Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(tiksius @ 2008 09 28, 14:23)
prie kokio vertinimo budo priskirti zodziu rasyma...pvz per viena skyriu 3 kartus duodi parasyti zodzius ir parasai bendra pazymi...
na turbut prie kaupiamojo cia nelabai tinka.... diagnostinis irgi atkrenta...

As tai is triju atsiskaitymu viena i zurnala rasysiu, o pvz is vuienos temos mum neiseitu triju atsiskaitymu parasyt, su vienais 11okais kaip tik praejom viena tema ir zodzius tik viena karta rasem nes daugiau ir nebuvo ju. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 09 28, 15:32)
As tai is triju atsiskaitymu viena i zurnala rasysiu, o pvz is vuienos temos mum neiseitu triju atsiskaitymu parasyt, su vienais 11okais kaip tik praejom viena tema ir zodzius tik viena karta rasem nes daugiau ir nebuvo ju.  unsure.gif

tai as ne po daug duodu, tik patikrinimui kaip mokosi (11-12kl po 40 zodziu, mazesnem klasem po 30 - tegu ipranta mokytis lotuliukas.gif )

g.gif tik va man reikia kazkaip su tais vertinimo budais susitvarkyti

ai turbut paliksiu - neformalusis ir formalusis. i pastaraji tada viskas sueis kas pazymiu vertinama hihihi.gif ir bus rami galva
Atsakyti
QUOTE(tiksius @ 2008 09 28, 14:39)
tai as ne po daug duodu, tik patikrinimui kaip mokosi (11-12kl po 40 zodziu, mazesnem klasem po 30 - tegu ipranta mokytis  lotuliukas.gif )

g.gif tik va man reikia kazkaip su tais vertinimo budais susitvarkyti

ai turbut paliksiu - neformalusis ir formalusis. i pastaraji tada viskas sueis kas pazymiu vertinama  hihihi.gif  ir bus rami galva

Gerai kai pas tave mokos, pas mus nd duot negalima ir vien uz sedejima klaseje reikia 4isvest tai mane tai pjauna. Kiek tau pazimiu reikia pusmeciu, mum tai 6 o jau pas mane dbr po du turi visos klases. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 09 28, 16:23)
Gerai kai pas tave mokos, pas mus nd duot negalima ir vien uz sedejima klaseje reikia 4isvest tai mane tai pjauna. Kiek tau pazimiu reikia pusmeciu, mum tai 6 o jau pas mane dbr po du turi visos klases.  lotuliukas.gif

nzn kiek ten tu pazymiu turi but, bet pas mane nemazai gaunasi...ypac pacioj pradzioj..reikia gi griezta ranka parodyt hihihi.gif
siaip man 12okai pareiske kad buvusi mokytoja jiem 4 rasydavo vien uz tai kad sedi...
tai as pasakiau kad taip nebus dabar ir jau leidau pajusti hihihi.gif
as tai aisku suvokiu kad noriu nenoriu pusmeti turesiu isvest 4...reikes kazkaip suktis...bet dabar tegu pamato kad taip lengva nebus
ten su tais 12okais isvis kazkoks nesusipratimas...visi pasieme a lygiu, o ne bum bum
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiksius @ 2008 09 28, 15:35)
nzn kiek ten tu pazymiu turi but, bet pas mane nemazai gaunasi...ypac pacioj pradzioj..reikia gi griezta ranka parodyt  hihihi.gif
siaip man 12okai pareiske kad buvusi mokytoja jiem 4 rasydavo vien uz tai kad sedi...
tai as pasakiau kad taip nebus dabar ir jau leidau pajusti  hihihi.gif
as tai aisku suvokiu kad noriu nenoriu pusmeti turesiu isvest 4...reikes kazkaip suktis...bet dabar tegu pamato kad taip lengva nebus
ten su tais 12okais isvis kazkoks nesusipratimas...visi pasieme a lygiu, o ne bum bum
doh.gif

Pas mane tik 11okai pasieme alygi ir ju turi but apie 15 bet keleta sedi blygi nors yra alygio sarasuos ir dar tas vienas nieko nedaro o tik sedi tipo jam 4uztenka sakiau kad alygi tikrai 4 uz sedejima negaus reikes kita pamoka pasisneket. Ir is tu alygio turejom 3 pamokas buvo pasirode 5 mokiniai tai jie visai nieko lygio ir manau kitais metais laikys egza.
O 12okai tai kraupus vaizdelis, vienas pareiske kad laikys egza, tai sakau ateik i moduli mes ten kalbesim iskaitu temom bent jau pasirasys ir kazka tures ka pasneket, tai jis man pareiske as i moduli neuzsirases ir man nereikia, o dar pries kelias savaites dvejojo ar rinktis egza nes gali iskaitos neislaikyt, tai nezinau kas cia bus jauciu lieps 4 jam uz iskaita parasyt kad galetu egza laikyt. unsure.gif
Atsakyti
na del tos "ale iskaitos" viskas aisku. matyt ta, kurios tas vyrukas teiravosi irgi tiek teismane apie visa sita dalyka (ta prasme, perejima nuo vienos klb prie kitos).
tik dabar, kaip reiktu man suzinoti, ka tas 10 kl baiges mokinukas turi moketi? is kokiu (ir kokio lygio) vadoveliu mokote desimtokus? bent jau i kzk kad galeciau orientuotis blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bloga: 28 rugsėjo 2008 - 16:11
Due to the fact that the train had been late for more than 40 minutes, they arrived at the station far after the midnight. .....?
Atsakyti
QUOTE(smiilga @ 2008 09 28, 16:13)
Due to the fact that the train had been late for more than 40 minutes, they arrived at the station far after the midnight. .....?

kuom argumentuojat Past Perfect?
Atsakyti
QUOTE(bloga @ 2008 09 28, 16:10)
na del tos "ale iskaitos" viskas aisku. matyt ta, kurios tas vyrukas teiravosi irgi tiek teismane apie visa sita dalyka (ta prasme, perejima nuo vienos klb prie kitos).
tik dabar, kaip reiktu man suzinoti, ka tas 10 kl baiges mokinukas turi moketi? is kokiu (ir kokio lygio) vadoveliu mokote desimtokus? bent jau i kzk kad galeciau orientuotis blush-anim-cl.gif:

Lygis tai turetu but intermediate o gal ne linkes i upper intermediate. as su 10okais dirbsiu is opportunities ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 09 28, 14:32)
As tai is triju atsiskaitymu viena i zurnala rasysiu, o pvz is vuienos temos mum neiseitu triju atsiskaitymu parasyt, su vienais 11okais kaip tik praejom viena tema ir zodzius tik viena karta rasem nes daugiau ir nebuvo ju.  unsure.gif

O kaip Tu žodžius rašai? mirksiukas.gif Lietuviškas reikšmes sakai ir liepi angliškas parašyti?
Atsakyti
Aš tai ir vienaip ir kitaip duodu.
8-10 okai gauna 10 lietuviškų ir 10 angliškų žodžių. Diktuoju, o jie iš karto rašo, kad nenusirašytų. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2008 09 28, 16:54)
O kaip Tu žodžius rašai?  mirksiukas.gif Lietuviškas reikšmes sakai ir liepi angliškas parašyti?

Is tu zodziu kuriuos praeinam duodu 10 lietuviskai sakau o jie turi angliskai parasyt. Jei ten butu norinciu mokytis gal kitaip butu bet dauguma dziaugias kad 4 parasau doh.gif
Atsakyti