QUOTE(tiksius @ 2008 09 28, 15:35)
nzn kiek ten tu pazymiu turi but, bet pas mane nemazai gaunasi...ypac pacioj pradzioj..reikia gi griezta ranka parodyt
siaip man 12okai pareiske kad buvusi mokytoja jiem 4 rasydavo vien uz tai kad sedi...
tai as pasakiau kad taip nebus dabar ir jau leidau pajusti
as tai aisku suvokiu kad noriu nenoriu pusmeti turesiu isvest 4...reikes kazkaip suktis...bet dabar tegu pamato kad taip lengva nebus
ten su tais 12okais isvis kazkoks nesusipratimas...visi pasieme a lygiu, o ne bum bum
Pas mane tik 11okai pasieme alygi ir ju turi but apie 15 bet keleta sedi blygi nors yra alygio sarasuos ir dar tas vienas nieko nedaro o tik sedi tipo jam 4uztenka sakiau kad alygi tikrai 4 uz sedejima negaus reikes kita pamoka pasisneket. Ir is tu alygio turejom 3 pamokas buvo pasirode 5 mokiniai tai jie visai nieko lygio ir manau kitais metais laikys egza.
O 12okai tai kraupus vaizdelis, vienas pareiske kad laikys egza, tai sakau ateik i moduli mes ten kalbesim iskaitu temom bent jau pasirasys ir kazka tures ka pasneket, tai jis man pareiske as i moduli neuzsirases ir man nereikia, o dar pries kelias savaites dvejojo ar rinktis egza nes gali iskaitos neislaikyt, tai nezinau kas cia bus jauciu lieps 4 jam uz iskaita parasyt kad galetu egza laikyt.