Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

Sveikos, Pas maneė tai zurnale matosi is temu uz ka mokiniai pazymius gauna, o beto niekur nemaciau kad butu apacioje rasoma uz ka tas pazymis. bigsmile.gif
Atsakyti
Nu pas mus mokykloj nesu girdejus kad reiktu rasyti is ko tas pazymys, ar kad negali buti pavieniu pazymiu...

dar norejau paklausti vieno klausimo visu: ar jusu zurnale rasomos temos sutampa su is tikruju vedamu pamoku temomis?
Atsakyti
QUOTE(ievuze 2008 @ 2008 10 26, 19:19)
Nu pas mus mokykloj nesu girdejus kad reiktu rasyti is ko tas pazymys, ar kad negali buti pavieniu pazymiu...

dar norejau paklausti vieno klausimo visu: ar jusu zurnale rasomos temos sutampa  su is tikruju vedamu pamoku temomis?

Pas mane tai nesutampa, o kas del pavieniui pazymiu tai ju yra daug ir pas visas mokytojas mirksiukas.gif Bent kiek zurnalus kitu kolegiu varciau tai pas visas tai buvo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane dienyne iš turinio matyti, kada gauna pažymius už kontrolinius darbus (išmokus skyrių), savarankiškus darbus, rašto darbus (laiškai, rašinėliai) ir projektėlius. Prie viso to dar yra: kaupiamasis balas iš namų darbų, kaupiamasis balas iš skyriaus žodčių, apklausos raštu, atpasakojimai; pastarųjų iš turinio nesimato, už ką pažymys.

O dėl atnaujintų programų - reiks kaip reikiant paplušėti ruošiant teminius.
Atsakyti
Sveikutės anglistės! 4u.gif

Seniai čia buvau pas jus..., vis per tą mokytojos darbą nelieka laisvo laiko, turbūt aš kažkokia nenormali, neišeina man greitai pasiruošt pamokoms, o dar visokie taisymai ir t.t.
Ir išvis galiu pasakyti, kad šiemet man nepatinka dirbti mokytoja, jau einu į darbą kaip į kokią prievolę, nejaučiu pasitenkinimo. Sugadino mane darbas gimnazijoje, dabar patekau į paprastą, tai skirtumas akivaizdus. Čia klasėj gaudosi max. 4 mokiniai, o visi kiti - dundukai, kai ten būdavo gal tik tie 4 prasti mokiniai, o kiti - gerai mokantys.
Žodžiu, ir darbo sąlygos prastos, neturiu savo kabineto (nors ir turiu auklėjamą klasę), reikia raliuot iš vieno aukšto į kitą su visais daiktais ir magnetofonais, auklėtiniam davė kitos mokytojos kabinete kabintis striukes ir viskas, kas iš to.
Kartą teko vest pamoką tokiam kabinete, kur nebuvo nei vieno suolo, tik kėdės...

Grįžtu namo visai be energijos, nusitampius, išsisėmus, jaučiu, kad aš tik save eikvoju, daugiau nieko. Žinau, kad per daug stengiuosi dėl tų dundukų ir loderių, bet aš nemoku kitaip, turiu viską labai tiksliai ir aiškiai išaiškint, nemoku dirbti paviršutiniškai ir tai turbūt yra mano problema. Nežinau, ar šiuos metus sugebėsiu ištempt. verysad.gif Matyt, aš ne savo "rogėse".
Kaip tau, [B]Dinariuke, dar patinka šitas darbas?
Atsakyti
[quote=Herrera,2008 10 28, 23:03]
Sveikutės anglistės! 4u.gif

man tas pats smile.gif ruosies ruosies sedi per naktis, paskui ateini i pamoka ir suds gaunasi doh.gif sunkiausia siaip tiem kurie noretu mokytis, bet per kai kuriuos veikejus klaseje darbas neimanomas - vis dar nesuradau sprendimo kaip cia su jais susidorojus
hihihi.gif
mane tai labiausiai tempas isvargina, po pamoku i paskaitas, is paskaitu grizti apie 7... tada pamokoms ruostis, paskui paskaitoms geriausiu atveju antra atsiguli, septinta keliesi ir vel viskas is pradziu doh.gif
Atsakyti
Labas... nu as kartais galvodavau, kad pas mane viena gal mokykloj yra tokiu lodoriu ar klasiu kur tik kokie 4-5 motyvuoti.. smile.gif tokios pamokos taip issunkia, visai be nuotaikos kartais griztu unsure.gif toms pamokoms beveik niekada nesiruosiu... tikrai tusciai nesvaistau laiko... vadoveli vistiek vos ne mintinai zinau, pries pamoka perzvelgiu ir viskas... o jiems nelabai idomu kas per ta pamoka vyksta, susidomi kai ateje suzino kad kontrolinis, nors jis buna isaiskintas ir aptartas pries savaite biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos koleges 4u.gif
Pas mus atejo kvietimas dalyvautu oratoriu konkurse, bet nikeo tiksliau apie ji neparasyta. gal zinot kelintu klasiu mokinimas sis konkursas skirtas ir kokias uzduotis reikes atlikti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2008 10 29, 01:11)
mane tai labiausiai tempas isvargina, po pamoku i paskaitas, is paskaitu grizti apie 7... tada pamokoms ruostis, paskui paskaitoms geriausiu atveju antra atsiguli, septinta keliesi ir vel viskas is pradziu  doh.gif

įsivaizduoju, kaip sunku, jei man dar ir tai reikėtų daryt, tikrai nepajėgčiau, užjaučiu tave, kiek dar tau liko mokytis, gal jau šitie paskutiniai metai? Stiprybės ir dar kartą stiprybės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Herrera: 30 spalio 2008 - 10:18
QUOTE(Herrera @ 2008 10 30, 10:17)
įsivaizduoju, kaip sunku, jei man dar ir tai reikėtų daryt, tikrai nepajėgčiau, užjaučiu tave, kiek dar tau liko mokytis, gal jau šitie paskutiniai metai? Stiprybės ir dar kartą stiprybės...

taip, jau paskutiniai metai ... tik juos reikia kazkaip pratempti doh.gif neisivaizduojat kaip laukiu vasaros - tada jau visos kancios bus pasibaige bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, kaip išverstumėt: Konsultacija pagal poreikius. (turiu minty konsultacoją mokiniams)
Atsakyti
Ar gavo Kalbų Kengūros pažymėjimus tos mokyklos, kurios neatsiėmė per apdovanojimų šventę?
Aš šiandien neapsikentus pasiskambinau, per vargus susiradau pirmininkę ir pakėliau vėją... Žadėjo atsiųsti
Atsakyti