Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 30, 16:08)
Nors as tik 18 pamoku turesiu bet prasysiu kad i 4 dienas sudetu, nors is pradziu siulke ir i 3 dienas bet geriau normaliai pamokas atvest o ne laukt kada jos baigsis  unsure.gif

Tai vat as irgi mastau gerai ta iseigine bet kai tas dienas koju nebepavelki g.gif
Atsakyti
QUOTE(angliste @ 2008 08 30, 00:47)
paskaiciau visu pasisakymus ir stebiuosi - nagi teminius planus rasote sau - kaip gi be ju dirbsite? o pasidalijimas planais betikslis  - taigi jus planuojate savo darba, o ne rasote popieriukus. nors parasius sita sakini susimasciau - gal kitiems planai ir yra tik poperiukas? nu, zodziu prirasiau cia kaip kokia biurokrate lotuliukas.gif , bet vis tiek liksiu prie savo nuomones - savo planu neduodu niekam, nes as juos rengiu pagal savo darbo specifika, individualizuodama ir diferencijuodama ugdymo turini, todel manau, kad mano planas gali buti net labai zalingas kitam kolegai,kuris tik ji nusirasys,bet nesugebes paaiskinti, kodel taip ar kitaip jis ji  taiko . tarp kitko taip jau yra nutike - daviau kolegei nusirasyti temini plana, o uzgriuvusi inspektoriu komanda ja 'suvalge"

Nu negaliu sustikti su šia nuomonę, visgi man planai - tik tam , kad valdžia taip reikalauja. Mes gi turim tokias geras mokytojo knygas, kuriose kiekvienas pratimais detaliai aprašytas, rekomenduota kokiais metodais dirbti, tai planavimas reiškia dalinį tų knygų perrašymą- absurdas, biurokratija ir nieko daugiau. Mes gi kiekvienai pamokai ruošiamėd, plius per kiekvieną pamoką paiškėja individuolios moksleivių spragos, tada jau reik ir papildomos medžiagos ieškot, derintis prie poreikių ir gebėjimų, dar manau, kad tai kūrybinis procesa, ir netgi tą pačią temą dėstant, kiekvienoj klasėi aš perteikiu skirtingai.
Anyway sekmės darbuose, o kam reikia teminių planų tai galiu pasidalint. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simbute @ 2008 08 30, 17:49)
Nu negaliu sustikti su šia  nuomonę, visgi man planai - tik tam , kad valdžia taip reikalauja. Mes gi turim tokias geras mokytojo knygas, kuriose kiekvienas pratimais detaliai aprašytas, rekomenduota kokiais metodais dirbti, tai planavimas reiškia dalinį tų knygų perrašymą- absurdas, biurokratija ir nieko daugiau. Mes gi kiekvienai pamokai ruošiamėd, plius per kiekvieną pamoką paiškėja individuolios moksleivių spragos, tada jau reik ir papildomos medžiagos ieškot, derintis prie poreikių ir gebėjimų, dar manau, kad tai kūrybinis procesa, ir netgi tą pačią temą dėstant, kiekvienoj klasėi aš perteikiu skirtingai.

drinks_cheers.gif Nors teminiam plane surasiau praktiskai is pagrindinio vadovelio temas 11okam bent jau dabar galvoju be vadovelio dar 2 knygas naudot bet to i plana neirasiau. Ir plius pradejus dirbti tas planas koreguosis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 29, 20:25)
As irgi pirmus metus dirbsiu, birzelio pabaigoje tik diploma gavau  mirksiukas.gif
As tai pasiemiau Gold ir ziurineju Unitus ir Rasaus pvz: Reading tas ir tas, Grammar: tas ir tas, pas man pavyzdi taip tai ir as taip darau  lotuliukas.gif
Papildyta:

Kaip pasidarysiu atsiusiu  mirksiukas.gif

pas mane pavaduotoja sakė, kad nėr kur skubėt su planais, o atėjus į tarybos posėdį sužinojau, kad ji serga ir du mėnesius nebus, net nežinau iš kokių vadovėlių dirbsiu, nes niekas neturi žalio supratimo, kadangi anglų 11-okams B lygiu pirmą kartą gyvenime toj mokykloj, tai tikrai nežinau ko imtis verysad.gif Ačiū už planą.
Atsakyti
QUOTE(simbute @ 2008 08 30, 18:49)
Nu negaliu sustikti su šia  nuomonę, visgi man planai - tik tam , kad valdžia taip reikalauja. Mes gi turim tokias geras mokytojo knygas, kuriose kiekvienas pratimais detaliai aprašytas, rekomenduota kokiais metodais dirbti, tai planavimas reiškia dalinį tų knygų perrašymą- absurdas, biurokratija ir nieko daugiau. Mes gi kiekvienai pamokai ruošiamėd, plius per kiekvieną pamoką paiškėja individuolios moksleivių spragos, tada jau reik ir papildomos medžiagos ieškot, derintis prie poreikių ir gebėjimų, dar manau, kad tai kūrybinis procesa, ir netgi tą pačią temą dėstant, kiekvienoj klasėi aš perteikiu skirtingai.

Man labai reiketu planp pavyzduko virginija.vinik@gmail.com 4u.gif Dirbsiu su upstream'ais intermediate ir upper intermediate, bet ir bet koks kitoks planeslis pravestu kaip pavyzdys. Aciu is anksto labai 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilyteee @ 2008 08 30, 19:42)
pas mane pavaduotoja sakė, kad nėr kur skubėt su planais, o atėjus į tarybos posėdį sužinojau, kad ji serga ir du mėnesius nebus, net nežinau iš kokių vadovėlių dirbsiu, nes niekas neturi žalio supratimo, kadangi anglų 11-okams B lygiu pirmą kartą gyvenime toj mokykloj, tai tikrai nežinau ko imtis verysad.gif Ačiū už planą.

Pas mane irgi bus B lygiu 11okai, nors pavaduotojas sake yra pasirinkusiu Alygi bet net nezino kuo jis skiriasi nuo B lygio. Rytoj po sventes eisiu prasymo rasyt kad priimtu i darba o tada ir del planu lysiu nes daug ko ten nesuprantu...
Merginos kas turit 11, 12okus iskaitu plana jus viska dedat is neco? ta prasme visas temas, siandien 3temas parasiau 2lapai gavos ir manau kad temos svietimas yra tikrai perdaug. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 30, 23:20)
Pas mane irgi bus B lygiu 11okai, nors pavaduotojas sake yra pasirinkusiu Alygi bet net nezino kuo jis skiriasi nuo B lygio. Rytoj po sventes eisiu prasymo rasyt kad priimtu i darba o tada ir del planu lysiu nes daug ko ten nesuprantu...
Merginos kas turit 11, 12okus iskaitu plana jus viska dedat is neco? ta prasme visas temas, siandien 3temas parasiau 2lapai gavos ir manau kad temos svietimas yra tikrai perdaug.  unsure.gif

na Dinariuke, kai viska parasysi turesi man duot blush2.gif nes kaip matau i darba labai inikus ir sauniai tvarkaisi 4u.gif saunuole
Atsakyti
QUOTE(tiksius @ 2008 08 30, 22:28)
na Dinariuke, kai viska parasysi turesi man duot  blush2.gif  nes kaip matau i darba labai inikus ir sauniai tvarkaisi  4u.gif  saunuole

Tai, kad rezultatu dar nesimato doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif O siap nera cia taip baisu kaip atrodo kol nepradedi daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bigfuciuke @ 2008 08 30, 21:04)
Man labai reiketu planp pavyzduko virginija.vinik@gmail.com  4u.gif Dirbsiu su upstream'ais intermediate ir upper intermediate, bet ir bet koks kitoks planeslis pravestu kaip pavyzdys. Aciu is anksto labai 4u.gif  ax.gif

Kaip tik tokius ir turiu.
Butinai atsiųsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simbute @ 2008 08 31, 00:15)

Gal gali ir man juos atsiųsti, nors aš ir iš Enterprise'ų dirbsiu, tiks bet kokie, kad tik turėt kažkokį pavyzdį, nes man jau visai panika...
sneideryte2005@yahoo.com
Atsakyti
Ir man reikia pavyzduku nes man cia tik pradzia. dinariuke@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simbute @ 2008 08 31, 00:15)
Butinai atsiųsiu 4u.gif

4u.gif Simbute atsiusk ir man...as kaip tik is upstreamu dirbsiu...o gal be situ turi dar ir pre -intermediate? blush2.gif buciau labai dekinga

k_kerdok@yahoo.com
Atsakyti