Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(jugeta @ 2008 10 16, 16:25)
prisiminiau lotuliukas.gif  siandien viena mokine man dave 19 metu lotuliukas.gif  nors man jau ne uz kalnu visi 25 doh.gif

Jau tikrai tiek daug apsiriko! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vau, kaip smagu kad čia anglistės bendrauna. Mergaitės, gal kuri turit minčių apie projektų rašymą ? Mums "nuleido" įsakymą parašyt iki lapkričio 1 projektą. Tai dabar raunuosi plaukus ir nieko nesugalvoju...Would you be so kind to help me? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilganosė: 16 spalio 2008 - 16:53
ne projektai mums dabar rūpi.
Lapkričio 17 dieną išorės auditas pradeda darbą doh.gif doh.gif doh.gif
Tai dabar visi stresuojam - kiek nervų ląstelių jis suvalgys doh.gif doh.gif doh.gif
Jau ketirtadienį prieš atostogas auditorius atvažiuoja į mokyklą pasikalbėti. Tai visi kaip ant adatų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2008 10 16, 18:05)
ne projektai mums dabar rūpi.
Lapkričio 17 dieną išorės auditas pradeda darbą doh.gif  doh.gif  doh.gif
Tai dabar visi stresuojam - kiek nervų ląstelių jis suvalgys doh.gif  doh.gif  doh.gif
Jau ketirtadienį prieš atostogas auditorius atvažiuoja į mokyklą pasikalbėti. Tai visi kaip ant adatų verysad.gif

Na gi, na gi ax.gif Kalbant apie audita, ka konkreciai ten daro, tikrina, i ka ziuri? Net neisivaizduoju, kas ir kaip ten buna... blush2.gif Tik pradejau dirbt, ir sast zinia-auditas doh.gif Gal gali kas placiau apsviest mane, zalia blush2.gif
Atsakyti
O as visai ne i tema dabar (blinkt blinkt) smile.gif
Niekaip nesigauna man ideti uzraso verysad.gif Mano nustatymuose noriu ideti liniuote, bet niekaip nemoku verysad.gif Gal pasakytumete kuri,kaip tai padaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute @ 2008 10 16, 19:52)
O as visai ne i tema dabar (blinkt blinkt) smile.gif
Niekaip nesigauna man ideti uzraso verysad.gif Mano nustatymuose noriu ideti liniuote, bet niekaip nemoku verysad.gif Gal pasakytumete kuri,kaip tai padaryti 4u.gif

Čia yra visokių paaiškinimų...
Atsakyti
Aciu Pasaule labai uz nuoroda!As vis neuzdedavau varneles, ant 'ijungti parasa' ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2008 10 16, 16:25)
prisiminiau lotuliukas.gif  siandien viena mokine man dave 19 metu lotuliukas.gif  nors man jau ne uz kalnu visi 25 doh.gif

Ir as prisiminiau, kad pradejus dirbti (buvau 24-eriu) valytojos man raktu nuo kabineto neduodavo-sako, mokiniams neturim teises duoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima @ 2008 10 16, 20:33)
Ir as prisiminiau, kad pradejus dirbti (buvau 24-eriu) valytojos man raktu nuo kabineto neduodavo-sako, mokiniams neturim teises duoti  tongue.gif

biggrin.gif smagu, kai pajaunina smile.gif as tai pasijuokiau siandien, kad busiu jauna pesininke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute @ 2008 10 16, 20:20)
Aciu Pasaule labai uz nuoroda!As vis neuzdedavau varneles, ant 'ijungti parasa' ax.gif

Tai ką, matau, reikia sveikinti! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 10 16, 19:54)
Tai ką, matau, reikia sveikinti! 4u.gif

Aciu! ax.gif smile.gif
Atsakyti

Labas rytas,

kalbant apie auditus, tai jis pas mus turėjo būt lapkričio gale, bet nebus šiais metais thumbup.gif. Metų pabaiga-pinigų stygius. Auditas atšauktas daugelyje mokyklų.
Atsakyti