sveikutes,
Gal galit pametet 2007 valstybinio egzo atsakymus. pati turejau dabar staigiai prireike neberandu stazyte@hotmail.com
Pagaliau ir mus AMBERSTARAS apdovanojo diplomiukais. Data - 2008-05-31
o pas mus data 2008-05-20, bet kaip bebutu keista vaikai vel noriai dalyvauja ir gana daug.
QUOTE(dira @ 2008 10 07, 16:16)
Pagaliau ir mus AMBERSTARAS apdovanojo diplomiukais. Data - 2008-05-31
Nu bet naglybes, reikia vardus patiems surasyti, jau kokie tinginiai.
geras pas mus tai data 2008-05-..... kokia nori tokia isirasai
Pas mus irgi geguzes 20
Kaip bebutu,svarbu vaikai patenkinti dabar jau visai,o del dalyvavimo dalyvausim...jei tik jie taip nori
Kaip bebutu,svarbu vaikai patenkinti dabar jau visai,o del dalyvavimo dalyvausim...jei tik jie taip nori
pas mus tik ant mokyklos sertifikato buvo data geguzes 20
tai as i kitus irgi surasiau ta pacia data...as tiesa pasakius pati jau neprisimenu kokia ten is tiesu ta data buvo, o dar kol susiradau sarasa kokie vaikai dalyvavo
tai as i kitus irgi surasiau ta pacia data...as tiesa pasakius pati jau neprisimenu kokia ten is tiesu ta data buvo, o dar kol susiradau sarasa kokie vaikai dalyvavo
Sveikos mokytojytes
As cia uzsukau pas jus, nes esu naujai iskepta anglu kalbos mokytoja, Pradedu dirbti uz keliu dienu ir istikro streso pilnos kelnes. Turesiu 5, 7, 8, ir 9-okus, isviso 24 pamokos.
Ka galetumet pasakyti baisu mokykloje dabar su mokiniais ? Gal paguosit ar pagasdinsit?
As cia uzsukau pas jus, nes esu naujai iskepta anglu kalbos mokytoja, Pradedu dirbti uz keliu dienu ir istikro streso pilnos kelnes. Turesiu 5, 7, 8, ir 9-okus, isviso 24 pamokos.
Ka galetumet pasakyti baisu mokykloje dabar su mokiniais ? Gal paguosit ar pagasdinsit?
QUOTE(Vilmuse @ 2008 10 07, 19:17)
Sveikos mokytojytes
As tik nuo rugsejo pradejau dirbti, ir dirbu profesineje mokykloje, maniau bus nerealiai baisu ir sunbku bet taip nera, minusas tas kad daznai pamokos nukencia, ir anksciau buvau megiamiausia mokytoja o dabar jau nebe nes reikalauju kad bent minimaliai per pamoka mokiniai dirbtu. Kol kas dziaugiuosi kad cia esu
QUOTE(Dinariuke @ 2008 10 09, 10:02)
As tik nuo rugsejo pradejau dirbti, ir dirbu profesineje mokykloje, maniau bus nerealiai baisu ir sunbku bet taip nera, minusas tas kad daznai pamokos nukencia, ir anksciau buvau megiamiausia mokytoja o dabar jau nebe nes reikalauju kad bent minimaliai per pamoka mokiniai dirbtu. Kol kas dziaugiuosi kad cia esu
o kuria prasme pamokos nukencia?
QUOTE(giedradi @ 2008 10 09, 10:02)
o kuria prasme pamokos nukencia?
Ta, kad yra klasese tokiu mokiniui kurie per pamoka cirka isdarineja, bet dabar jau ir bjauri pabunu
QUOTE(Dinariuke @ 2008 10 09, 12:31)
Ta, kad yra klasese tokiu mokiniui kurie per pamoka cirka isdarineja, bet dabar jau ir bjauri pabunu
tai vat per juos paskui nukencia tie kurie nori mokytis...
tokiu fruktu ir as turiu, ypac 6oj klasej, ten ju net 4 is 13 mokiniu - geriausia pamoka buna kai ju nera tada visi dirba malonu ziuret...bet vienaip ar kitaip pas mane labai tinginiai mokiniai - cia matyt uzsilike nuo buvusios mokytojos...kiek girdejau retai ji kada mokykloj budavo - tai negali tai serga tai vel kas...pazymius rasydavo uz tai kad sedi pamokose...tai kai kurie megsta prikisti kad va "o ana mokytoja tai taip darydavo"
bet cia tik tie kurie nesimoko...siaip naivuoliai tie vaikai jei galvoja kad imsiu ir darysiu matai kaip kazkas kitas kazka dare
stengiuosi perimti tik geraja patirti...
turiu vienintele klase (be pradinuku) pas kuriuos su dziaugsmu einu i pamoka..tai 11okai. siaip labai linksma klase o dar ir dirbanti net negaila ilgiau ruostis ju pamokai norisi kuo geriau viska pravesti, isaiskinkti , medziagos duoti...
pas 12okus nuejus tai su sienom pakalbu arba buna pati paklausiu, pati atsakau
vat toks tas gyvenimelis