QUOTE(Raja099 @ 2009 09 01, 16:40)
Sveika,
Tikrai nebebus kambareliu??? Sito as nezinojau

Taip, mes maziuku grupeje 7-oje. Pradejom lankyti nuo rugpjucio 27 d. Idomu, kada bus koks susirinkimas?

Kituose darzeliuose jau ir ne po viena susirinkima buvo
Nebus, jusu grupe ir yra padaryta is vieno buvusio kambarelio (konkreciai gamtos). Beje, issiaiskinau siandien, mes ne i jusu grupe eisim. Bet buvom uzeje ir i jusu grupe apsizvalgyt.
Emilijamedute matem Jona savo buvusi grupioka, ot linksmas vaikinas, pasisnekejom

Nenoriu plestis su komentarais, bet abi naujos padarytos grupes - liudnas vaizdelis..
Taip, is darzelio nieko neliko.. Tiksliau liko eilinis paprastas darzelis su besitesianciu buvusio prestizinio darzelio sleifu. Dabar vaikus jis gales pritraukti tik atsidavusiais pedagogais. Buvusiu kambareliu pedagoges, patapusios aukletojomis labai mielos, o ir kitos aukletojos fainos. Nors ir ne visos, bet juk visuose kolektyvuose taip, visi geri nebuna.
Susirinkimo ir as labai labai laukiu, kazko ju cia mazai daro

O kazin bus ne tik grupes susirinkimas, bet ir apskritai darzelio su direktore, aptarti pvz kiemo, saugumo problemas?
Papildyta:
QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 09 01, 01:08)
ir dar papuoleme i misria grupe tai visai nesamone mano vaikas beveik maziauses kiti vaikai 4-5 metu,
Mes pradejom lankyt sita darzeli misrioje grupeje, o va dabar mus nuo rugsejo iskele i bendraamziu grupe (bet kokioj grupej mes pagal amziu maziausi), nes direktore uzsimane suvienodinti vaiku amziu grupese. Tai va man kaip tik tai visai nepatinka. Kai grupe misri ir yra didesniu, mazieji daro labai sparcia pazanga, daug is dickiu mokosi: bendravimo, savarankiskumo, gudrumo ir t.t., o dar mano vaikas apskritai tik su vyresniais bendraut nori, tai maciau kaip siandien jo nezavejo buvimas tarp vienmeciu