Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(ievuze 2008 @ 2008 10 11, 21:04)
kai paskaitau jusu mintis apie mokytojavima ir pamoku vedima, net kazkaip lengviau pasidaro... ta prasme, kad ne pas mane viena tokios mintys.. vis dar tikiuosi ir as, kad iseis kazkaip juos labiau sudominti, kad tai ne butu vien laiko stumimas ir dirsciojimas i laikrodi, kad tos 45 min greiciau prabegtu  smile.gif  labai smagu, kai matai kad kazkam tikrai idomu, tikrai patinka..
o tie lodoriai kaip kazkas pavadina, ismusa is veziu visai  smile.gif  kartais iseini is ju pamokos, ir tiesiu taikymu norisi namo begti ir nebegrizti  verysad.gif  po to apsiramini, ir vel i pamokas - kitas..  unsure.gif

tikrai smagu matyti kai mokinukai dziaugias ir nori ta anglu mokytis... kazkuria diena pribegusi penktoke man koridoriuj pasake- "mokytoja, as dar papildomai parasiau daiktus, kuriuos matau savo kambaryje, nors ir neliepete smile.gif "

bet didzioji dauguma, tik nori prasedeti ir gauti ta katverta nieko nedarant.... verysad.gif o kur dar adaptuoti, kurie jaucias lyg ereliai, ir su savo durnu elgesiu, kartais net visiskai idiotisku, sugadina tavo geriausius ketinimus ir suknisa nuotaika.... kai va taip nutiko po kelinto karto, kai stengiausi ta pamoka padaryti idomia (ta prasme ne vie tik skaitymas ir rasymas ar kalbejimas, o ir kokiu nors dainu klausymas, ar kokio klipo perziura....) truko kantrybe ir man pagailo savo nervu, tad tokiomis idomiomis pamokomis as juo belepinu retai- tik per sventes... kai darbas ar taip ar taip jiems sunkiai sekas...

na, gal supratot ka norejau pasakyti rolleyes.gif
Atsakyti
Supratau.... o as turiu tokia klase, su kuria net kasetes negalim paklausyt verysad.gif nzn kaip toliau su jais bus.

dar vienas klausimukas jums..kaip jus jauciates eidamos i darba?ta prasme, nerimaujat del kitos dienos? gal stengiates atsiriboti ir tik dirbat savo darba? ypac tos kuriios dar nesenai pradejote dirbti.
Atsakyti
QUOTE(ievuze 2008 @ 2008 10 11, 21:39)
Supratau.... o as turiu tokia klase, su kuria net kasetes negalim paklausyt  verysad.gif  nzn kaip toliau su jais bus.

dar vienas klausimukas jums..kaip jus jauciates eidamos i darba?ta prasme, nerimaujat del kitos dienos? gal stengiates atsiriboti ir tik dirbat savo darba? ypac tos kuriios dar nesenai pradejote dirbti.

smile.gif as tai pakolkas einu tik kaip i darba...nes is tikruju jau pervargau...nuo rugsejo dar ne vienos nakties normaliai nemiegojau... o paskaitose jau kruvos skolu doh.gif
speju tik pamokoms pasiruosti, o mano pacios studijos labai jau i sona nusistume unsure.gif
apie kazka idomesnio net negalvoju, nes nesuspeciau... na kitais metais tikiuosi visiskai kitaip vesti pamokas...
siaip su didziausiu dziaugsmu einu pas 11okus, ten ne tik kad dauguma dirbantys ir kazka suprantantys lotuliukas.gif bet dar ir linksmi zmogeliukai...man paciai nuotaika praskaidrina
dar 9okai tikrai gerai dirbantys ir pradinukai lotuliukas.gif o visi kiti tai varge vargeli doh.gif
as jau kartais net nekreipiu demesio i tuos lodorius lotuliukas.gif (geras zodis), tik sunkiai gaunasi - vis tiek per nervus pagroja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2008 10 11, 20:24)
tikrai smagu matyti kai mokinukai dziaugias ir nori ta anglu mokytis... kazkuria diena pribegusi penktoke man koridoriuj pasake- "mokytoja, as dar papildomai parasiau daiktus, kuriuos matau savo kambaryje, nors ir neliepete smile.gif "

bet didzioji dauguma, tik nori prasedeti ir gauti ta katverta nieko nedarant....  verysad.gif  o kur dar adaptuoti, kurie jaucias lyg ereliai, ir su savo durnu elgesiu, kartais net visiskai idiotisku, sugadina tavo geriausius ketinimus ir suknisa nuotaika.... kai va taip  nutiko po kelinto karto, kai stengiausi ta pamoka padaryti idomia (ta prasme ne vie tik skaitymas ir rasymas ar kalbejimas, o ir kokiu nors dainu klausymas, ar kokio klipo perziura....) truko kantrybe ir man pagailo savo nervu, tad tokiomis idomiomis pamokomis as juo belepinu retai- tik per sventes... kai darbas ar taip ar taip jiems sunkiai sekas...

na, gal supratot ka norejau pasakyti  rolleyes.gif

Kokioje mokykloje tu dirbi, na ta prasme vidurineje ar gimnazijoje, nes as maniau kad tik profkese toks mokiniu poziuris i mokymasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 10 12, 11:59)
Kokioje mokykloje tu dirbi, na ta prasme vidurineje ar gimnazijoje, nes as maniau kad tik profkese toks mokiniu poziuris i mokymasi  unsure.gif

As pvz dirbu vidurineje mokykloje, ir pas mane tiek panasiu atveju kaip aprasyta: kiek sedinciu tik del 4-to, daugiau niekas neidomu. apie adaptuotus is viso nesneku. motyvuotu tikrai nedaug.
Atsakyti
pas mus vidurine mokykla, bet motyvuotu mokiniu tik 5, 6 klaseje sutiksi, kitiems " nusispjauti ant tos anglu kalbos", net ir 12...
Atsakyti
Is tikruju,kai paklausai,kad visur situacija panasi,kraupu darosi....Kaip vaikams nedaeina,kad be anglu kalbos dabar ne zingsnio...Tiek pavyzdziu, visi lekia i uzsieni, uzdirba didelius pinigus..Kasd LT iesko darbo, velgi, visur reikia anglu kalbos...Kodel mokiniai vistiek jos nenori mokytis g.gif
Atsakyti
O aš galvojau, kad čia tik kaimiečių toks požiūris į mokslą blink.gif verysad.gif Pasirodo visur tas pats... Aš net nebesivarginu galvot ką nors įfomaus jiems, vis tiek pasakys kam čia to reikia, nesąmonė ir t.t. geriau savo vaikučiams daugiau dėmesio skirti. Kuo jie kalti kad mama mokytoja? schmoll.gif
Atsakyti
cia tikrai tiesa, pernais prigalvodavau visokiu vyresniesiems uzduociu, kad tik butu idomu, nusivyliau, nieks neidomu ateina koja ant kojos, telefonas rankoje ir daryki ka nori..siemet stengiuosi tik del mazesniuju, o is dalies nera kalti ir vaikai, jei pareina namo, mato geriancius tevus, kai kurie neturi net kaip pamoku paruosti, tai tokius vaikus suprantu, o kiti patys nezino ko nori....ar zadate dalyvauti " Tavo zvilgsnis" konkurso apdovanojimuose?
Atsakyti
QUOTE(vaidile @ 2008 10 12, 21:28)
cia tikrai tiesa, pernais prigalvodavau visokiu vyresniesiems uzduociu, kad tik butu idomu, nusivyliau, nieks neidomu ateina koja ant kojos, telefonas rankoje ir daryki ka nori..siemet stengiuosi tik del mazesniuju, o is dalies nera kalti ir vaikai, jei pareina namo, mato geriancius tevus, kai kurie neturi net kaip pamoku paruosti, tai tokius vaikus suprantu, o kiti patys nezino ko nori....ar zadate dalyvauti " Tavo zvilgsnis" konkurso apdovanojimuose?

nea, nezadam, labai toli vaziuoti ir gautusi labai brangiai (maniskiai tik 4 telaimejo) g.gif o ir tiesa pasakius, man savo laiko gaila blush2.gif atsius tuos apdovanojimus i mokyklas, pernai mes gavom smile.gif o kaip kiti? zadat? smile.gif
Atsakyti
bet mano vaikai 7 laimejo ir labai jau nori prizu kokie jie bebutu, bet kiek zinau prizu neatsiuncia, nemanau kad ir mus isleis
Atsakyti
QUOTE(vaidile @ 2008 10 12, 23:53)
bet mano vaikai  7 laimejo ir labai jau nori prizu kokie jie bebutu, bet kiek zinau prizu neatsiuncia, nemanau kad ir mus isleis

neatsiuncia g.gif g.gif na mes pernai gavom diplomus... ir dar ten visokiu lipduku prie saldytuvo, puodeli , ir dar mokytojui knygu... tai as pamaniau, kad cia tie prizai, negi ne? g.gif ax.gif
Atsakyti