Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

Keliamės čia! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 08 26, 21:52)
Keliamės čia! ax.gif

nu faina musu kompanija, nespeja uzdaryti, kai vel staigiai atsidarom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angliste @ 2008 08 26, 21:56)
nu faina musu kompanija, nespeja uzdaryti, kai vel staigiai atsidarom lotuliukas.gif

O tai ne! lotuliukas.gif
Atsakyti
O tai gal visos jau rašote planus pagal atnaujintas programas ? Pas mus turėjo būti seminaras apie tai birželio mėn., bet nukėlė rugsėjui.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2008 08 26, 22:14)
O tai gal visos jau rašote planus pagal atnaujintas programas ? Pas mus turėjo būti seminaras apie tai birželio mėn., bet nukėlė rugsėjui.

mes rasome pagal naujus, bet tai tik del audito...dar kol kas ne patys nesusigaudom ar gerai rasom, ar blogai...
Atsakyti
blink.gif o as tiksliai dar nzn, pagal ka turim rasyt, bet man rodos dar siaip metais pagal senas programas...
siaip as eisiu i darba ketvirtadieni, turbut ir posedis bus ta diena, tai bus aiskiau viskas...nors man siaip atostogos iki pat rugsejo pirmosios bet tenka jau darbus pradet smile.gif
Atsakyti
Mane tai nervuoja kai keicia ir keicia tu planu formas. Dvirati isradineja. O tada paskui reik per nakti visu padaryti, nes vis kas nors netinka blink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Kaip graziai ir produktyviai jus cia bendraujate smile.gif Pasiskaitau, idejų pasirenku, nes pati užsikasusi visokiais darbais. Pasidžiaugsiu, kad patiko mano naujoji mokykla, tik labai jau didelė pasirodė. Turėsiu 21 pamoką ir dirbsiu su Enterprise.
Atsakyti
QUOTE(astorija @ 2008 08 26, 22:48)
Sveikos smile.gif  Pasidžiaugsiu, kad patiko mano naujoji mokykla, tik labai jau didelė pasirodė. Turėsiu 21 pamoką ir dirbsiu su Enterprise.

Sveika, o iš kurio tu miesto, su kelintom klasėm dirbsi? Aš irgi dirbsiu su Enterprise su 5 ir 7 klasėm. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Rigistruojuosiu ir as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2008 08 27, 08:53)
Sveikos,
Rigistruojuosiu ir as 4u.gif

hi.gif
Atsakyti
Labutis visoms.

Mergytės, patarkite ! 10 kl. imsiu Opportunities Intermediate. Žinau, tai vadovėlis 2 m.m. Pernai jie mokėsi iš Sch.English, bet šiemet 7 dalies nebeužsakiau. Planuoju, neimti visų temų, tik tas kurios aktualiausios, svarbiausią gramatiką. Ar gerai mąstau ?
Atsakyti