Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

[/quote]
hihihi.gif kaip ten sakoma ir suo kariamas pripranta... hihihi.gif
[/quote]

Jo, teks pratintis prie karimo biggrin.gif
O kodėl iš praeitos mokyklos išėjai, juk išėjai, jei nepainioju? Pas mus tai mažino etatus ir teko išeit.
Atsakyti

O kodėl iš praeitos mokyklos išėjai, juk išėjai, jei nepainioju? Pas mus tai mažino etatus ir teko išeit.
[/quote]

na as pora metu ten turejau kelias kuno kulturos pamokas (kol mokiausi magistre), o pernai istojau persikvalifikuoti i anglu, ir ten kaip tik buvo isejus anglu mokytoja i dekretines, tai man dave pavaduot 12 anglu paamoku, dar turejau kelias kuno kulturos, galiausiai dar ikiso informatikos pamokas, nes nerado jokio mokytojo... tai plesiausi kaip turi but schmoll.gif
tik viena dalyka supratau - man anglu lengviau vesti nei kuno kulturos pamokas doh.gif ir kaip tik gretimoj mokykloj pasiule vien tik anglu pamokas... na as smarkiai masciau, bet galiausiai nusprendziau kad nera reikalo cia plesytis ir reikia pradet ko nors siekti pastovesnio rolleyes.gif
be to abejose mokyklose pati kazkada mokiausi lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
[quote=tiksius,2008 08 27, 20:50]
[/quote]

na as pora metu ten turejau kelias kuno kulturos pamokas (kol mokiausi magistre), o pernai istojau persikvalifikuoti i anglu, ir ten kaip tik buvo isejus anglu mokytoja i dekretines, tai man dave pavaduot 12 anglu paamoku, dar turejau kelias kuno kulturos, galiausiai dar ikiso informatikos pamokas, nes nerado jokio mokytojo... tai plesiausi kaip turi but schmoll.gif
tik viena dalyka supratau - man anglu lengviau vesti nei kuno kulturos pamokas doh.gif ir kaip tik gretimoj mokykloj pasiule vien tik anglu pamokas... na as smarkiai masciau, bet galiausiai nusprendziau kad nera reikalo cia plesytis ir reikia pradet ko nors siekti pastovesnio rolleyes.gif
[/quote]
Tai tu tik mokykloje mokiesi anglu ir dabar kiek persikvalifikuoji? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Herrera @ 2008 08 27, 21:26)
Aišku. Pasirodo, kad aš jau dirbsiu su 5, 6, 7 ir 10 klasėm. O poryt gal sakys, kad dar su kitom, nes žiūriu viskas ten pas juos keičiasi kasdien. Sėkmės tau.

Ačiū smile.gif ir tau sėkmės. Ir Tiksiui, ir Dinariukei, ir visiems drebantiems prieš darbų pradžią 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astorija @ 2008 08 27, 21:20)
Ačiū smile.gif ir tau sėkmės. Ir Tiksiui, ir Dinariukei, ir visiems drebantiems prieš darbų pradžią  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciukas, kas keisciausiai kad ir noriu kibt i darbus bet ir bijau verysad.gif
Atsakyti

[/quote]

dar aukstojoj mokiausi...
taip kad tu nepergyvenk del savo ziniu...cia man reikia pergyventi lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, labai gerai suprantu jūsų baimes ir jaudulį 4u.gif Viskas bus gerai, patikėkit 4u.gif

QUOTE(Koruklu @ 2008 08 27, 15:35)
Kitokia situacija yra privaciose mokyklose,

na labai išsamiai aprašei viską, buvo labai įdomu skaityt thumbup.gif o įspūdis toks, kad pas mus lengviau, nes kai mokiniams reikia rašyt pažymius už nieką doh.gif mūsų mokinių motyvacija nors pažymiais skatinama lotuliukas.gif Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astorija @ 2008 08 27, 22:20)
Ačiū smile.gif ir tau sėkmės. Ir Tiksiui, ir Dinariukei, ir visiems drebantiems prieš darbų pradžią  4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif labai labai dekui...
Atsakyti
[quote=tiksius,2008 08 27, 21:25]
[/quote]

dar aukstojoj mokiausi...
taip kad tu nepergyvenk del savo ziniu...cia man reikia pergyventi lotuliukas.gif
[/quote]
As tai ta ziniu stygiu is tikruju jauciu unsure.gif ir del to man baisiausia, o jei dar vaikai pasakys mums neidomu ir mes mokytis nenorim, cia gi profke unsure.gif
Atsakyti

As tai ta ziniu stygiu is tikruju jauciu unsure.gif ir del to man baisiausia, o jei dar vaikai pasakys mums neidomu ir mes mokytis nenorim, cia gi profke unsure.gif
[/quote]

as tai pernai puse velnio susitvarkiau...bet desciau tik 5,6,7 ir 10 klasese...buvo mazos klases...siemet bus zymiai didesnes klases doh.gif
tik tiek kad supratau kad nemoku truputi mazesniems aiskinti...siemet jau kitaip darysiu...nes budavo 5 klasej dar ir lietuviu reikedavo paaiskinti, kas tas prieveiksmis ir t.t. visko su tais vaikais buvo - ir pykomes ir dziaugemes..gal biski per griezta buvau... blush2.gif bet jie saunuoliai...susitvarke sauniai mirksiukas.gif
va del to biski pergyvenu pereidama i kita mokykla, nes cia kitoks biski kontingentas bus - sake visokiu bus doh.gif neliudna
Atsakyti
[/quote]

kaip tik gretimoj mokykloj pasiule vien tik anglu pamokas... na as smarkiai masciau, bet galiausiai nusprendziau kad nera reikalo cia plesytis ir reikia pradet ko nors siekti pastovesnio rolleyes.gif
[/quote]

Tai ir gerai padarei. Gal čia dabar aš į tavo vietą ateinu, kur tu išėjai... (klasės tokios pačios) rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Herrera,2008 08 28, 00:03]
[/quote]

Tai ir gerai padarei. Gal čia dabar aš į tavo vietą ateinu, kur tu išėjai... (klasės tokios pačios) rolleyes.gif
[/quote]

thumbup.gif tikrai?
Papildyta:
ax.gif deja..dabar perziurejau tavo senesnes zinutes...ko gero vis tik tu manes nekeiti...nes ten 24 pamoku nelabai zinau is kur israutu...o be to posedis buvo jau snd, kiek zinau 4u.gif
nu bet vis tiek smagu...o tu dirbsi paciam kaune ar rajone?
Atsakyti