Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(Dinariuke @ 2008 10 09, 12:31)
Ta, kad yra klasese tokiu mokiniui kurie per pamoka cirka isdarineja, bet dabar jau ir bjauri pabunu  lotuliukas.gif

tai kad visur taip yra, ne tik profesinese, o ypac jei ateina naujas mokytojas, tai vyskta kova, kuris kuri nugales
Atsakyti
QUOTE(giedradi @ 2008 10 09, 16:16)
tai kad visur taip yra, ne tik profesinese, o ypac jei ateina naujas mokytojas, tai vyskta kova, kuris kuri nugales

aha, mokiniai ypac naujokus bando smile.gif teko ir man tos duonos paragauti smile.gif

Isivaizduokit: pamoka... sedi klaseje desimtokai, dirba ramai, vienas ne is sio ne is to garsiai pasiulo man: mokytoja, einam pasimylet doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif blink.gif blink.gif

gerai, kad as nepasimeciau ir is kato atsikirtau- negaliu, nes gali mane patraukti baudziamojon atsakomyben uz nepilnameciu tvirkinima biggrin.gif tada visa klase smagiai pasijuoke is savo klasioko, kad jis liko nusodintas, o sis nemane pasiduot lotuliukas.gif ir vel sako.... zinokit man ne 16 o 26 lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tada vel jam atsoviau- "tokiu atveju su tavim net prasidet nenoriu tokiu metu ir tik 10 klasej? man esi ne lygis" lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nuvilnijo dar viena juoko banga ir visi grizo prie savo darbu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jugeta: 09 spalio 2008 - 15:42
QUOTE(jugeta @ 2008 10 09, 16:27)
aha, mokiniai ypac naujokus bando smile.gif  teko ir man tos duonos paragauti smile.gif

Isivaizduokit: pamoka... sedi klaseje desimtokai, dirba ramai, vienas ne is sio ne is to garsiai pasiulo man: mokytoja, einam pasimylet doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  blink.gif  blink.gif

gerai, kad as nepasimeciau ir is kato atsikirtau- negaliu, nes gali mane patraukti baudziamojon atsakomyben uz nepilnameciu tvirkinima biggrin.gif  tada visa klase smagiai pasijuoke is savo klasioko, kad jis liko nusodintas, o sis nemane pasiduot lotuliukas.gif  ir vel sako.... zinokit man ne 16 o 26 lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

tada vel jam atsoviau- "tokiu atveju su tavim net prasidet nenoriu tokiu metu ir tik 10 klasej? man esi ne lygis" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nuvilnijo dar viena juoko banga ir visi grizo prie savo darbu smile.gif

lotuliukas.gif geras
Atsakyti
Mano viena kolege pasakojo, kad jai per pamoką vienas toks erelis ir pasiule tai padaryt, tai ji žiauriau atsove, sako parodyk su kuo mane pamylėsi, tai nuo to laiko niekas nebesiulo, o man tfu tfu tfu niekas dar to nesiule lotuliukas.gif
Na nežinau, mane kartais aplanko mintys kad nebemoku vest pamoku, mokiniam isaiskint teorijos, bet faktas kad is 15vaiku suprato 14 vaiku kaip sudarom present continuous o vienas ne tai pamokos gale jau perpykus sakau ka tau sunku isisavint I am having.... Tas sako a dabar supratau, aciu kad bent isaiskinot doh.gif blush2.gif
Atsakyti
O aš nežinau, ar moku mokyti... doh.gif Bet nėra ko norėt, kai esu žalia šioje srityje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2008 10 09, 20:09)
O aš nežinau, ar moku mokyti...  doh.gif Bet nėra ko norėt, kai esu žalia šioje srityje  verysad.gif

Kodel taip galvoji? Man tai kazkur dingo malonumas eit i pamokas, tuoj to net nebenoresiu, eisiu i darba is pareigos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 10 09, 20:10)
Mano viena kolege pasakojo, kad jai per pamoką vienas toks erelis ir pasiule tai padaryt, tai ji žiauriau atsove, sako parodyk su kuo mane pamylėsi, tai nuo to laiko niekas nebesiulo, o man tfu tfu tfu niekas dar to nesiule  lotuliukas.gif
Na nežinau, mane kartais  aplanko mintys kad nebemoku vest pamoku, mokiniam isaiskint teorijos, bet faktas kad is 15vaiku suprato 14 vaiku kaip sudarom present continuous o vienas ne tai pamokos gale jau perpykus sakau ka tau sunku isisavint I am having.... Tas sako a dabar supratau, aciu kad bent isaiskinot  doh.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kaip tiems mokiniams dėmesio trūksta tai siaubas...
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 10 10, 06:25)
Kodel taip galvoji? Man tai kazkur dingo malonumas eit i pamokas, tuoj to net nebenoresiu, eisiu i darba is pareigos. doh.gif

Tiesiog niūrios mintys kartais ima lankyti... doh.gif O Tave suprantu, kai reikia mokyt kurie jokios motyvacijos tam neturi...
Atsakyti
Oj, man daznai nebesinori eiti i tam tikras klases verysad.gif 10 meteje mokykloje vienintele astuntoku klase, kurie mokytis nori.Visos kitos klases jokios mokymosi motyvacijos neturi, o kai kurios klases is viso 0 verysad.gif Va su tokiom kai tenka dirbti, iseinu kaip sirse po pamokos.Nuotaika sugadina kelioms valandoms verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute @ 2008 10 11, 09:41)
Oj, man daznai nebesinori eiti i tam tikras klases verysad.gif 10 meteje mokykloje vienintele astuntoku klase, kurie mokytis nori.Visos kitos klases jokios mokymosi motyvacijos neturi, o kai kurios klases is viso 0 verysad.gif Va su tokiom kai tenka dirbti, iseinu kaip sirse po pamokos.Nuotaika sugadina kelioms valandoms verysad.gif

ir pas mane panasi situacija..... tik pas mane gal truputi daugiau yra kas nori mokytis, bet tie nenorintys visa pamokos eiga daznai sugadina ir sugeba pradanginti mano nuotaika visai dienai verysad.gif

bet kadangi sie metai man jau 3.. tai as po truputi uzsiauginu sarvus ir nebeimu taip giliia i sirdi .... nuo to tik man blogiau....

kaip mano kriksto mama sako- jei nenori jie, tai jiems ir per prievarata neikisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(stazyte @ 2008 10 10, 15:15)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kaip tiems mokiniams dėmesio trūksta tai siaubas...

Nerealiai truksta, penktadieni paskui kiekviena mokini laksciau net paskui tuos kurie nieko nedirbo, o po to atsidaro duris ir pavaduotojas sako cia dirba jauna tik baigusi anglu kalbos mokytoja, vos infarkto negavau blush2.gif Net kruptelejau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(daite @ 2008 10 10, 21:03)
Tiesiog niūrios mintys kartais ima lankyti...  doh.gif O Tave suprantu, kai reikia mokyt kurie jokios motyvacijos tam neturi...

Žinai, man irgi tokiu minciu buna, dabar vis mintys sukas ka cia padarius kad pamokos butu idomesnes, bet kai ateina 3lodoriai ir jas sugadina tai tada dziaugiuos kad is viso pamoka pravedu o ar idomiai ar ne jau nebesvarbu... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(jugeta @ 2008 10 11, 08:54)

kaip mano kriksto mama sako- jei nenori jie, tai jiems ir per prievarata neikisi g.gif

Man vyresnes koleges šia taisykle vis kala i galva, tik as dar negaliu persilauzti unsure.gif Norisi visus sudominti na bent pabandyti. unsure.gif
As dar dziaugiuosi kad kiekvienoje klaseje atsiranda bent po 5vaikus kurie arba dirba bent kokiu atveju arba nori mokytis. unsure.gif
Atsakyti
kai paskaitau jusu mintis apie mokytojavima ir pamoku vedima, net kazkaip lengviau pasidaro... ta prasme, kad ne pas mane viena tokios mintys.. vis dar tikiuosi ir as, kad iseis kazkaip juos labiau sudominti, kad tai ne butu vien laiko stumimas ir dirsciojimas i laikrodi, kad tos 45 min greiciau prabegtu smile.gif labai smagu, kai matai kad kazkam tikrai idomu, tikrai patinka..
o tie lodoriai kaip kazkas pavadina, ismusa is veziu visai smile.gif kartais iseini is ju pamokos, ir tiesiu taikymu norisi namo begti ir nebegrizti verysad.gif po to apsiramini, ir vel i pamokas - kitas.. unsure.gif
Atsakyti