Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

na jeigu jus gavote i mokykla kartu su diplomaIS TAI IR BUVO TIE PRIZAI, VADINASI, GALIM IR NEVAZIUOTI smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute @ 2008 10 12, 18:02)
Is tikruju,kai paklausai,kad visur situacija panasi,kraupu darosi....Kaip vaikams nedaeina,kad be anglu kalbos dabar ne zingsnio...Tiek pavyzdziu, visi lekia i uzsieni, uzdirba didelius pinigus..Kasd LT iesko darbo, velgi, visur reikia anglu kalbos...Kodel mokiniai vistiek jos nenori mokytis g.gif

Man vienas mokinys aiskino kad uzsienyje kitaip kalba nei per pamokas del to jis ir nesimoko o plius zino kad 4 vistiek parasysiu, idomu is kur jei as pati dar nezinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 10 13, 23:32)
Man vienas mokinys aiskino kad uzsienyje kitaip kalba nei per pamokas del to jis ir nesimoko o plius zino kad 4 vistiek parasysiu, idomu is kur jei as pati dar nezinau  lotuliukas.gif

Jie zino, kad bent mokyklose valdzia liepia mokytojams parasyti 4 doh.gif
Atsakyti
Ar gavote kas nors padėkas, diplomus paštu iš Kengūros? Mes kol kas ne. Gal sakau skambinti jiems, priminti, ką žadėjo.
Atsakyti
Nieko negavome mes schmoll.gif Situacija kaip su Amberstar.....Gal tikrai reikia jiems paskambinti?
Gule, jei skambinsi,parasyk,ka jie kalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute @ 2008 10 14, 12:37)
Nieko negavome mes schmoll.gif Situacija kaip su Amberstar.....Gal tikrai reikia jiems paskambinti?
Gule, jei skambinsi,parasyk,ka jie kalba 4u.gif

aha mes irgi siandien kalbejome kad reikia skambyti jiems ir prasyti kad atsiustu,.
Atsakyti
o kaip su "tavo zvilgnsiu?reikia paskambinti, kad atsiustu, gal zinot?
Atsakyti
QUOTE(ievuze 2008 @ 2008 10 14, 14:55)
o kaip su "tavo zvilgnsiu?reikia paskambinti, kad atsiustu, gal zinot?

tiesa pasakius, anai smetais kai dalyvavom mes ta as net buvau pamirsusi apie ta konkursa lotuliukas.gif kadangi viena mokine tedalyvavo.... pas mus nelabai aktyvus vaikai tera... tai vienu zodziu ateinu karta i mokykla, o direktorius iteikia dideli maisa su kazkokiom knygom ir diplomais ir paspaude ranka blink.gif tai is pradziu net nesuvokiau kas dedasi, po to tik perskaiciau kas kap lotuliukas.gif tai va- as niekam neskambinau...

man toptelejo mintis- gal kitu mokyklu mokytojai priglaude ta viena maiseli ir ji pristate i svietimo centra? g.gif g.gif nes kiek zinau direktosius is ten tuos prizus pasieme g.gif

kaip kitoms buvo? negi visos vaziavot atsiimti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2008 10 14, 10:54)
Ar gavote kas nors padėkas, diplomus paštu iš Kengūros? Mes kol kas ne. Gal sakau skambinti jiems, priminti, ką žadėjo.

Nieko dar negavom ir mes unsure.gif
Atsakyti
Laba diena. keliu i virsu tema, nes jau nebera 1 psl.
biggrin.gif
oj kaip jau laukiu atostogu..... savaitele dar padirbt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuze 2008 @ 2008 10 16, 15:35)
Laba diena. keliu i virsu tema, nes jau nebera 1 psl.
biggrin.gif
oj kaip jau laukiu atostogu..... savaitele dar padirbt  bigsmile.gif

Ir as labai laukiu wub.gif bigsmile.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif cool.gif
Atsakyti

prisiminiau lotuliukas.gif siandien viena mokine man dave 19 metu lotuliukas.gif nors man jau ne uz kalnu visi 25 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jugeta: 16 spalio 2008 - 15:31