzsisestu.... o del egzaminu irgi visi tokie ramus, sako ko tu is anksto nervuojiesi..prasides rugsejis ir bus aisku - ar bus norinciu laikyt ta egzamina ar ne smile.gif
tai dabar sau patenkinta ir sedziu...dar sake duos formas teminiu planu, tai liepe neskubet.. tai ir neskubu
hihihi.gif
siaip buvo labai keista, visos mokytojos tik plepa, juokauja, nesinervina...
o anoj mokykloj tai mes ten visos ant blakstienu vaiksciodavom, istisai itampa, nervu proverziai..brrr
[/quote]
Del egzu tai man sake gali nesijaudint valstybinio tikrai niekas nelaikys, idomu is kur tokios zinios bet tiek to tai dabar porame sedziu ziuresim kas bus po posedzio, sake ryt geliu gausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 28, 15:58)
Tai ta mokytoja ir sako as klases nesuvaldau kur cia tu suvaldysi o dar atrodau sake kaip mokine tai pasijauciau gluseles vietoje  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif del isvaizdos tai ir man tos pacios problemos...nors kokios cia problemos smagu, kad jaunos thumbup.gif ...
lotuliukas.gif as pagal isvaizda tai 16-likine, turejau pernai desimtoke, kuri uz mane gerais penkiais metais atrode senesne lotuliukas.gif kartais taip noredavosi per danti patraukti, kad nors karta namie kauke paliktu lotuliukas.gif bet paskui dar juoku nesuprastu
Papildyta:
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 28, 16:01)
Del egzu tai man sake gali nesijaudint valstybinio tikrai niekas nelaikys, idomu is kur tokios zinios bet tiek to tai dabar porame sedziu ziuresim kas bus po posedzio, sake ryt geliu gausiu  lotuliukas.gif

biggrin.gif as jau snd gavau geliu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiksius @ 2008 08 28, 15:12)
lotuliukas.gif  del isvaizdos tai ir man tos pacios problemos...nors kokios cia problemos smagu, kad jaunos  thumbup.gif ...
lotuliukas.gif  as pagal isvaizda tai 16-likine, turejau pernai desimtoke, kuri uz mane gerais penkiais metais atrode senesne  lotuliukas.gif  kartais taip noredavosi per danti patraukti, kad nors karta namie kauke paliktu  lotuliukas.gif  bet paskui dar juoku nesuprastu
Papildyta:
biggrin.gif  as jau snd gavau geliu... mirksiukas.gif

tau gal siandien posedis buvo? g.gif
Atsakyti
Sveikos, as norejau paklausti ka jus darote kai mokinys nepadoro namu darbu? Gal turit kokia sistema?
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 28, 17:12)
tau gal siandien posedis buvo?  g.gif

smile.gif taip, pas mus snd buvo posedis,bet toks neilgas, nes tik rytoj bus direktoriu pasitarimas, tai praktiskai viskas tik ryt paaiskes... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamiila @ 2008 08 28, 17:17)
Sveikos, as norejau paklausti ka jus darote kai mokinys nepadoro namu darbu? Gal turit kokia sistema?

3 minusai be pateisinamos priezasties [ jei po ligos ar nebuvo pries tai, tai minuso nerasau]ir dvejetas, o jei per trimestra nei minuso - tai 10.[labai gerai, kai taisosi]
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 28, 15:58)
Tai ta mokytoja ir sako as klases nesuvaldau kur cia tu suvaldysi o dar atrodau sake kaip mokine tai pasijauciau gluseles vietoje  doh.gif  lotuliukas.gif

Na ką aš žinau, pas mus mokykloje irgi yra super patyrusių mokytojų, t.y. tokių, kurioms jau ir į pensiją laikas būtų, tai kartais kai pašneka apie kokią nors klasę, kurią ir aš turiu, tai nesupranti, ar čia tie patys vaikai, ar nelabai... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kamiila @ 2008 08 28, 17:17)

Rašau minusą, kurį jie per tam tikrą laiką turi atsiskaityti. Jei neatsiskaito, mažinu pažymį.
Atsakyti

Rašau minusą, kurį jie per tam tikrą laiką turi atsiskaityti. Jei neatsiskaito, mažinu pažymį.
[/quote]

O kiek laiko duodate atsiskaityti? Savaite, dvi ar ilgiau? O jeigu n.d. yra pasakojimas,tai kada jie taisosi ta minusa t.y. pradzioje pamokos are gale?
Atsakyti
QUOTE(kamiila @ 2008 08 28, 18:33)
O kiek laiko duodate atsiskaityti? Savaite, dvi ar ilgiau? O jeigu n.d. yra pasakojimas,tai kada jie taisosi ta minusa t.y. pradzioje pamokos are gale?

Aš už vieną temą rašau vieną pažymį, t.y. panašiai kartą per mėnesį. Tą pažymį sudaro kalbėjimas, rašymas, žodžiai ir kontrolinis, pliusai ir minusai. Tai viską jie ir turi atsiskaityti iki to pažymio rašymo. Tai gali būti ir trys savaitės, ir trys dienos. O už kalbėjimą, jei per pamoką neatsiskaito, ir taip mažinu pažymį, ir liepiu ateiti per kokią nors pertrauką (ir tai tik jei laiko surandu), pamokos laiko nebeduodu gaišinti, nes kai buvo skirta, nepasinaudojo. Žodžiu, atsiskaityti jiems gaunasi taip sudėtinga, kad jie žūtbūt stengiasi tai padaryti tada, kai pasakoma.
Atsakyti
QUOTE(tiksius @ 2008 08 28, 16:27)
smile.gif taip, pas mus snd buvo posedis,bet toks neilgas, nes tik rytoj bus direktoriu pasitarimas, tai praktiskai viskas tik ryt paaiskes... smile.gif

Tai ir rytoj dar i posedi eisi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 08 28, 18:48)
Aš už vieną temą rašau vieną pažymį, t.y. panašiai kartą per mėnesį. Tą pažymį sudaro kalbėjimas, rašymas, žodžiai ir kontrolinis, pliusai ir minusai. Tai viską jie ir turi atsiskaityti iki to pažymio rašymo. Tai gali būti ir trys savaitės, ir trys dienos. O už kalbėjimą, jei per pamoką neatsiskaito, ir taip mažinu pažymį, ir liepiu ateiti per kokią nors pertrauką (ir tai tik jei laiko surandu), pamokos laiko nebeduodu gaišinti, nes kai buvo skirta, nepasinaudojo. Žodžiu, atsiskaityti jiems gaunasi taip sudėtinga, kad jie žūtbūt stengiasi tai padaryti tada, kai pasakoma.

O kiek gaunasi pažymių per trimestrą? Nes aš irgi panašiai rašiau, man ir mokiniams taip labiau patinka bet gavau priekaištų kad per mažai parašau pažymių - nesvarbu kad vedu bendrą unsure.gif
Atsakyti