Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(bigfuciuke @ 2008 09 14, 08:53)
Labas rytas koleges 4u.gif  As su prasymu pas jus, gal kas turit knygos "Skills for First Certicicate. Use of English" mokytojo knyga ar atsakymus? Zadu su ja per moduli 11-oku ir 12-oki dirbt, gavau knyga is mokyklos, ale nerasta nei mokytojo knygos, nei atsakymu... KazKaip nesinori kaskart praleist begale laiko sprendziant pratimus paciai verysad.gif
Buciau labai dekinga  ax.gif

Čia Longman leidyklos? Jei taip, tai aš turiu, tik kadang dabar viskas dėžėse pas mane, reiktų giliai knistis ir skenuoti. Bet jei iš niekur negausi, teks pasivarginti... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Gule @ 2008 09 14, 19:17)
Vadovėliai Opportunities sudayti 1,5 ar 2 mokslo metus mokytis ?

Jei turit tris savaitines pamokas, sėdėsit 2 metus.
Atsakyti
[quote=Pasaulė,2008 09 14, 21:32]
Čia Longman leidyklos? Jei taip, tai aš turiu, tik kadang dabar viskas dėžėse pas mane, reiktų giliai knistis ir skenuoti. Bet jei iš niekur negausi, teks pasivarginti... verysad.gif

Ne longmano, macmillano verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2008 09 14, 18:17)
Vadovėliai Opportunities sudayti 1,5 ar 2 mokslo metus mokytis ?

Man atrodo 2metams. As su 10okais turiu 110val tai lygiai puse knygos sudeliojau teminim plane. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2008 09 11, 23:08)
Merginos, nesumąstau, iš ko galima vesti papildomą pamoką (modulį, vienuoliktokams), pvz. iš kalbėjimo arba gramatikos?

as turiu moduli "snekamoji anglu kalba". labai pravercia ta valanda ruosiant mokinius iskaitai smile.gif
Papildyta:
tai negi nieks nevarot i utenos pramogu arena? g.gif mums dirikas ir autobusa uzsake - mat nemazai vaiku gaus prizinius diplomus thumbup.gif tai mes ir nesikuklinsim - butinai vaziuosim! juolab, kad ta diena nieko nebereikia galvoti kalbu dienos minejimui hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(angliste @ 2008 09 15, 18:46)
as turiu moduli "snekamoji anglu kalba". labai pravercia ta valanda ruosiant mokinius iskaitai smile.gif
Papildyta:
tai negi nieks nevarot i utenos pramogu arena? g.gif  mums dirikas ir autobusa uzsake - mat nemazai vaiku gaus prizinius diplomus thumbup.gif tai mes ir nesikuklinsim - butinai vaziuosim! juolab, kad ta diena nieko nebereikia galvoti kalbu dienos minejimui hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Pas mane irgi bus kalbėjimai nors ir iskaitos niekas tikriausiai nelaikys lotuliukas.gif Gal dar gramatika įjungsiu.
Atsakyti
visoms kalbu dienos minejimui turiu idomu zaidima, kuri sugalvojome pries keleta metu kartu su mokiniais. zaidimas vadinasi "lobis". zaidimo esme tokia: jame kvieciu dalyvauti 10 -12 klasiu moksleivius. 8 val. ryto kiekvienos klases seniunas gauna po voka su uzduotimi. ta uzduotis turi buti tokia, kad nurodytu kelia, kur rasti antra uzduociu voka. t.y. kryziazodis, puzzle, ar dar kas nors, kuri isprendus mokinys supranta, kur toliau ieskoti uzduoties. stai vienas is pvz. - sudarykite kryziazodi, kurio key word butu toks daiktas, kuri reikia atnesti pvz. matematikos mokytojai, kuri jau turi mano paruostas antro turo uzduotis. antroji uzduotis pvz. praso padeklamuoti angliska eilerasti pradiniu klasiu mokytojai, kuri jau turi 3 lygio uzduoti(zinoma, nieks nepasako, kas toji pradiniu kl. mok. ) reiktu pamatyti, kaip jie deklamuoja tuos eilerascius mokytojoms, kol randa ta tikraja, turincia uzduotis) lotuliukas.gif na, ir taip toliau... viskas priklauso nuo jusu fantazijos. lygiai taip pat kaip ir lobis - tai gali buti bet kas, nuo suvenyru iki pvz. namu darbu neuzdavimo visa savaite, ar pan. tikiuosi jums patiks ir pabandysite - patikekite, vaiku azartas nerealus. ta zaidima jau zaidziame 4 metai, o susidomejimas neisnyksta!
Atsakyti
QUOTE(angliste @ 2008 09 15, 20:06)
visoms kalbu dienos minejimui turiu idomu zaidima, kuri sugalvojome pries keleta metu kartu su mokiniais. zaidimas vadinasi "lobis". zaidimo esme tokia: jame kvieciu dalyvauti 10 -12 klasiu moksleivius. 8 val. ryto kiekvienos klases seniunas gauna po voka su uzduotimi. ta uzduotis turi buti tokia, kad nurodytu kelia, kur rasti antra uzduociu voka. t.y. kryziazodis, puzzle, ar dar kas nors, kuri isprendus mokinys supranta, kur toliau ieskoti uzduoties. stai vienas is pvz. - sudarykite kryziazodi, kurio key word butu toks daiktas, kuri reikia atnesti pvz. matematikos mokytojai, kuri jau turi mano paruostas antro turo uzduotis. antroji uzduotis pvz. praso padeklamuoti angliska eilerasti pradiniu klasiu mokytojai, kuri jau turi 3 lygio uzduoti(zinoma, nieks nepasako, kas toji pradiniu kl. mok. ) reiktu pamatyti, kaip jie deklamuoja tuos eilerascius mokytojoms, kol randa ta tikraja, turincia uzduotis) lotuliukas.gif na, ir taip toliau... viskas priklauso nuo jusu fantazijos. lygiai taip pat kaip ir lobis - tai gali buti bet kas, nuo suvenyru iki pvz. namu darbu neuzdavimo visa savaite, ar pan. tikiuosi jums patiks ir pabandysite - patikekite, vaiku azartas nerealus. ta zaidima jau zaidziame 4 metai, o susidomejimas neisnyksta!

vau thumbup.gif thumbup.gif tikrai saunus zaidmelis, reikes kada nors isbandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angliste @ 2008 09 15, 20:06)
visoms kalbu dienos minejimui turiu idomu zaidima, kuri sugalvojome pries keleta

Tai gal ir uzuotis turi kur, ar plana, nes man su uzduociu kurimu tai gana prastai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2008 09 15, 19:32)
Tai gal ir uzuotis turi kur, ar plana, nes man su uzduociu kurimu tai gana prastai  blush2.gif

O maniškiams jos neįdomios, tai ir nevargstu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 09 14, 16:13)
Nebent kita savaitgali kai grisiu namo nes cia neturiu tokio rojaus, tai tu man parasyk temas kurias paemei as jas tau nuskanuociau.

Ai visgi as taves gal taip nevarginsiu. Aciu uz pagalba. Nemazai man tu topiku is ten reikia, gal tiesiog nusipirksiu ta nmokytojo knyga g.gif
Papildyta:
Sveikos smile.gif Noriu paklaust anglisciu, dirbanciu su 11-12 klase. tarkim kai buna knygoj gramatika, mokinimas buna nurodyta naudotios grammar reference. tai kaip jus ta gramatika aiskinat mokiniams? Nes ten viskas jau kaip ir kartojimas gaunas, ant lentos turbut visko rasyt nebereikia ax.gif Neismanau kaip ta gramatika pakartot, ar tik paskaityt, ar ka daryt? g.gif
Jau pradedu abejot ar vertejo man eiti dirbti i mokykla... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bigfuciuke @ 2008 09 16, 17:57)
Sveikos smile.gif Noriu paklaust anglisciu, dirbanciu su 11-12 klase. tarkim kai buna knygoj gramatika, mokinimas buna nurodyta naudotios grammar reference. tai kaip jus ta gramatika aiskinat mokiniams? Nes ten viskas jau kaip ir kartojimas gaunas, ant lentos turbut visko rasyt nebereikia ax.gif Neismanau kaip ta gramatika pakartot, ar tik paskaityt, ar ka daryt? g.gif
Jau pradedu abejot ar vertejo man eiti dirbti i mokykla... verysad.gif

Na mes su mokiniais skaitom grammar reference kartu ir aiškinamės. Jei kas nors dar lieka neaišku, paaiškinu lentoje. Na, kartais matau, kad aš pati paprasčiau jiems galiu išaiškinti, tada taip ir darau. ax.gif
Ir daugiau optimizmo! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulė: 16 rugsėjo 2008 - 17:07
QUOTE(Pasaulė @ 2008 09 16, 18:07)
Na mes su mokiniais skaitom grammar reference kartu ir aiškinamės. Jei kas nors dar lieka neaišku, paaiškinu lentoje. Na, kartais matau, kad aš pati paprasčiau jiems galiu išaiškinti, tada taip ir darau. ax.gif
Ir daugiau optimizmo! 4u.gif

Dekui tau 4u.gif I r taip pat dariau, vadinas teisingai.
Ai kazkaip siandien blogos mintys kankina verysad.gif Bet reikia vyti js salin ir labiau savim pasitiket ax.gif
Atsakyti