Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

sveikutes,
Gal galit pametet 2007 valstybinio egzo atsakymus. pati turejau dabar staigiai prireike neberandu doh.gif stazyte@hotmail.com
Atsakyti
Pagaliau ir mus AMBERSTARAS apdovanojo diplomiukais. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Data - 2008-05-31
Atsakyti
o pas mus data 2008-05-20, bet kaip bebutu keista vaikai vel noriai dalyvauja ir gana daug.
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2008 10 07, 16:16)
Pagaliau ir mus AMBERSTARAS apdovanojo diplomiukais. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Data - 2008-05-31

Nu bet naglybes, reikia vardus patiems surasyti, jau kokie tinginiai.
Atsakyti
geras pas mus tai data 2008-05-..... kokia nori tokia isirasai doh.gif
Atsakyti
Pas mus irgi geguzes 20 lotuliukas.gif
Kaip bebutu,svarbu vaikai patenkinti dabar jau visai,o del dalyvavimo g.gif dalyvausim...jei tik jie taip nori smile.gif
Atsakyti
pas mus tik ant mokyklos sertifikato buvo data geguzes 20
tai as i kitus irgi surasiau ta pacia data...as tiesa pasakius pati jau neprisimenu kokia ten is tiesu ta data buvo, o dar kol susiradau sarasa kokie vaikai dalyvavo doh.gif
Atsakyti
Sveikos mokytojytes 4u.gif
As cia uzsukau pas jus, nes esu naujai iskepta anglu kalbos mokytoja, Pradedu dirbti uz keliu dienu ax.gif ir istikro streso pilnos kelnes. Turesiu 5, 7, 8, ir 9-okus, isviso 24 pamokos. 4u.gif
Ka galetumet pasakyti baisu mokykloje dabar su mokiniais ? Gal paguosit ar pagasdinsit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuse @ 2008 10 07, 19:17)
Sveikos mokytojytes 4u.gif
As cia uzsukau pas jus, nes esu naujai iskepta anglu kalbos mokytoja, Pradedu dirbti uz keliu dienu ax.gif  ir istikro streso pilnos kelnes. Turesiu 5, 7, 8, ir 9-okus, isviso 24 pamokos.  4u.gif
Ka galetumet pasakyti baisu mokykloje dabar su mokiniais ? Gal paguosit ar pagasdinsit? blush2.gif

As tik nuo rugsejo pradejau dirbti, ir dirbu profesineje mokykloje, maniau bus nerealiai baisu ir sunbku bet taip nera, minusas tas kad daznai pamokos nukencia, ir anksciau buvau megiamiausia mokytoja o dabar jau nebe nes reikalauju kad bent minimaliai per pamoka mokiniai dirbtu. Kol kas dziaugiuosi kad cia esu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 10 09, 10:02)
As tik nuo rugsejo pradejau dirbti, ir dirbu profesineje mokykloje, maniau bus nerealiai baisu ir sunbku bet taip nera, minusas tas kad daznai pamokos nukencia, ir anksciau buvau megiamiausia mokytoja o dabar jau nebe nes reikalauju kad bent minimaliai per pamoka mokiniai dirbtu. Kol kas dziaugiuosi kad cia esu  thumbup.gif

o kuria prasme pamokos nukencia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedradi @ 2008 10 09, 10:02)
o kuria prasme pamokos nukencia? g.gif

Ta, kad yra klasese tokiu mokiniui kurie per pamoka cirka isdarineja, bet dabar jau ir bjauri pabunu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 10 09, 12:31)
Ta, kad yra klasese tokiu mokiniui kurie per pamoka cirka isdarineja, bet dabar jau ir bjauri pabunu  lotuliukas.gif

tai vat per juos paskui nukencia tie kurie nori mokytis...
tokiu fruktu ir as turiu, ypac 6oj klasej, ten ju net 4 is 13 mokiniu - geriausia pamoka buna kai ju nera thumbup.gif tada visi dirba malonu ziuret...bet vienaip ar kitaip pas mane labai tinginiai mokiniai - cia matyt uzsilike nuo buvusios mokytojos...kiek girdejau retai ji kada mokykloj budavo - tai negali tai serga tai vel kas...pazymius rasydavo uz tai kad sedi pamokose...tai kai kurie megsta prikisti kad va "o ana mokytoja tai taip darydavo"
bet cia tik tie kurie nesimoko...siaip naivuoliai tie vaikai jei galvoja kad imsiu ir darysiu matai kaip kazkas kitas kazka dare lotuliukas.gif
stengiuosi perimti tik geraja patirti... mirksiukas.gif
turiu vienintele klase (be pradinuku) pas kuriuos su dziaugsmu einu i pamoka..tai 11okai. siaip labai linksma klase o dar ir dirbanti lotuliukas.gif net negaila ilgiau ruostis ju pamokai norisi kuo geriau viska pravesti, isaiskinkti , medziagos duoti...
pas 12okus nuejus tai su sienom pakalbu lotuliukas.gif arba buna pati paklausiu, pati atsakau doh.gif
vat toks tas gyvenimelis
Atsakyti