Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 31, 14:55)
Labai ačiū  4u.gif

Prašom, mergytė, tau dar persiunčiau detalųjį 4u.gif
Gal galėtum kitom , kas dar prašys persiųst? wub.gif
Žiauriai laiko nėra ax.gif
Jeri ka mergytės, tai rašykit i A.ž
Atsakyti
Smagios Rugsėjo 1-osios šventės, kolegės 4u.gif
Atsakyti
na ka nenumaldomai arteja rugsejo pirmoji, o su ja ir vargai ir dziaugsmai smile.gif
tikekimes tu dziaugsmu bus daugiau 4u.gif
Atsakyti
Su mokslo ir ziniu svente, koleges....lai sie metai jums buna dziaugsmo kupini ir visada dziugina vaiku darbai,ju siekiai, rezultatai...bukite laimingos
Atsakyti
Su šventėmis 4u.gif tegul šie metai būna darbingi ir kupini idėjų 4u.gif
Linkiu gerų mokinių smile.gif
Atsakyti
Su švente visas 4u.gif

Noriu ir aš prisijungti prie Jūsų būrelio. Bandysiu krimsti pedagogo duonos.
Atsakyti
Mielosios kolegės, 4u.gif

Nuoširdžiausi sveikinimai sulaukus Rugsėjo 1osios! Sveikatos, kantrybės, kūrybiškumo, geros ir darbingos nuotaikos!
Atsakyti
As taip pat prisidedu prie sveikinimu ir linkiu daug istvermes 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu Jus visas su Rugsejo 1d. Man tai dienele gera nuskilo, tik neseniai grizau ir siandien dar nei gerus nei valgius doh.gif
Papildyta:
Mergaites, kurios praset persiust failu gmailas neissiuncia gal neta nesiojamo kompo luzta tai galesiu penkt namie is stacionaro persiust arba is kito emailo dar pabandysiu. blush2.gif
Atsakyti
su rugsejo pirmaja!!!
as irgi neperseniausiai grizau, kolektyvas labai saunus...buvom visi draugiskai nuvaziave i Birstona, paplaukiojom laiveliu i kavine nuvaziavom thumbup.gif pirma diena gera.... o kaip kitos - bus matyt... doh.gif
Atsakyti
Ir aš sveikinu jus rugsėjo pirmąja 4u.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie sveikinimų.Kūrybingų metų ir gerų mokinių 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir pilnesnės piniginės. O aš labai nusivyliau rugsėjo pirmosios švente. Visos mintys senojoje mokykloje su senosiomis kolegėmis ir savo mokiniais. Ir pilnas telefonas žinučių verysad.gif
Atsakyti