Merginos, gal galėtumėte padėti? Nežinau, kur ieškoti tarimo taisyklių, nes kai kurie pas mane net skaityti nelabai temoka...
QUOTE(daite @ 2008 10 01, 19:23)
Merginos, gal galėtumėte padėti? Nežinau, kur ieškoti tarimo taisyklių, nes kai kurie pas mane net skaityti nelabai temoka...
pavartyk žodynus, pvz lietuvių-anglų, pradžioje būna įvairių taisyklių, lentelių, ypač plonuose, senesniuose esu mačiusi .... School English 1, kiekvienoje temoje yra keleta skaitymo pvz...
QUOTE(daite @ 2008 10 01, 18:23)
As tai galvoju hearway pronunciation kursa praeit su kai kuriom kalsem nes ju skaitymas tai baisus
QUOTE(angliste @ 2008 10 01, 22:16)
as gavau nuo amberstaru laiska, kad jie pakartotinai isiunte sertifikatus, ar kas nors gavote?man tai jau primena komedija mes tai ir dabar negavome
QUOTE(Dinariuke @ 2008 10 02, 08:02)
As tai galvoju hearway pronunciation kursa praeit su kai kuriom kalsem nes ju skaitymas tai baisus
O kas tai yra? Pirmąkart girdžiu...
Beje, mielosios, su Tarptautine Mokytojų Diena visas.
QUOTE(daite @ 2008 10 01, 19:23)
yra vadovelis "Pronunciation in Use", ten apie visus garsus , intonacijas ir t.t. suskirstyta nedidelem pamokom, ir yra pratimai prie kiekvienos taisykles.
(knyga tokio principo kaip Murphy'io "Grammar in Use")
Gal žinote - ar atsiųs Kengūros pažymėjimus, diplomus toms mokykloms, kurios nedalyvavo? Kažkaip prieš vaikus nefaina, niekas nieko nešneka
QUOTE(daite @ 2008 10 02, 16:20)
Čia, spėju, turėta Headway omeny...
QUOTE(Pasaulė @ 2008 10 02, 16:15)
aga, netaip suspaudziau
QUOTE(Pasaulė @ 2008 10 02, 17:15)
pasaule, tu dar dirbi ar jau atostogose?