Ne taip supratote. Norėčiau pažiūrėti teminį planą pagal School English 3 ar 2, kaip suplanuoja vadovėlio temos 3-ąją pamoką Language focus.
O teminiai tai, žinoma, turi būti lietuvių kalba, išskyrus temas.
merginos gal galite padeti, pati nelabai randu, turiu siemet anglu kalbos bureli 5- 6 klasems ir vaikai labai nori susirasineti laiskais su bendraamziais , gyvenanciais uzsienyje, gal kas padetu ir zino kokius tinklalapius kur butu galima rasti ju adresu. Is anksto aciu
QUOTE(vaidile @ 2008 09 21, 12:50)
merginos gal galite padeti, pati nelabai randu, turiu siemet anglu kalbos bureli 5- 6 klasems ir vaikai labai nori susirasineti laiskais su bendraamziais , gyvenanciais uzsienyje, gal kas padetu ir zino kokius tinklalapius kur butu galima rasti ju adresu. Is anksto aciu
Gal šis tiktų?
http://www.penfriends.com.au/webdate/
Ar gavote laiska dalyvave "Amberstar" konkurse? as gavau, kuriame jie raso, kad pakartinai kurios mokyklos negavo bus issiusti rugsejo 26 diena sertifikatai, na tikekimes dabar jie pasieks mus.
ACIU DAITE, UZ NUORODA, MANAU GAL RASIU SUSIRASINEJIMO VAIKAMS DRAUGU KITOSE SALYSE.
ACIU DAITE, UZ NUORODA, MANAU GAL RASIU SUSIRASINEJIMO VAIKAMS DRAUGU KITOSE SALYSE.
QUOTE(vaidile @ 2008 09 21, 20:30)
Ar gavote laiska dalyvave "Amberstar" konkurse? as gavau, kuriame jie raso, kad pakartinai kurios mokyklos negavo bus issiusti rugsejo 26 diena sertifikatai, na tikekimes dabar jie pasieks mus.
pasiziurejau pasta - na tikrai is amberstar laiskas yra...
nors ir pakeiciau mokymo istaiga - vis tiek laukiu as tu sertifikatu...
Gavau ir as emaila is Amberstar..Ziuresim,ar pasieks mus sertifikatai
Sveikutes, noriu jungtis i jusu buri. Nors kavlifikacija ne pedagogo pas mane, o filologo, bet destau uzsienio kalba kolegijos studentams. Ir turiu problemele su mokomosios medziagos paieska teisninkams. Studentu ziniu lygis gan menkas ir tai padeti tik sunkina. Renku tekstus is "Law Today" ir paprastinu juos bei kuriu uzduotis prie ju. Gal kuri is jusu taip pat desto teisininkams anglu k. ir turetu koki patarimuka ar galetu pasidalinti patirtimi?
QUOTE(bloga @ 2008 09 21, 21:47)
Sveikutes, noriu jungtis i jusu buri. Nors kavlifikacija ne pedagogo pas mane, o filologo, bet destau uzsienio kalba kolegijos studentams. Ir turiu problemele su mokomosios medziagos paieska teisninkams. Studentu ziniu lygis gan menkas ir tai padeti tik sunkina. Renku tekstus is "Law Today" ir paprastinu juos bei kuriu uzduotis prie ju. Gal kuri is jusu taip pat desto teisininkams anglu k. ir turetu koki patarimuka ar galetu pasidalinti patirtimi?
Kas tas LAW TODAY, galima butu smulkiau
Gal turit kokių pažįstamų ar pačios norėtumėt nuo gruodžio paimti 18 pamokėlių vienoje iš Vilniaus vidurinių? pagrindinis krūvis 8-ose klasėse ir viena penkta, berods. Jei domintų, rašykit až
QUOTE(Dinariuke @ 2008 09 22, 06:41)
Kas tas LAW TODAY, galima butu smulkiau
Richard Powell. Law Today. Oxford, 1996.
Sveikutes merginos As taip pat esu mokytoja anglu kalbos,,tik jau siuo metu nedirbu,nes nera lengva rasti darba Kreipiuosi i jus pagalbas,aisku ne del darbo,bet gal jusu tarpe yra baigusiu anglu kalbos filologija?Man sis pusmetis paskutinis ir labai reiktu patarimu bei pagalbos uz kuria atsiliginciau,o tiksliau reiktu siuolaikines lingvistikos krypciu santraukos,nes jau man sis disciplina pati nesupratatamiausia ir nekenciamiausia Is anksto aciu