Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, IV tema

Labaukas as irgi ka tik is Tuniso;) mano ispudziai superiniai thumbup.gif nors Tunisas pasitiko ne visai svetingai. atvykus i viesbuti paaiskejo kad nera jame vietu...laukem gides kol ji nuves kitus ir grys, kai gryzo paaiskejo kad atsirado vietos. gide isvaziavo. tos vietos pasirode uz viesbucio ribu, kambarys be langu tokiam nameliuky vonia ir lova kambary. dar lentyna:)) o stogas apkibes drieziukais:) na kiaip 4 * viesbutis tai mums neitiko:)) pakelem skandala, galiausiai pasiule ir perveze i kita viesbuti. taigi gyvenome El Habib viesbutyje 1 km nuo Monastirio centro. man labai patiko kad galima bet kada nulekti i miesteli, i Medina i parduotuves ir panasiai:) jura buvo silta ir smagi, kelione i Sachara irgi ispudinga, labai suzavejo amfiteatras, ir zoo su ju vakaru nacionaliniu patiko, vazinejom mes dar keturaciais po alyvmedziu laukus ir siaip:) buvo puikus medaus menuo. tiesa latviai pasakojo kad pasidejo i seifa pas administratoriu pinigus ir nuejo i masazus, gryzus nieko nerado. sake tipo ner irodymu kadf pasidejot. tai buvo nekokios nuotaikos... mes kadangi per daug kambaryje savo nebuvom tai uzdeje buvom zenkliuka kad tvarkyti neitu, nenorejom kad landziotu, bet atejo metas kai pritrukom vonios reikmenu:) tai kai gryzom kambary radom super ispuosta ziedlapiais. thumbup.gif

Del nuomoniu issiskyrimo kad vienus Tunisas zavi kitus nea tai... p0riklauso nuo to ko zmones tikisi gal... su mumis tokia pora gyveno. tai sutinku is pradziu visi susinervinom del to viesbucio, bet gavom tikrai neblogus kambarius, o jei nuolat bumbejo, ir del viesbucio ir dle kelioniu ir del visko. zodziu paklausius tokiu zoniu atsiliepimu tikrai nesinoretu niekur varyti doh.gif

QUOTE(Benderiute @ 2008 09 23, 11:20)
Na ka, perskaiciau visatema, nes su vyru lekiam spalio 10 i Monastyra Neptunia Beach 3* viesbuti. Gal kas kartu? Tiesa, Bulbul cia rase kad vyras vaziavo zvejot, mano vyras taippat uzkietejas zvejys, gal galima apie tai suzinotidaugiau?  smile.gif

Visai nieko viesbutukas, tik vonios kambary daznas svecias gyvuneliai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anileve: 28 rugsėjo 2008 - 21:29
na, ir as jau jungiuos prie jusu smile.gif kylu spalio 19 is vokietijos smile.gif tikiuosi orai dar nebus labai prasti smile.gif
Atsakyti
Atsiprasau, kad isiterpsiu i jusu temuke blush2.gif labai prasysiu konsulatcijos-informacijos ax.gif mama spalio 5d. isskrenda i Tunisa wub.gif nori i sahara vaziuoti, tai reikia info kokius rubus tureti, galvos koki apdangala ir siaip ka tureti norint ten vaziuoti, gal kokie niunsai yra ax.gif busiu be galo dekinga uz informacija 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkutė @ 2008 09 29, 12:39)
Na kagi, spalio 5 d. 4.30 kylu ir aš  blush2.gif

QUOTE(sama @ 2008 09 29, 14:11)
JOLKUTE kilsim kartu  mirksiukas.gif

bigsmile.gif mano mama irgi kyla kartu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2008 09 30, 13:14)
Atsiprasau, kad isiterpsiu i jusu temuke  blush2.gif labai prasysiu konsulatcijos-informacijos  ax.gif mama spalio 5d. isskrenda i Tunisa  wub.gif nori i  sahara vaziuoti, tai reikia info kokius rubus tureti, galvos koki apdangala ir siaip ka tureti norint ten vaziuoti, gal kokie niunsai yra  ax.gif busiu be galo dekinga uz informacija  4u.gif

svarbu turėti akinius nuo saulės, kepurę ar skarelę (be šito galima ir apsieiti), įsimesti atsigerti (bet galima ir vietoj nusipirkti), rūbai ir apavas lengvi, patogūs, o siiap nieko specifinio
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2008 09 30, 15:32)
4u.gif o kaip rubai?

patogūs
aš, pvz., pirmą dieną buvau su suknute, man taip patogiau ir vėsiau buvo, o antrą kai jau su kupranugariais jojom tai šortais apsimoviau
Atsakyti
i sachara vaziuojama dviem dienom. tai galima isimesti daikteliu, ir palikt juos autobuse jei neprireiks. ta prasme nesiotis nereik. man prireike megztuko pasitinkant saule. siaip buvau su sortais:)
Atsakyti
As dar prie to pacio paklausiu, o su apavu kaip, ar gtalima su paprastom slepkem, nes daug kur skaiciau kad batai turi nekristi nuo koju, na bet ir tos pacios slepkes gi taip baisiai jau nekrenta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benderiute @ 2008 09 30, 17:53)
As dar prie to pacio paklausiu, o su apavu kaip, ar gtalima su paprastom slepkem, nes daug kur skaiciau kad batai turi nekristi nuo koju, na bet ir tos pacios slepkes gi taip baisiai jau nekrenta  smile.gif

vienintelė vieta, kur os gali nusprūst nuo kojos-kai lipsit ant kupramugario ar nuo jo nulipsit, o daugiau tai vaikščiot labai minimaliai, išskyrus oazes, bet jei su jomis jums patogu, tai galit ir važiuot
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2008 10 01, 08:38)
Na turiu ne kokiu žinių iš Tuniso  verysad.gif  vakar lijo, šiandien vėl apsiniaukę....  drauge mane kasdien informuoja kokia situacija.

Beje, sakė kad 7 vakaro ten jau visiškai tamsu ir jau buna vėsoka  unsure.gif

kai mes buvome po vakarienės jau pradėdavo temti, 8 būdavo visiškai tamsu ir labai matėsi, kaip kas dieną vis anksčiau temdavo, bet tai juk netrukdo poilsiui wink.gif o ir miestas naktį gražesnis smile.gif o megztukėlio vakarais tai manau, kad tikrai reikės, bet pas mus jau palto reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 01 spalio 2008 - 08:43
Na va, gryzom ir mes vakar is Tuniso, parasysiu savo ispudzius :
Oras - atskridom penktadieni, tai ir penktadieni, ir sestadieni istisai lijo, kas labai labai numuse nuotaika. Sekmadieni isvaziavom i dvieju dienu kelione po sali, aplankant Sachara. Tai nelijo visiskai, ir labai labai dziaugemes, kad nera ziauriai karsta. Nes neisivaizduoju, kaip butu galima megautis kelione, kai lauke +40 blink.gif Kitom dienom, buvo visko - ir saules, ir lietaus, ir labai siltu vakaru, ir siek tiek vesesniu. Faktas - dabar vaziuojantiems, reikia pasiimti ir kazka silciau vakarui.
Miestas - Mes gyvenom Sousse. Na, miestas kaip miestas. Negaliu pasakyti kazko nei labai gero, nei labai blogo. Siuksliu daug, bet ju daug visoj saly. Matyt zmones turi rimtu problemu su atlieku tvarkymu biggrin.gif Buvom nuvaziave i Sousse priemiesti Pourt El Kantouy ( ar kazkaip panasiai rasosi smile.gif ), tai ten labai prabangu, vilos, jactos, svariau, grazu zodziu thumbup.gif
Visbutis - Gyvenome Marhaba Salem viesbutyje. Tai 3* viesbutis, turintis bendra teritorija su Marhaba Royal 4*. Siaip labai patiko maistas, kuris ir skanus, ir pasirinkimas neblogas, patiko aplinka, patiko animatores Evelina ir Raimonda thumbup.gif . Nepatiko siek tiek senove dvelkianti aplinka, bjaurus ( bent jau man ir kitiems sutiktiems lietuviams) jazminu kvapas, publika pagrinde senesni zmones. Na, siaip jaunimas dabar mokosi, dirba, gal del to... Bet is esmes viesbuciui is 10 balu duociau 7.
Salis - bendrai kelione paliko labai gera ispudi. Atitrukom su vyru nuo visko.Nors vaziavome povestuvinei kelionei,bet labai dziaugemes kitu sauniu lietuviu kompanija. Vyras dalyvavo Mr.Macho rinkimuose ir laimejo thumbup.gif laika praleidom puikiai. Salis labai patiko, vis gi kita kultura, nereikia tiketis europietisko turizmo. Zmones draugiski, linksmi. Nepatiko tik tas ju ikyrumas norint, kad is ju pirktum. Bet visa kita puiku. Kadangi vaziavau su vyru, tai niekas nesikabinejo. Bet, kas buvo atvaziave vien moterys, tai siokiu tokiu problemu turejo smile.gif
Taigi, nuvaziuoti verta. Ai, dar prisiminiau, kad juros vanduo gaivinantis, bet keleta dienu buvo nesvarus ir smirdejo sad.gif Nezinau, gal tik prie musu viesbucio, bet tai jaute visi...
Atsakyti
mes vezemes 2000 lt, tai 300 parsivezeme. turejom viesbuti su pusryciais ir vakariene. vykome i sachara, brickutem, kupranugariais ir dzipais, i zoo ir nacionalini vakara, vazinejome keturaciais (100 lt zmogui). cia 2 zmones. duty free pirkome 4 butelius ju likerio ir bukos (apie 200 lt), oro uoste sumustiniai 2 ir fanta kainavo 10 doleriu ir 2 eurai.
Papildyta:
Tiesa gyvenom Monastirio centre, Susa pravaziavom pakeliui i ekskursijas tai ale apziurejau, tai taxi nevazinedavom, nes centras musu ranka pasiekiamas buvo. pusryciu ir vakarienes uztenka kad butum visa diena sotus. tik karta pramiegojom pusrycius tai pietavome uz pinigus. tai brangu. valgiau zuvi tai simtas gramu 10 dinaru. 300 g maziausiai galima. aviena ir ne is pigiuju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anileve: 06 spalio 2008 - 11:11
QUOTE(Kadra @ 2008 10 04, 22:07)
Na va, gryzom ir mes vakar is Tuniso, parasysiu savo ispudzius :
Oras - atskridom penktadieni, tai ir penktadieni, ir sestadieni istisai lijo, kas labai labai numuse nuotaika. Sekmadieni isvaziavom i dvieju dienu kelione po sali, aplankant Sachara. Tai nelijo visiskai, ir labai labai dziaugemes, kad nera ziauriai karsta. Nes neisivaizduoju, kaip butu galima megautis kelione, kai lauke +40  blink.gif Kitom dienom, buvo visko - ir saules, ir lietaus, ir labai siltu vakaru, ir siek tiek vesesniu. Faktas - dabar vaziuojantiems, reikia pasiimti ir kazka silciau vakarui.
Miestas -  Mes gyvenom Sousse. Na, miestas kaip miestas. Negaliu pasakyti kazko nei labai gero, nei labai blogo. Siuksliu daug, bet ju daug visoj saly. Matyt zmones turi rimtu problemu su atlieku tvarkymu  biggrin.gif Buvom nuvaziave i Sousse priemiesti Pourt El Kantouy ( ar kazkaip panasiai rasosi smile.gif ), tai ten labai prabangu, vilos, jactos, svariau, grazu zodziu  thumbup.gif
Visbutis -  Gyvenome Marhaba Salem viesbutyje. Tai 3* viesbutis, turintis bendra teritorija su Marhaba Royal 4*. Siaip labai patiko maistas, kuris ir skanus, ir pasirinkimas neblogas, patiko aplinka, patiko animatores Evelina ir Raimonda  thumbup.gif . Nepatiko siek tiek senove dvelkianti aplinka, bjaurus ( bent jau man ir kitiems sutiktiems lietuviams) jazminu kvapas, publika pagrinde senesni zmones. Na, siaip jaunimas dabar mokosi, dirba, gal del to... Bet is esmes viesbuciui is 10 balu duociau 7.
Salis - bendrai kelione paliko labai gera ispudi. Atitrukom su vyru nuo visko.Nors vaziavome povestuvinei kelionei,bet labai dziaugemes kitu sauniu lietuviu kompanija. Vyras dalyvavo Mr.Macho rinkimuose ir laimejo  thumbup.gif  laika praleidom puikiai. Salis labai patiko, vis gi kita kultura, nereikia tiketis europietisko turizmo. Zmones draugiski, linksmi. Nepatiko tik tas ju ikyrumas norint, kad is ju pirktum. Bet visa kita puiku. Kadangi vaziavau su vyru, tai niekas nesikabinejo. Bet, kas buvo atvaziave vien moterys, tai siokiu tokiu problemu turejo smile.gif
Taigi, nuvaziuoti verta. Ai, dar prisiminiau, kad juros vanduo gaivinantis, bet keleta dienu buvo nesvarus ir smirdejo sad.gif Nezinau, gal tik prie musu viesbucio, bet tai jaute visi...

Labas visiems.
Sutampa musu nuomone apie si sali thumbup.gif Mes buvome su vyru ten 14 n., spalio 5 grizome.
Oras ten siais metai tai tikrai spali niekoks (ir gides pacios sako, kad siemet salta), bet sautetu dienu tikrai uzteks. Mums labai pasisieke, nes vaziuojant i ekskursijas visada budavo salciau, o kai eiti i papludimi, saule. Tik viena diena lijo istisai ax.gif
Buvome paciame Suso centre, tai visa miesta beveik apejome. Man tai buvo idomu ju gyvenimo budas, kultura ir pan. Minusas - Siukslinas visur, net gi Ssacharoje. doh.gif
Ju turgai - tai tikras nervu isbandymas. Kviecia apziureti ju prekes, siulo pirkti ir kainas sako is galvos. Derybos - kartais ilgas reikalas. Bet jeigu labai noresi, nupirksi uz norima kaina tikrai mirksiukas.gif Bet pasitaiko, kad bando apgauti. Musu bande taip "apskaiciuoti" du kartus. Ir viena karta netgi parduotuveje. Dar viena moteriske sumekoje uz leidima fotografuoti trigubai brangiau. Tai skaiciuokite ir ziurekite ka jie iveda i kasos aparata verysad.gif Pati salis man patiko. Buvome ir sostineje (siaurineje dalyje) ir Sacharoje (pituose). labai skiriasi ir reljefas, ir augalija ir pan. Idomu buvo suzinuoti apie salies istorija, iprocius zmoniu ir t.t. Viesbutis musu buvo 3*. Mums uzteko. Teritorija buvo didziule ir sutvarkyta. Vinintelis minusas - bendras miesto plazas su prekeiviais doh.gif Norejosi nusauti gun_bandana.gif Jau ant tiek ikirus. Pliusas - Suso centras, salia General parduotuve, kruva mazu pardotuveliu, medina it t.t. thumbup.gif
Atsakyti