Sveikos mamytės anglistės esu didelėje nevilty ir šoke
esu pradinių klasių mokytoja su anglų k specializacija.Vidurinėje mokiausi prancūzų.Dabar mane įdarbino mokyti 2-4 klasės mokinukus.Šiandien sužinojau,kad teks mokyti 5,7,8 klasės mokinius anglų kalbos,o mano žinios minimalios.Pavaduotoja sako išmoksi bijau aš tokios atsakomybės.Kaip elgtis,kaip pasiruošti pamokoms.Nežinau kaip elgtis atsiskyti nebegaliu.Kaip jūs pradėjote,kaip sekėsi?
QUOTE(afraid @ 2008 09 03, 13:56)
esu pradinių klasių mokytoja su anglų k specializacija.Vidurinėje mokiausi prancūzų.Dabar mane įdarbino mokyti 2-4 klasės mokinukus.Šiandien sužinojau,kad teks mokyti 5,7,8 klasės mokinius anglų kalbos,o mano žinios minimalios.Pavaduotoja sako išmoksi bijau aš tokios atsakomybės.Kaip elgtis,kaip pasiruošti pamokoms.Nežinau kaip elgtis atsiskyti nebegaliu.Kaip jūs pradėjote,kaip sekėsi?
Nesijaudink - geriausia mokytis mokant kitus
Turėsi truputį daugiau ruoštis pamokoms, gal bus pirmi metai sunkesni
QUOTE(afraid @ 2008 09 03, 13:56)
Reikės daugiau ruoštis pamokoms: nežinomi žodžiai, gramatiką išsiaiškinti. Bet jei esi darbšti, manau, susidorosi, juolab, kad tai nėra baigiamosios klasės. Būk optimiste!
Ačiū jums bandysiu dirbėti
QUOTE(TaGre @ 2008 09 03, 14:09)
Nesijaudink - geriausia mokytis mokant kitus
Manau mokant kitus ir pats dar prisimeni, iš naujo išmoksti.
QUOTE(daite @ 2008 09 03, 17:32)
Manau mokant kitus ir pats dar prisimeni, iš naujo išmoksti.
Aš dar irgi vis mokausi ir mokausi........... ...... Nors jau 12 metų dirbu... Bet vis su kiekviena diena ir pamoka daugiau išmoksti
As tai supratau kad anglu kalbos nemoku Cirku siandien buvo tai nuosirdziai pasiruosdama padirbejau dabar tvirciau jauciuos Tikiuosi ryt viskas bus gerai. Bet tame ir pliusu manau yra
Papildyta:
Siap tai viskas gerai, tik supratau kad nesijauciu tvirta anglu kalboje kartais susimetau ir isijungia baimes jausmas tai biski s gaunas bet manau kad viskas bus gerai ir mane tai uzgrudins ir padarys stipresne, siandien du mokiniai tiesiai pareiske mes nedirbsim tai tai ismuse is veziu kad net uzmirsau paprasta zodi taip geda liko stovejau raudonais zandais bet po pareiskiau kad ir as zmogus ir galiu pamirst, idomu ka ryt jei sugalvos, nors rytojui jau pasiruosus esu Bet dabar jauciuos kaip pervaziuota.
Papildyta:
QUOTE(Tranquility @ 2008 09 03, 11:39)
Kaip mokiniai, kaip viskas?
Aš čia kurį laiką sekiau tavo postus, nes labai smalsu... Pačiai dabar bus praktika (dar tik trečiam kurse esu), tai galva pilna minčių, kaip seksis ir pan..
Aš čia kurį laiką sekiau tavo postus, nes labai smalsu... Pačiai dabar bus praktika (dar tik trečiam kurse esu), tai galva pilna minčių, kaip seksis ir pan..
Siap tai viskas gerai, tik supratau kad nesijauciu tvirta anglu kalboje kartais susimetau ir isijungia baimes jausmas tai biski s gaunas bet manau kad viskas bus gerai ir mane tai uzgrudins ir padarys stipresne, siandien du mokiniai tiesiai pareiske mes nedirbsim tai tai ismuse is veziu kad net uzmirsau paprasta zodi taip geda liko stovejau raudonais zandais bet po pareiskiau kad ir as zmogus ir galiu pamirst, idomu ka ryt jei sugalvos, nors rytojui jau pasiruosus esu Bet dabar jauciuos kaip pervaziuota.
Sveikos merginos, arteja Europos kalbu diena. ka planuojat veikti ar ka seniau darydavot, gal pasidalinsit mintimis.
Labas visoms.
Šiemet turėsiu anglų kalbos būrelį su 3-4 klasėmis. Gal esate turėję ? Arba žinote, kur nete tokiems mažiems rasti ką įdoamaus?
Šiemet turėsiu anglų kalbos būrelį su 3-4 klasėmis. Gal esate turėję ? Arba žinote, kur nete tokiems mažiems rasti ką įdoamaus?
QUOTE(Gule @ 2008 09 04, 14:36)
Labas visoms.
Gali rasti nemazai idomaus siuose tiklalapiuose:
www.britishcouncil.org/learnenglish
www.mes-english.com
aaa.abcteach.com
Sveikutės, šiemet direktorius pasakė kad neformalus ugdymas , t.y. būreliai neturi būti susiję su pamoka. Tai ką sugalvot, jei ne tos pačios kalbėjimo gramatikos užduotys? Gal kas nors gali pasiūlyt ką nors įdomaus? Pvz. 5-7 klasėms ar 8-10