Evute, prasom
del jungimo, siandien man paaiskino, kad jei krepselyje uzteks lesu, anglu 5 ir 6 padarys atskirai.... Motyvavau tuo, ka silpni 5 atejo i mokykla, kai kuries net normaliai skaityti nemoka, nors mokes nuo 3 klases... Tai vis dar sprendzia...
Na, o jei nutiktu kad vis delto paliks jungtas klases, tai nusispjausiu ir dirbsiu kaip iseina... gi ne as tokias reformas darau, o musu valdzia prigalvoja taip.... Reikia tik pasistengt neimti visko giliai i sirdi... Gal kas turit patarimu , kaip ismokti taip daryti?
QUOTE(Dinariuke @ 2008 09 07, 17:47)
Man tai niekas nieko nesake, gal kas turi pavyzdi adaptuoto plano
Adaptuotų ir modifikuotų programų formas duoda mokykla (pavaduotoja atsakinga už ugdymą).
Ar matėt kengūros naujienas? My Webpage
kažkaip nelabai patiko - važiuoti į uteną. Jau taip ir įsivaizduoju, kaip dirikas duoda autobusą ir skiria lėšų kelionei
Tikėkimės, kad diplomus ir padėkas atsiųs į mokyklas
kažkaip nelabai patiko - važiuoti į uteną. Jau taip ir įsivaizduoju, kaip dirikas duoda autobusą ir skiria lėšų kelionei
Idomu kada bus kokiu nors naujienu apie "tavo zvilgsnis"?
QUOTE(TaGre @ 2008 09 08, 18:46)
Ar matėt kengūros naujienas? My Webpage
Tai kad ne Utenoje, o į Utenos pramogų areną Vilniuje.
Bet vis tiek nesąmonė. Mano vaikų jau tikrai ten niekas nenuves, nes aš atostogauju...
geriau sakykit kada bus ziniu apie Amberstar, siemet vel kvies dalyvauti..tik idomu kai nuvyle vaikus pazadais, kas nores dalyvauti?
QUOTE(Gule @ 2008 09 08, 15:14)
Adaptuotų ir modifikuotų programų formas duoda mokykla (pavaduotoja atsakinga už ugdymą).
Nieko jis man nei dave nei sake, ryt turesiu visas 8 pamokas vienintele is mokytoju tai jauciu ryt busiu kaip lavoniuke
QUOTE(Dinariuke @ 2008 09 08, 20:19)
Nieko jis man nei dave nei sake, ryt turesiu visas 8 pamokas vienintele is mokytoju tai jauciu ryt busiu kaip lavoniuke
uzuojauta...
as dabar truputi kaip ir persalus, tai man ir 5 pamokas kancia pravesti
Esu šian pikta kaip širšė-sužinojom,kad atmetė mūsų prašymą dėl išorinio audito atidėjimo. Gal galit parašyt pas ką tikrino, kaip ten veiksmas vyksta.
Gal kuri turite koki lengvesni eilerastuka kalbu dienai?Reikia vaikus paruosti, nelabai turiu minciu Sakau eilerasti kas nors padeklamuos, kiti gal kokia dainele padainuos...Tik vat nerandu grazaus ir nesunkaus eilerastuko...Jei kas turite,gal parasytumete
QUOTE(rutulux @ 2008 09 09, 14:48)
Esu šian pikta kaip širšė-sužinojom,kad atmetė mūsų prašymą dėl išorinio audito atidėjimo. Gal galit parašyt pas ką tikrino, kaip ten veiksmas vyksta.
pas mus buvo atvaziuaja audito vykdytoju komanda, prisistato, ir pasirenka dalykus, pas kokius mokytojus eis, nzn is anksto nieko, tik ateini i pamoka ir randi stovincius prie duru, pradzioje pamokos gali pareikalauti temos pavadinimo, tikslu, uzdaviniu, jie yra svarbiausi ir nepamirsti pamokos gale ivertinti mokiniu, o po 8-10 dienu lauksite kai jie isvyks audito isvadu