Na, va ir pas mus siandien posedis - žiūrėsim, ką pasakys
Labas rytas
Vos naujos temos nepražplinau
Tai, ką, su pirma darbo diena
Pas mus posėdis ryt, 15 val , nes vyks rajono pedagogų konferencija mūsų salėj
Labas rytas!
Beskaitant apie jusu nerima pradeti darbus, labai nustebau, kad baisiai bijot ar kazkaip nerimaujat pradeti vesti pamokas? Del ko cia taip?
TR mokslo metai del karsciu prasideda tik rugsejo 15d, bet as pradesiu dirbti jau pirmadieni, tai labai laukiu, nes atsibodo namie sedeti, tvarkytis ir valgi gaminti! Norisi veiklos!
Beskaitant apie jusu nerima pradeti darbus, labai nustebau, kad baisiai bijot ar kazkaip nerimaujat pradeti vesti pamokas? Del ko cia taip?
TR mokslo metai del karsciu prasideda tik rugsejo 15d, bet as pradesiu dirbti jau pirmadieni, tai labai laukiu, nes atsibodo namie sedeti, tvarkytis ir valgi gaminti! Norisi veiklos!
QUOTE(astorija @ 2008 08 27, 22:20)
Ačiū ir tau sėkmės. Ir Tiksiui, ir Dinariukei, ir visiems drebantiems prieš darbų pradžią
Ir man prireiks sekmes Taip pat pirmus metus dirbsiu
Papildyta:
QUOTE(dira @ 2008 08 28, 06:19)
Na, va ir pas mus siandien posedis - žiūrėsim, ką pasakys
Ir pas mus siandien posedis O tu gal Vilniuj dirbi?
QUOTE(tiksius @ 2008 08 28, 00:10)
o tu dirbsi paciam kaune ar rajone?
Aš dirbsiu pačiam Kaune, visai šalia namų. Jei įdomu, galiu tau į až. parašyt, kurioj mokykloj
QUOTE(Herrera @ 2008 08 28, 11:01)
Aš dirbsiu pačiam Kaune, visai šalia namų. Jei įdomu, galiu tau į až. parašyt, kurioj mokykloj
aha idomu... parasyk i az
Papildyta:
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 28, 11:19)
Sveikos As jau Birzuose ir su nerimu laukiu rytojaus posedzio
tai tu ir gyvensi tenai..taip?
radau gražius žodžius
"October's poplars are flaming torches lighting the way to winter."
- Nova Bair
"Autumn is a second spring when every leaf is a flower."
- Albert Camus
ieškau, mąstau ką į stendą dėt kol kas tik mintis apie kiekviną sezoną, mėn kažką dėt
Papildyta:
Ir dar radau, šitą tikrai dėsiu stendan
School,
Effort, and
Play.
Trying your best
Each hour of the day,
Making new friends,
Being good as you can
Exciting discoveries,
Reading books with a friend."
- Boni Fulgham
o čia puslapiukas iš kur ėmiau žodžius http://www.egreenway...nths/monsep.htm
"October's poplars are flaming torches lighting the way to winter."
- Nova Bair
"Autumn is a second spring when every leaf is a flower."
- Albert Camus
ieškau, mąstau ką į stendą dėt kol kas tik mintis apie kiekviną sezoną, mėn kažką dėt
Papildyta:
Ir dar radau, šitą tikrai dėsiu stendan
School,
Effort, and
Play.
Trying your best
Each hour of the day,
Making new friends,
Being good as you can
Exciting discoveries,
Reading books with a friend."
- Boni Fulgham
o čia puslapiukas iš kur ėmiau žodžius http://www.egreenway...nths/monsep.htm
QUOTE(tiksius @ 2008 08 28, 12:53)
Taip, juk atstumas apie 70km kasdien ne privazinesiu, o savaitgaliai gal grizinesiu dar neesu apsisprendus del to gal dar kai isivaziuosiu papildomu mokiniu atsiras.
Mano nuotaikos keiciasi laukiu nesulaukiu rugsejo ir darbu Kazin ar tai ne pries bloga. Siandien snekejau su dviem moteriskem tai sake kad mokiniu lygis bus silpnokas, norinciu mokytis taip pat, namu darbu galima neduot vistiek niekas nedarys, tokia cia politika. Ir sake kad kaip jaunai mokytojai tai visko ir kabinimu ir visko bus tik reikia atsilaikyt ir cia bus gera gyvenimo mokykla.
Dabar galvoju kaip su sasiuviniai, na tikiuosi ryt ta mokytoja ateis nes jai klausimu jau turiu
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 28, 15:32)
Siandien snekejau su dviem moteriskem tai sake kad mokiniu lygis bus silpnokas, norinciu mokytis taip pat, namu darbu galima neduot vistiek niekas nedarys, tokia cia politika. Ir sake kad kaip jaunai mokytojai tai visko ir kabinimu ir visko bus tik reikia atsilaikyt ir cia bus gera gyvenimo mokykla.
Kaip mane nervina tokios kalbos! Senos bobos nesusikalba su jaunimu ir tauzija po to nesąmones.
[quote=Dinariuke,2008 08 28, 15:32]
as snd irgi buvau mokykloj... tai visos mokytojos sako -atsipalaiduok tu, kokie dar planai, kokie cia rupesciai..prasides rugsejis ir viska pasidarysi..tik liepe nuo pirmos dienos grieztai visus mokinius imti, kad ant sprando neuzsisestu.... o del egzaminu irgi visi tokie ramus, sako ko tu is anksto nervuojiesi..prasides rugsejis ir bus aisku - ar bus norinciu laikyt ta egzamina ar ne
tai dabar sau patenkinta ir sedziu...dar sake duos formas teminiu planu, tai liepe neskubet.. tai ir neskubu
siaip buvo labai keista, visos mokytojos tik plepa, juokauja, nesinervina...
o anoj mokykloj tai mes ten visos ant blakstienu vaiksciodavom, istisai itampa, nervu proverziai..brrr
as snd irgi buvau mokykloj... tai visos mokytojos sako -atsipalaiduok tu, kokie dar planai, kokie cia rupesciai..prasides rugsejis ir viska pasidarysi..tik liepe nuo pirmos dienos grieztai visus mokinius imti, kad ant sprando neuzsisestu.... o del egzaminu irgi visi tokie ramus, sako ko tu is anksto nervuojiesi..prasides rugsejis ir bus aisku - ar bus norinciu laikyt ta egzamina ar ne
tai dabar sau patenkinta ir sedziu...dar sake duos formas teminiu planu, tai liepe neskubet.. tai ir neskubu
siaip buvo labai keista, visos mokytojos tik plepa, juokauja, nesinervina...
o anoj mokykloj tai mes ten visos ant blakstienu vaiksciodavom, istisai itampa, nervu proverziai..brrr
QUOTE(Pasaulė @ 2008 08 28, 14:45)
Kaip mane nervina tokios kalbos! Senos bobos nesusikalba su jaunimu ir tauzija po to nesąmones.
Tai ta mokytoja ir sako as klases nesuvaldau kur cia tu suvaldysi o dar atrodau sake kaip mokine tai pasijauciau gluseles vietoje