Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(jugeta @ 2008 09 06, 12:37)
na, pabandyk ivest taisykles... pavyzdziui, pas mane yra [roblemine klaase astuntokai... ten hiperaktyvus vaikai  keli yra, tai as jiems pasakiau, kad jei jie nebus atidus ir neseks pamoko, jei kels triuksma gaus po minusa... o pas mane jie nelabai nori juos gauti, geriau jie renkasi pliusus smile.gif  kai gauna 5 zenkliukus, rasau pazymi i dienyna smile.gif  pliusas - 2 balai, varnele-1 balas minusas 0 balu.... tai kai jau minusiuku priserenka- 2...  smile.gif

Matai aš dirbu profkeje, tai ten toje klaseje tie minusai yra dzin, jiems is viso viskas yra dzin, va del to ir sunku, nes is 21 yra 3 kurie cirkinas ir pamoka gaunas is o 7 galintys ir norintys mokitis, jie kencia. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 09 06, 13:46)
Matai aš dirbu profkeje, tai ten toje klaseje tie minusai yra dzin, jiems is viso viskas yra dzin, va del to ir sunku, nes is 21 yra 3 kurie cirkinas ir pamoka gaunas is o 7 galintys ir norintys mokitis, jie kencia. unsure.gif

As taip pat turiu panasia klase, tik desimtokai ir maziau ju tik 13. merginos dirba ir nori, o bernai doh.gif tai kai nedirba kas liepta - liepiu nurasyt is teksto 20 sakiniu. tuomet sakau, kad parasysiu 4. kadangi jiems ketverto uztenka, tai bent trumpam klaseje ramybe. biggrin.gif karta daviau nurasyt 20 sakiniu is teksto, kuriame tebuvo tik 15 lotuliukas.gif Tai visa teksta nurase biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 09 06, 13:46)

aha, cia visai kita situacija... stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
man teko dirbti su sujungtomis klasemis... visiska nesamone schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Pas mane sujungtos 7 ir 8 klases. Septintoku buvo apie 13 ir plius 7 astuntokai. Tai jei bandai su vienais dirbt, tai kiti ziurek jau pabaige savo darbus trukdo mazesniems ir pan. Nepavydziu tau:mmm schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(snieguole26 @ 2008 09 06, 16:07)
man teko dirbti su sujungtomis klasemis... visiska nesamone schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Pas mane sujungtos 7 ir 8 klases. Septintoku buvo apie 13 ir plius 7 astuntokai. Tai jei bandai su vienais dirbt, tai kiti ziurek jau pabaige savo darbus trukdo mazesniems ir pan. Nepavydziu tau:mmm  schmoll.gif

O tai kodel pas jus taip kvailai jungia....................Gal ka nors pavaduoji.....
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2008 09 06, 16:52)
O tai kodel pas jus taip kvailai jungia....................Gal ka nors pavaduoji.....

Gal pas juos mažai vaikų ir liepė jungti. Pas mūsų tai pradinukai sujungti 1 ir 3, ir 2 su 4. Bet kadangi ankstyvasis užsienio kalbų mokymas tai į anglų atskirai eina. Laaabai sunku būtų su abiem. Nors šiaip su mokytoja kalbėjom kažkada, tai mažesniems sujungtos klasės kaip ir į naudą, daugiau išgirsta, o stipresni mokiniai ir išmoksta ne tik savo, bet ir kas kitai klasei skirta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2008 09 06, 14:28)
aha, cia visai kita situacija... stiprybes tau  4u.gif

Ačiū man jos prireiks. 4u.gif
Atsakyti
as dirbau mazoj kaimo mokykloj ir mokiniu skaicius nuolat mazedavo. pas mus astuntokai dazniausiai iseidavo i gimnazija.ne, nepavadavau nieko, tik gal sakyciau buvo mokytoju trukumas ir patalpu, plius mokiniu, tai sujunge.buvau vienintele angliste, turejau informatikos pamokas ir plius socialinis pedagogas. kaip sakiau anksciau...darbas su sujungtom klasem didziausia nesamone, kokia tik gali but, nes kai bandai ir vienus, ir kitus ismokyt ko nors, tai gaunasi snipstalas, o pati jautiesi kaip po begimo maratono blink.gif blink.gif
Atsakyti
Merginos galit duot patarimą, turiu vieną mokinį adaptuoja, penktadieni rasem atsiskaitymą is Present simple laiko ir jis ne vieno sakinio teisingai neparase kaip man ji vertint? unsure.gif
Atsakyti
Dinariuke, adaptuotą privalai vertint teigiamai, nieko iš jo daugiau ir neišpeši. Tokiu atveju reik džiaugtis, kad jiskažką perrašo ar kokį žodį išmoksta (kurį labai greit pamiršta... )
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2008 09 07, 10:53)
Dinariuke, adaptuotą privalai vertint teigiamai, nieko iš jo daugiau ir neišpeši. Tokiu atveju reik džiaugtis, kad jiskažką perrašo ar kokį žodį išmoksta (kurį labai greit pamiršta... )

Tai galiu ji 4vertint? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2008 09 07, 11:53)

taip tokia yra teisybe... tokiam galima duoti rasyti ta testa naudojantis taisyklemis, tik aisku paaiskinti kad uz toki darba didelio ivertinimo tegu nesitiki....
Papildyta:
QUOTE(Dinariuke @ 2008 09 07, 12:08)
Tai galiu ji 4vertint? unsure.gif

na as pavyzdziui tokiu atveju dar papildomai duodu kokia uzduotele ir tada tuos 4 parasau... duodu koki nedideli teksta isversti su zodyno pagaba smile.gif
Atsakyti