QUOTE(FRAU @ 2009 08 29, 07:18)
Nu va, o vien dėl šių kambarėlių gyrė šį darželį. Tai kas dabar ten ypatinko, nei renovavacijos, nei normalaus kiemo, kiek suprantu, ir auklėtojos pagerintos
nieko gero tas dazelis,teisingai rasote,nei kiemo normalaus,nei renovacijos,auklytes pageringos,o aukletojos(nesakysiu kad visos) hamkos,mes lankeme si darzeli ir tikrai nieko gero, aukletoja ir man isreze kad mano vaikas yra laisvo oro direktorius,netinkamas darzeliui,kad buvo pabeges nuo grupes,as manau cia yra aukletojos pareiga,vaika sudominti,kalbetis sujuo ir panasei,ir dar papuoleme i misria grupe tai visai nesamone mano vaikas beveik maziauses kiti vaikai 4-5 metu, neviena karta buvau atejusi anksciau ir aukletojos nebuvo grupeja,vaikai vaiksiojo kur norejo,ten kakurios aukletojos yra jau pavargusios nuo savo darbo vis skundzesi kad jau dirba 20 metu su vaikais,o tevai tai tikslei hamai (nevisi),tad galiu tik parasyti tas darzelis nieko gero,esu labai labai juo nusivilusi ir aukletojom ir aplamai,mano vaikas tik po2 menesiu nusiramino,o tai kiekviena diena verkdavo ir sakydavo mes neisime i grupe as ten nenoriu,nu tai nekas buvo.