Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

Merginos, gal galėtumėte padėti? Nežinau, kur ieškoti tarimo taisyklių, nes kai kurie pas mane net skaityti nelabai temoka... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2008 10 01, 19:23)
Merginos, gal galėtumėte padėti? Nežinau, kur ieškoti tarimo taisyklių, nes kai kurie pas mane net skaityti nelabai temoka...  doh.gif

pavartyk žodynus, pvz lietuvių-anglų, pradžioje būna įvairių taisyklių, lentelių, ypač plonuose, senesniuose esu mačiusi .... School English 1, kiekvienoje temoje yra keleta skaitymo pvz...
Atsakyti
na,mergytes,ar teko kuriai nors dalyvaut ir organizuot tuos Comenius projektus.jei nesunku-pasakykit ar verta. as jau pasikartosiu,bet labai idomu suzinot jusu nuomone blush2.gif
Atsakyti
as gavau nuo amberstaru laiska, kad jie pakartotinai isiunte sertifikatus, ar kas nors gavote?man tai jau primena komedija lotuliukas.gif mes tai ir dabar negavome schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2008 10 01, 18:23)
Merginos, gal galėtumėte padėti? Nežinau, kur ieškoti tarimo taisyklių, nes kai kurie pas mane net skaityti nelabai temoka...  doh.gif

As tai galvoju hearway pronunciation kursa praeit su kai kuriom kalsem nes ju skaitymas tai baisus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(angliste @ 2008 10 01, 22:16)
as gavau nuo amberstaru laiska, kad jie pakartotinai isiunte sertifikatus, ar kas nors gavote?man tai jau primena komedija lotuliukas.gif mes tai ir dabar negavome schmoll.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 10 02, 08:02)
As tai galvoju hearway pronunciation kursa praeit su kai kuriom kalsem nes ju skaitymas tai baisus  unsure.gif

O kas tai yra? Pirmąkart girdžiu... unsure.gif

Beje, mielosios, su Tarptautine Mokytojų Diena visas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2008 10 01, 19:23)

yra vadovelis "Pronunciation in Use", ten apie visus garsus , intonacijas ir t.t. suskirstyta nedidelem pamokom, ir yra pratimai prie kiekvienos taisykles.
(knyga tokio principo kaip Murphy'io "Grammar in Use")
Atsakyti
Gal žinote - ar atsiųs Kengūros pažymėjimus, diplomus toms mokykloms, kurios nedalyvavo? Kažkaip prieš vaikus nefaina, niekas nieko nešneka
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2008 10 02, 16:20)
O kas tai yra? Pirmąkart girdžiu...  unsure.gif

Čia, spėju, turėta Headway omeny... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 10 02, 16:15)

aga, netaip suspaudziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 10 02, 17:15)

pasaule, tu dar dirbi ar jau atostogose?
Atsakyti