Tikrai, atostogos praejo labai greitai, atrodo savaite visa, o praejo kaip kelios dienos...Uztat Londona aplankiau, draugus, grizau atsigavusi, darbui nusiteikusi (tik ar ilgam idomu))
Zinok, as irgi pasikeiciau.Pradzioje buvau labai gera, bet ziuriu,kad niekas to nevertina, lipa ant galvos...Siemet tik pradejus dirbti, ivedziau grieztas taisykles, drausmes sasiuvini uzvedziau. Viskas pasiteisino Jei nenori,kad tau ant galvos uzliptu, reikia imtis priemoniu paciai.
QUOTE(Evute @ 2008 11 03, 12:21)
Zinok, as irgi pasikeiciau.Pradzioje buvau labai gera, bet ziuriu,kad niekas to nevertina, lipa ant galvos...Siemet tik pradejus dirbti, ivedziau grieztas taisykles, drausmes sasiuvini uzvedziau. Viskas pasiteisino Jei nenori,kad tau ant galvos uzliptu, reikia imtis priemoniu paciai.
nes kitaip ant galvos užlips ir ......
Man viena 9 klasė sako, kad aš jų nemyliu, o aš sakau, kad jūs manęs nemylit ir ignoruojat, kai pamokai 10 minučių ruošiatės
Tai dabar - jei jie nesiklauso ar replikuoja, tai aš nekreipdama dėmesio išdėstau temą ir po to sakau, kad mano laikas baigėsi, o dabar - jų eilė parodyti, ką išmoko.
Kartais suveikia Bet tik vieną tokią klasę ir turiu iš 8, o kiti - miela malonu dirbti
QUOTE(dira @ 2008 11 03, 11:53)
nes kitaip ant galvos užlips ir ......
Man viena 9 klasė sako, kad aš jų nemyliu, o aš sakau, kad jūs manęs nemylit ir ignoruojat, kai pamokai 10 minučių ruošiatės
Tai dabar - jei jie nesiklauso ar replikuoja, tai aš nekreipdama dėmesio išdėstau temą ir po to sakau, kad mano laikas baigėsi, o dabar - jų eilė parodyti, ką išmoko.
Kartais suveikia Bet tik vieną tokią klasę ir turiu iš 8, o kiti - miela malonu dirbti
man tai sakydavo, su jumis nedraugausim, o as- o ka mes draugaujam.
QUOTE(Evute @ 2008 11 03, 11:21)
Pas mane nera taip kad ant galvos liptu dar... bet as jauciu kad per gera esu pazymiu atzvilgiu, tad sioje srityje busiu grieztesne ir tik tie kurie rimtai mokysis gaus gerus pazymius, nors viena klase yra tai siaubas ir ryt bus 2pamoka jai
Kaip greit praėjo tos laisvos dienos, o aš ryt į darbelį nenoriu...
QUOTE(daite @ 2008 11 03, 17:25)
Kaip greit praėjo tos laisvos dienos, o aš ryt į darbelį nenoriu...
Nori pasakyt, kad pas jus profkeje atostogos buvo?
QUOTE(Dinariuke @ 2008 11 03, 17:38)
Nori pasakyt, kad pas jus profkeje atostogos buvo?
Nea, nebuvo. Kalbu apie savaitgalį ir šiandien.
QUOTE(daite @ 2008 11 03, 17:43)
Nea, nebuvo. Kalbu apie savaitgalį ir šiandien.
Aaaa, as pagalvojau, kad tik pas mus ju nebuvo
QUOTE(ievuze 2008 @ 2008 11 03, 18:14)
As ryt irgi nenoriu visai i darba tik vienas guodziantis dalykas, kad tik 4 pamokos ir tik i 3 reikia keltis, tai vis sis tas bet siaip antradieniai man viena is sunkiausiu dienu buna - dar kaip tik budejimo diena... fuj fuj...
Man viskas taip pat