Dinariuke, 11okai mokysis iki birželio 19d. , o tai yra 37 savaitės. Vadinasi, savaitinių pamokų skaičių padaugini iš 37 ir turi pamokų skaičių per m.m.
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 29, 22:47)
Tai cia kiekvienai klasei atsikiro reikia, man sake bendrai ir 11okam ir 12okam daryt ir pavyzdi taip Jaučiuos kaip pervazuota.
tai tada puiku, kad viena... matyt pas jus tokia politika...siaip ir kitur esu macius kad 11 ir 12-am vienas planas... na pas mus visom klasems reikia atskirus...
siaip nebutu beda - bet kai man reikia parasyt tikslus ir uzdavinius, tai ...
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 29, 22:05)
Kas nors dar darot teminius planus ar as cia viena tokia
paskaiciau visu pasisakymus ir stebiuosi - nagi teminius planus rasote sau - kaip gi be ju dirbsite? o pasidalijimas planais betikslis - taigi jus planuojate savo darba, o ne rasote popieriukus. nors parasius sita sakini susimasciau - gal kitiems planai ir yra tik poperiukas? nu, zodziu prirasiau cia kaip kokia biurokrate , bet vis tiek liksiu prie savo nuomones - savo planu neduodu niekam, nes as juos rengiu pagal savo darbo specifika, individualizuodama ir diferencijuodama ugdymo turini, todel manau, kad mano planas gali buti net labai zalingas kitam kolegai,kuris tik ji nusirasys,bet nesugebes paaiskinti, kodel taip ar kitaip jis ji taiko . tarp kitko taip jau yra nutike - daviau kolegei nusirasyti temini plana, o uzgriuvusi inspektoriu komanda ja 'suvalge"
QUOTE(angliste @ 2008 08 30, 01:47)
paskaiciau visu pasisakymus ir stebiuosi - nagi teminius planus rasote sau - kaip gi be ju dirbsite? o pasidalijimas planais betikslis - taigi jus planuojate savo darba, o ne rasote popieriukus. nors parasius sita sakini susimasciau - gal kitiems planai ir yra tik poperiukas? nu, zodziu prirasiau cia kaip kokia biurokrate , bet vis tiek liksiu prie savo nuomones - savo planu neduodu niekam, nes as juos rengiu pagal savo darbo specifika, individualizuodama ir diferencijuodama ugdymo turini, todel manau, kad mano planas gali buti net labai zalingas kitam kolegai,kuris tik ji nusirasys,bet nesugebes paaiskinti, kodel taip ar kitaip jis ji taiko . tarp kitko taip jau yra nutike - daviau kolegei nusirasyti temini plana, o uzgriuvusi inspektoriu komanda ja 'suvalge"
na matot, gal kam ir reikia nusirasymui tu planu, bet asmeniskai man tai reikia pavyzdzio, kad kokiu nesamoniu nepridaryciau... na man pakolkas visur reikia pavyzdziu tiek planams, tiek visokioms ataskaitoms... o daryt tai kiekvienas daro juk pagal save
na gal cia tik tol kol dar patirties neturi...
QUOTE(tiksius @ 2008 08 30, 12:34)
asmeniskai man tai reikia pavyzdzio, kad kokiu nesamoniu nepridaryciau... na man pakolkas visur reikia pavyzdziu tiek planams, tiek visokioms ataskaitoms... o daryt tai kiekvienas daro juk pagal save
Man tie planai kažkoks siaubas-baubas....
Man irgi be pavzdžių nieko nebus, nes kai neturi nė žalio supratimo, kaip ką ten rašyt, tai ne kas. Nežinau dar iš kur juos reikės imt, reikės pirkt iš kieno nors, nes ir fiziškai nespėčiau 4 klasėm parašyt.
QUOTE(Herrera @ 2008 08 30, 12:44)
Man tie planai kažkoks siaubas-baubas....
Man irgi be pavzdžių nieko nebus, nes kai neturi nė žalio supratimo, kaip ką ten rašyt, tai ne kas. Nežinau dar iš kur juos reikės imt, reikės pirkt iš kieno nors, nes ir fiziškai nespėčiau 4 klasėm parašyt.
o tau jau pasake iki kada reikia pristatyti?
atsimenu pernai tai naktim nemiegojau - dirbau, nes reikejo ten labai anksti atnesti..pirmom rugsejo dienom...
o sitoj mokykloj - sako ko tu cia pergyveni, ateis rugsejis ir parasysi, neskubek, nesinervuok... kitos mokytojos irgi sake prades tik nuo rugsejo ir man liepe dar nerasyt bet jau 2 klasei pasidariau...
QUOTE(tiksius @ 2008 08 30, 11:34)
na matot, gal kam ir reikia nusirasymui tu planu, bet asmeniskai man tai reikia pavyzdzio, kad kokiu nesamoniu nepridaryciau... na man pakolkas visur reikia pavyzdziu tiek planams, tiek visokioms ataskaitoms... o daryt tai kiekvienas daro juk pagal save
Man taip pat yra ir jau pradedu po truputi suprasti kas ai per daiktas tie teminiai planai Tai ka vakar pasidariau, siandien dar redaguosiu itraugdama kitus vadovelius ar knygas Tai ka vakar pasidariau tik juodrastis
Galit man paaiskit kas yra modulis? As kaip suprantu tai kaip burelis kai papildomai su mokiniais dirbti bet as net nezinau ar jis bus o man temini plana reikia jam parasyt.
Papildyta:
QUOTE(tiksius @ 2008 08 30, 12:06)
atsimenu pernai tai naktim nemiegojau - dirbau, nes reikejo ten labai anksti atnesti..pirmom rugsejo dienom...
o sitoj mokykloj - sako ko tu cia pergyveni, ateis rugsejis ir parasysi, neskubek, nesinervuok... kitos mokytojos irgi sake prades tik nuo rugsejo ir man liepe dar nerasyt bet jau 2 klasei pasidariau...
Man tai sake iki kokios 15d reiketu jau atnest
QUOTE(tiksius @ 2008 08 30, 13:06)
Iki rugsėjo 5d.... O dabar as dar tik susitikimu su tais auklėtiniais per rugsėjo 1 susirūpinus, rašausi planą sau ant juodraščio kaip kokiam dideliam pasirodymui. O kur dar tie planai, dar ir pamokoms reikes juk kazka pasiruost, žiauru.
QUOTE(Herrera @ 2008 08 30, 13:26)
Iki rugsėjo 5d.... O dabar as dar tik susitikimu su tais auklėtiniais per rugsėjo 1 susirūpinus, rašausi planą sau ant juodraščio kaip kokiam dideliam pasirodymui. O kur dar tie planai, dar ir pamokoms reikes juk kazka pasiruost, žiauru.
Siaubas
As irgi antradienio pamokom kalbas rasysiuos
Panytes norejau paklausti tu kurios turi virs 20 pamokeliu grynu,kiek dienu per savaite dirbsite ar turesit iseigine. pernau turejau iseigine viena bet tas keturias dienas ardavau kaip arklys po 7 pamokas grizdavau jau nieko nenoredavau.tai ir svarstau kas geriau ar turet iseigine bet tas dienas juodai dirbt,ar issimetyt i penkias dieneles ir truputi lengviau butu.kaip jus manot,mergytes
QUOTE(rendana @ 2008 08 30, 15:46)
Panytes norejau paklausti tu kurios turi virs 20 pamokeliu grynu,kiek dienu per savaite dirbsite ar turesit iseigine. pernau turejau iseigine viena bet tas keturias dienas ardavau kaip arklys po 7 pamokas grizdavau jau nieko nenoredavau.tai ir svarstau kas geriau ar turet iseigine bet tas dienas juodai dirbt,ar issimetyt i penkias dieneles ir truputi lengviau butu.kaip jus manot,mergytes
na man tai iseis tris dienas po 5 pamokas ir dvi dienas po 6, bet cia man taip dare nes po pamoku turesiu dar i mokslus vaziuoti...
o pernai tai turejau antradieni laisva, o tris dienas po 6 pamokas, viena -septynias...bet jau ta septinta tai vos atsededavau...sunku is tiesu
QUOTE(rendana @ 2008 08 30, 14:46)
Nors as tik 18 pamoku turesiu bet prasysiu kad i 4 dienas sudetu, nors is pradziu siulke ir i 3 dienas bet geriau normaliai pamokas atvest o ne laukt kada jos baigsis