Keliamės čia!
QUOTE(Pasaulė @ 2008 08 26, 21:52)
Keliamės čia!
nu faina musu kompanija, nespeja uzdaryti, kai vel staigiai atsidarom
QUOTE(angliste @ 2008 08 26, 21:56)
nu faina musu kompanija, nespeja uzdaryti, kai vel staigiai atsidarom
O tai ne!
O tai gal visos jau rašote planus pagal atnaujintas programas ? Pas mus turėjo būti seminaras apie tai birželio mėn., bet nukėlė rugsėjui.
QUOTE(Gule @ 2008 08 26, 22:14)
O tai gal visos jau rašote planus pagal atnaujintas programas ? Pas mus turėjo būti seminaras apie tai birželio mėn., bet nukėlė rugsėjui.
mes rasome pagal naujus, bet tai tik del audito...dar kol kas ne patys nesusigaudom ar gerai rasom, ar blogai...
o as tiksliai dar nzn, pagal ka turim rasyt, bet man rodos dar siaip metais pagal senas programas...
siaip as eisiu i darba ketvirtadieni, turbut ir posedis bus ta diena, tai bus aiskiau viskas...nors man siaip atostogos iki pat rugsejo pirmosios bet tenka jau darbus pradet
siaip as eisiu i darba ketvirtadieni, turbut ir posedis bus ta diena, tai bus aiskiau viskas...nors man siaip atostogos iki pat rugsejo pirmosios bet tenka jau darbus pradet
Mane tai nervuoja kai keicia ir keicia tu planu formas. Dvirati isradineja. O tada paskui reik per nakti visu padaryti, nes vis kas nors netinka
Sveikos Kaip graziai ir produktyviai jus cia bendraujate Pasiskaitau, idejų pasirenku, nes pati užsikasusi visokiais darbais. Pasidžiaugsiu, kad patiko mano naujoji mokykla, tik labai jau didelė pasirodė. Turėsiu 21 pamoką ir dirbsiu su Enterprise.
QUOTE(astorija @ 2008 08 26, 22:48)
Sveikos Pasidžiaugsiu, kad patiko mano naujoji mokykla, tik labai jau didelė pasirodė. Turėsiu 21 pamoką ir dirbsiu su Enterprise.
Sveika, o iš kurio tu miesto, su kelintom klasėm dirbsi? Aš irgi dirbsiu su Enterprise su 5 ir 7 klasėm.
Sveikos,
Rigistruojuosiu ir as
Rigistruojuosiu ir as
Labutis visoms.
Mergytės, patarkite ! 10 kl. imsiu Opportunities Intermediate. Žinau, tai vadovėlis 2 m.m. Pernai jie mokėsi iš Sch.English, bet šiemet 7 dalies nebeužsakiau. Planuoju, neimti visų temų, tik tas kurios aktualiausios, svarbiausią gramatiką. Ar gerai mąstau ?
Mergytės, patarkite ! 10 kl. imsiu Opportunities Intermediate. Žinau, tai vadovėlis 2 m.m. Pernai jie mokėsi iš Sch.English, bet šiemet 7 dalies nebeužsakiau. Planuoju, neimti visų temų, tik tas kurios aktualiausios, svarbiausią gramatiką. Ar gerai mąstau ?