Vau, kaip smagu kad čia anglistės bendrauna. Mergaitės, gal kuri turit minčių apie projektų rašymą ? Mums "nuleido" įsakymą parašyt iki lapkričio 1 projektą. Tai dabar raunuosi plaukus ir nieko nesugalvoju...Would you be so kind to help me?
ne projektai mums dabar rūpi. Lapkričio 17 dieną išorės auditas pradeda darbą Tai dabar visi stresuojam - kiek nervų ląstelių jis suvalgys Jau ketirtadienį prieš atostogas auditorius atvažiuoja į mokyklą pasikalbėti. Tai visi kaip ant adatų
ne projektai mums dabar rūpi.
Lapkričio 17 dieną išorės auditas pradeda darbą
Tai dabar visi stresuojam - kiek nervų ląstelių jis suvalgys
Jau ketirtadienį prieš atostogas auditorius atvažiuoja į mokyklą pasikalbėti. Tai visi kaip ant adatų
Na gi, na gi Kalbant apie audita, ka konkreciai ten daro, tikrina, i ka ziuri? Net neisivaizduoju, kas ir kaip ten buna... Tik pradejau dirbt, ir sast zinia-auditas Gal gali kas placiau apsviest mane, zalia
O as visai ne i tema dabar (blinkt blinkt) Niekaip nesigauna man ideti uzraso Mano nustatymuose noriu ideti liniuote, bet niekaip nemoku Gal pasakytumete kuri,kaip tai padaryti
O as visai ne i tema dabar (blinkt blinkt)
Niekaip nesigauna man ideti uzraso Mano nustatymuose noriu ideti liniuote, bet niekaip nemoku Gal pasakytumete kuri,kaip tai padaryti
kalbant apie auditus, tai jis pas mus turėjo būt lapkričio gale, bet nebus šiais metais . Metų pabaiga-pinigų stygius. Auditas atšauktas daugelyje mokyklų.