Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

Vienos kitom padesim ir viskas bus gerai, tikiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
Tai ką, jau ryt prasideda biggrin.gif bigsmile.gif

Norėčiau paprašyt ketvirokų mokytojų, gal turit kompiutery kokį testą kurį davėt metų gale? Jei nesunku, įmeskit linapuc@gmail.com ax.gif ...mat mano 5-okų klasėje 7 vaikai, kurie anglų mokėsi nuo 4 klasės, o kiti nuo antros... tai galvoju kaip grupę padalint.... mąstau duot testuką, ir į vieną grupę dėt silpnesnius į kitą stipresnius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simbute @ 2008 08 31, 00:15)
Kaip tik tokius ir turiu.
Butinai atsiųsiu 4u.gif

Didelis dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bigfuciuke @ 2008 08 31, 12:52)
Didelis dekui 4u.gif

Prašom smile.gif
Dar pasitikrink emaila, priedu pridėjau smile.gif 4u.gif
Visom kitom taip pat issiunciau
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simbute @ 2008 08 31, 14:09)
Prašom smile.gif
Dar pasitikrink emaila, priedu pridėjau smile.gif  4u.gif
Visom kitom taip pat issiunciau
mirksiukas.gif

4u.gif labai labai aciu
Atsakyti
Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Na va, ir as prie jusu komandos jungiuosi, taip bijau pradeti dirbti blush2.gif Toj mokykloj mokiniai nekokie- agresyvus, nemotyvuoti blink.gif

Pirma karta rasysiu planus, mokykloj mokytojai nieko nepataria, kaip juos reiktu parasyti, visi tik slepiasi doh.gif .
Gal ir man kas galetu atsiusti nors koki pavyzdeli, bent vizualiai isivaizduoti, kas tai yra? mano email kristinamarius@yahoo.co.uk

Dar noriu paklausti tokio klausimo, tik nepykit,jei kam pasirodys kvaila. Kaip apsirengusios dirbat, nes isivaizduoju, kad mokytojo apranga turi buti tokia neatkreipianti demesio. Na pvz,kokio ilgio sijonas: iki keliu ar butinai zemiau keliu?
Atsakyti
QUOTE(kristina0425 @ 2008 08 31, 16:02)
Na va, ir as prie jusu komandos jungiuosi, taip bijau pradeti dirbti blush2.gif  Toj mokykloj mokiniai nekokie- agresyvus, nemotyvuoti blink.gif

Pirma karta rasysiu planus, mokykloj mokytojai nieko nepataria, kaip juos reiktu parasyti, visi tik slepiasi doh.gif .
Gal ir man kas galetu atsiusti nors koki pavyzdeli, bent vizualiai isivaizduoti, kas tai yra? mano email kristinamarius@yahoo.co.uk

Dar noriu paklausti tokio klausimo, tik nepykit,jei kam pasirodys kvaila. Kaip apsirengusios dirbat, nes isivaizduoju, kad mokytojo apranga turi buti tokia neatkreipianti demesio. Na pvz,kokio ilgio sijonas: iki keliu ar butinai zemiau keliu?

Na pavyzdziui mano mokykloje mokytoju megstamiausias rubelis-dzinsai ir svarkelis.na o apie sijonus kazkas apie kelius biggrin.gif na zinai kad mokiniu demesio neatitrauktum kur nereikia biggrin.gif
Atsakyti
As tai pradzioje eisiu su kelnem, bliuzkute ir svarkeliu, o veliau gal ir prie dzinsu pereisiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina0425 @ 2008 08 31, 16:02)

na as tai praktiskai belekaip einu biggrin.gif tai yra praktiskai visada su dzinsais... na dabar kadangi dirbsiu vien tik klasej, tai dar ir sijona kartais gal uzsidesiu....
pernai tai ejau ir su treningais, nes nusibosdavo amziais persirengti i kuno kultura...nes buvo toks tvarkarastis kad pvz 1 kuno kultura, paskui kelios anglu ir vel kokia kuno kultura...
na aisku dabar kai turesiu vien tik anglu kalba, tai jau treningu tikrai neisiu lotuliukas.gif
bet is tikruju tai turi but patogi apranga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiksius @ 2008 08 31, 17:27)
na as tai praktiskai belekaip einu  biggrin.gif  tai yra praktiskai visada su dzinsais... na dabar kadangi dirbsiu vien tik klasej, tai dar ir sijona kartais gal uzsidesiu....
pernai tai ejau ir su treningais, nes nusibosdavo amziais persirengti i kuno kultura...nes buvo toks tvarkarastis kad pvz 1 kuno kultura, paskui kelios anglu ir vel kokia kuno kultura...
na aisku dabar kai turesiu vien tik anglu kalba, tai jau treningu tikrai neisiu  lotuliukas.gif
bet is tikruju tai turi but patogi apranga  mirksiukas.gif

Bet ir atrodyt kaip mokytoja turi, na as taip issivaizduoju, nes kai ejau i posedi viena sako kitai cia dukra kam pasiemei, o ta sako cia musu angliste ta oj atsiprasau ir stovi visa raudona doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Geras nerimas

S.Žalnieriūnienė

Ir vėlei rugsėjis,
Vėl šypsenos…Gėlės…
Ir vėl Jumis tikinčios,
Klausiančios akys.
Vėl nerimo gero
Pripildytos dienos,
Atsakymo ieškančios
Nemigo naktys…

4u.gif 4u.gif 4u.gif