Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(tiksius @ 2008 10 25, 15:17)
4u.gif  labai labai aciu

nera uz ka, kad tik macytu mirksiukas.gif
o siaip gali ir "pagooglinti". Irasyk "tongue twisters" ir gal rasi ka smagaus.
ir toks pastebejimas.. pries duodama mokinukams, pati gerai prie tu drill'u prisesk, nes ne taip jau ir paprasta ten juos taisyklingai ir greitai istarti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bloga: 25 spalio 2008 - 15:43
QUOTE(bloga @ 2008 10 25, 16:36)
nera uz ka, kad tik macytu  mirksiukas.gif
o siaip gali ir "pagooglinti". Irasyk "tongue twisters" ir gal rasi ka smagaus.
ir toks pastebejimas.. pries duodama mokinukams, pati gerai prie tu drill'u prisesk, nes ne taip jau ir paprasta ten juos taisyklingai ir greitai istarti  ax.gif

aciu uz naudingus patarimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2008 10 24, 17:10)
Kažin kodėl ?

Pas mus mačiau vienos kolegės rašo ir net padeda parašą, kitos visai nieko nerašo.

Šiaip nieko ten nereikia rašyti, juk pamokos turinyje matosi, už ką pažymiai. O rašo, matyt, senu įpročiu, nes kai aš mokiausi mokykloje, rašydavo mokytojos.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 10 25, 21:07)
Šiaip nieko ten nereikia rašyti, juk pamokos turinyje matosi, už ką pažymiai. O rašo, matyt, senu įpročiu, nes kai aš mokiausi mokykloje, rašydavo mokytojos.

bet pavyzdziui pas mane tai nelabai matosi turinyje, na tiktai kad testo pazymys...o pvz namu darbu vertinimas pas mane kaupiamasis, tai jis neatsispindetu niekaip kitaip dienyne g.gif
arba as kazko nemoku ir nezinau kaip daryt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiksius: 25 spalio 2008 - 20:40
QUOTE(tiksius @ 2008 10 25, 21:39)
bet pavyzdziui pas mane tai nelabai matosi turinyje, na tiktai kad testo pazymys...o pvz namu darbu vertinimas pas mane kaupiamasis, tai jis neatsispindetu niekaip kitaip dienyne  g.gif
arba as kazko nemoku ir nezinau kaip daryt  blush2.gif

Na bet ar reikalauja pas jus valdžia rašyti ką nors apačioje? Nes pas mus, kai tikrina dienynus, nieko nesako, jei neparašyta. Ir, kiek žinau, neskalpuoja tų, kurie parašo.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 10 25, 21:47)
Na bet ar reikalauja pas jus valdžia rašyti ką nors apačioje? Nes pas mus, kai tikrina dienynus, nieko nesako, jei neparašyta. Ir, kiek žinau, neskalpuoja tų, kurie parašo.

aha pas mus liepe rasyti uz ka pazymiai jeigu jie surasyti i viena eilute...kai pavieniai pazymiai- nereikia... siaip ir kitu dalyku mokytojos raso (kaip tik praeita savaite perverciau zurnalus paziuret kaip kitos raso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiksius @ 2008 10 25, 22:03)
aha pas mus liepe rasyti uz ka pazymiai jeigu jie surasyti i viena eilute...kai pavieniai pazymiai- nereikia... siaip ir kitu dalyku mokytojos raso (kaip tik praeita savaite perverciau zurnalus paziuret kaip kitos raso ax.gif

O pas mus pavienių pažymių išvis neleidžia. doh.gif
Bet tada nėra problemos, jei kaupiamas pažymys už namų darbus, tai apačioje ir parašysi, kad už namus darbus.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 10 25, 22:08)
O pas mus pavienių pažymių išvis neleidžia. doh.gif
Bet tada nėra problemos, jei kaupiamas pažymys už namų darbus, tai apačioje ir parašysi, kad už namus darbus.

aha, as taip ir darau....
smile.gif as kazkaip net nebuciau pagalvojus kad negalima rasyt pavieniu pazymiu...na pastabu pavaduotoja nepasake kai ziurejo zurnalus, o ir kitos maciau raso pavienius pazymius..tai cia turbut nuo mokyklos priklauso - kokias taisykles nusistato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 10 25, 20:47)

Pas mus irgi reikalauja rasyti uz ka pazymiai.Pavieniu pazymiu skatina atsisakyti, man kartais dar ispuola ir tokiu parasyti, bet dauguma mokytoju (beveik visi) raso jau tik visiems i viena eilute smile.gif
Atsakyti

Pas mus kaip tik skatina pavienius, jiem nepatinkai, kai eilute pažymiai surašyti, atsieit per daug atsiskaitymų raštu, galvokit kitokias atsiskaitymo formas.

Beje, kaip atnaujintos programos? Nu jau bus ką veikt, kaip planus reiks perdaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2008 10 26, 06:37)
Pas mus kaip tik skatina pavienius, jiem nepatinkai, kai eilute pažymiai surašyti, atsieit per daug atsiskaitymų raštu, galvokit kitokias atsiskaitymo formas.

Beje, kaip atnaujintos programos? Nu jau bus ką veikt, kaip planus reiks perdaryt  doh.gif

As del tu pavieniu pazymiu...Bet gi nerasai vien uz rasto darbus tu pazymiu.As rasau uz monologus, dialogus, atpasakojima ir t.t. Tai nera vien pazymiai uz rasto darbus. Kiek zinau, jau penkti metai kai skatinama rasyti tik i eilute visus pazymius, jokiu pavieniu.As kai dirbu pagrindineje mokykloje ir seminaruose susitinku su gimnaziju mokytojais visi nustemba,kai pasakau,kad islenda ir pavieniu pazymiu rasyti.Sako negalima jokiu budu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute @ 2008 10 26, 10:52)
As del tu pavieniu pazymiu...Bet gi nerasai vien uz rasto darbus tu pazymiu.As rasau uz monologus, dialogus, atpasakojima ir t.t. Tai nera vien pazymiai uz rasto darbus. Kiek zinau, jau penkti metai kai skatinama rasyti tik i eilute visus pazymius, jokiu pavieniu.As kai dirbu pagrindineje mokykloje ir seminaruose susitinku su gimnaziju mokytojais visi nustemba,kai pasakau,kad islenda ir pavieniu pazymiu rasyti.Sako negalima jokiu budu g.gif

kikvienoj mokykloj vis kitaip turbūt
Atsakyti