Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

Evute, prasom smile.gif

del jungimo, siandien man paaiskino, kad jei krepselyje uzteks lesu, anglu 5 ir 6 padarys atskirai.... Motyvavau tuo, ka silpni 5 atejo i mokykla, kai kuries net normaliai skaityti nemoka, nors mokes nuo 3 klases... Tai vis dar sprendzia...

Na, o jei nutiktu kad vis delto paliks jungtas klases, tai nusispjausiu ir dirbsiu kaip iseina... gi ne as tokias reformas darau, o musu valdzia prigalvoja taip.... Reikia tik pasistengt neimti visko giliai i sirdi... Gal kas turit patarimu , kaip ismokti taip daryti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 09 07, 17:47)
Man tai niekas nieko nesake, gal kas turi pavyzdi adaptuoto plano  unsure.gif

Adaptuotų ir modifikuotų programų formas duoda mokykla (pavaduotoja atsakinga už ugdymą).
Atsakyti
Ar matėt kengūros naujienas? My Webpage
kažkaip nelabai patiko - važiuoti į uteną. Jau taip ir įsivaizduoju, kaip dirikas duoda autobusą ir skiria lėšų kelionei lotuliukas.gif
Tikėkimės, kad diplomus ir padėkas atsiųs į mokyklas
Atsakyti
Idomu kada bus kokiu nors naujienu apie "tavo zvilgsnis"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2008 09 08, 18:46)
Ar matėt kengūros naujienas? My Webpage
kažkaip nelabai patiko - važiuoti į uteną. Jau taip ir įsivaizduoju, kaip dirikas duoda autobusą ir skiria lėšų kelionei  lotuliukas.gif
Tikėkimės, kad diplomus ir padėkas atsiųs į mokyklas

Tai kad ne Utenoje, o į Utenos pramogų areną Vilniuje. lotuliukas.gif
Bet vis tiek nesąmonė. Mano vaikų jau tikrai ten niekas nenuves, nes aš atostogauju... doh.gif
Atsakyti
geriau sakykit kada bus ziniu apie Amberstar, siemet vel kvies dalyvauti..tik idomu kai nuvyle vaikus pazadais, kas nores dalyvauti?
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2008 09 08, 15:14)
Adaptuotų ir modifikuotų programų formas duoda mokykla (pavaduotoja atsakinga už ugdymą).

Nieko jis man nei dave nei sake, ryt turesiu visas 8 pamokas vienintele is mokytoju tai jauciu ryt busiu kaip lavoniuke doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 09 08, 20:19)
Nieko jis man nei dave nei sake, ryt turesiu visas 8 pamokas vienintele is mokytoju tai jauciu ryt busiu kaip lavoniuke  doh.gif  unsure.gif

doh.gif uzuojauta...
as dabar truputi kaip ir persalus, tai man ir 5 pamokas kancia pravesti doh.gif
Atsakyti

Esu šian pikta kaip širšė-sužinojom,kad atmetė mūsų prašymą dėl išorinio audito atidėjimo. Gal galit parašyt pas ką tikrino, kaip ten veiksmas vyksta.
Atsakyti
Mergaites, noriu jusu pagalbos blush2.gif
Esu pradedanti mokytoja, tai noriu paklausti, kaip aiskiai mokiniams lietuviskai paaiskinti "zero" ir "first" conditionals vartojima. As mazdaug isivaizduoju,bet bijau, kad jiems gali buti nepakankamai aisku. Cia astuntokams doh.gif
Atsakyti
Gal kuri turite koki lengvesni eilerastuka kalbu dienai?Reikia vaikus paruosti, nelabai turiu minciu verysad.gif Sakau eilerasti kas nors padeklamuos, kiti gal kokia dainele padainuos...Tik vat nerandu grazaus ir nesunkaus eilerastuko...Jei kas turite,gal parasytumete ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2008 09 09, 14:48)
Esu šian pikta kaip širšė-sužinojom,kad atmetė mūsų prašymą dėl išorinio audito atidėjimo. Gal galit parašyt pas ką tikrino, kaip ten veiksmas vyksta.

pas mus buvo atvaziuaja audito vykdytoju komanda, prisistato, ir pasirenka dalykus, pas kokius mokytojus eis, nzn is anksto nieko, tik ateini i pamoka ir randi stovincius prie duru, pradzioje pamokos gali pareikalauti temos pavadinimo, tikslu, uzdaviniu, jie yra svarbiausi ir nepamirsti pamokos gale ivertinti mokiniu, o po 8-10 dienu lauksite kai jie isvyks audito isvadu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidile: 09 rugsėjo 2008 - 15:19